Dodaj do ulubionych

Hauck TRAXX JAGUAR 4

20.03.06, 13:48
Czy ktoś może kupił ten wózek z gondolą albo gondolą-nosidłem? Dziecko już
chce wychodzić a ja jeszcze pojazdu dla niego nie mam. Ten model wydaję mi
się bardzo ok, ale nie mam możliwości sprawdzić tego namacalnie, dlatego
bardzo proszę jeżeli ktoś coś wie na jego temat, bardzo mi pomoże.
Z góry dziękuję.
monika
Obserwuj wątek
    • beata224 Re: Hauck TRAXX JAGUAR 4 20.03.06, 16:45
      Właśnie chciałam założyć nowy wątek nt. tego wózeczka.
      Co sadzicie o tym wózku?
      www.allegro.pl/item92298699_nowy_traxx_hauck_jaguar_4_deluxe_new_.html
      • pawfazi Re: Hauck TRAXX JAGUAR 4 23.03.06, 19:17
        Mam pytanie do posiadaczy i użytkowników TRAXX JAGUARA 4.

Czy w Waszych wózkach też delikatnie rusza się rączka??? (tak półtora milimetra
        góra/dół)
        Nie wiem czy tak ma być, czy jest tak tylko w moim wózeczku ??? :(
        Tak pytam z ciekawości :)

Z góry sedrecznie dzięki za info
        PR

ps. Mam od 2 dni :) JAGUARA 4 i bardzo polecam wszystkim. Naprawdę ładny,
        funkcjonalny, fajnie wyglądający i w dobrej cenie wózek (kupiłem na Allegro :).
        • mlubik Re: Hauck TRAXX JAGUAR 4 24.03.06, 10:34
          Jestem zainteresowana kupnem Jaguara 4 (bardzo mi sie ten wózeczek podoba),
          Prosze o wiecej szczegołów z jego użytkowania :)) Z góry dziekuję :)
          • pawfazi Re: Hauck TRAXX JAGUAR 4 24.03.06, 18:08
            Krótko mam ten wózek, ale poniżej moje pierwsze wrażenia (subiektywne):
            Zalety:
            - skrętne przednie koła (dla mnie to było bardzo ważne!),
            - można przełożyć siedzisko przodem lub tyłem do kierunku jazdy (dla mnie to
            było bardzo ważne!),
            - koła błyskawicznie można zjąć,
            - super się prowadzi,
            - super wygodna rączka (oryginalny kształt)
            - wogóle wózek super się prezentuje,
            - rególowany podnóżek,
            - regulowane oparcie,
            - dobra cena ok. 900zł za spacerówkę, w tej cenie nie ma nic lepszego.

NIBY WADY:
            - trochę dużo zajmuje miejsca po złożeniu (ale można szybko zdjąć koła i z
            reguły jest po problemie, zrezta zależy od auta)

Pozdrawiam

ps. Mam prośbę o informację od posiadaczy wózka. Jak jest w waszą
            rączką/uchwytem. Czy też ma delikatny luzik, bo nie wiem czy to tak ma być?
            Dzięki
            • mlubik Re: Hauck TRAXX JAGUAR 4 25.03.06, 11:25
              Bardzo dziękuje za te informacje, już nie moge się doczekać kiedy go zobaczę na
              żywo... :)) i w końcu go kupie :)) Pozdrawiam!!
              • ggosia6 Re: Hauck TRAXX JAGUAR 4 26.03.06, 03:31
                Oczywiście waga nie została podana... to pewnie z 11-12 kg wazy
            • pr_monika Re: Hauck TRAXX JAGUAR 4 27.03.06, 12:19
              Witaj, dzięki za odpowiedz,
              ja jestem zdecydowana na ten wózek, ale mieszkam w Toruniu i pozostaję mi opcja
              zakupu przez internet. Na Allegro są bardzo konkurencyjne ceny. Jak było w
              Twoim przypadku, kupiłać z gondolą, czy gondolą nosidłem, jaki czas
              oczekiwania, dali gwarancję, jeżeli oczywiście mogę zapytać.
              Z góry dzięki za pomoc.
              pozdrawiam
              Monika
    • monikarz Re: Hauck TRAXX JAGUAR 4 28.03.06, 20:42
      witam!
      terz zastanawiam się nad tym wózkiem lub nad marlinem - ten z tego co wiem jest
      lżejszy
      Oglądałam w sklepie i rzeczywiście rączka minimalnie się rusza

Mam pytanie czy w waszych wózkach też widać takie nieładne spawy?
      • pawfazi Re: Hauck TRAXX JAGUAR 4 28.03.06, 23:28
        Spawy są, ale czy nieładne.... to kwestia gustu :)
        Mi w ogóle nie przeszkadzają :)
    • aanniiaa9 Re: Hauck TRAXX JAGUAR 4 30.03.06, 12:40
      Właśnie myślę o zakupie tego wózka przez internet. Dotarłam do różnych
      negatywnych opinii na temat firmy hauck i jej wózków. CZy ktoś ma może takie
      doświadczenia? Bo wózek jest śliczny ale jak z funkcjonalnością? Będę wdzięczna
      za wszelkie uwagi
    • maja285 Re: Hauck TRAXX JAGUAR 4 31.03.06, 10:59
      czy sa juz może uzytkownicy tego wózeczka??
      • servena Re: Hauck TRAXX JAGUAR 4 12.04.06, 08:30
        czy do stelaża tego wózka można montować fotelik samochodowy i jakiego typu? Czy
        wymagany jest też adapter? Bardzo proszę o odpowiedź, waham się między tym
        modelem a x-landerem.
        • olka_krakow Re: Hauck TRAXX JAGUAR 4 12.04.06, 12:05
          Napiszcie, prosze, czy ktos ma ten wózek z twarda gondolka? I jaki ona ma wymiar
          (dlugosc i szerokosc) w srodku? Tak szacunkowo, jak oceniacie, do ilu miesiecy
          dziecko w niej pojezdzi? I czy w ogole to kupowac twarda gondolke czy miekka?
          • servena Re: Hauck TRAXX JAGUAR 4 12.04.06, 17:35
            Czy w tym wózku rączka się przekłada? Nie znalazłam tego w opisie.
          • maja285 Re: Hauck TRAXX JAGUAR 4 12.04.06, 21:58
            nie ma przekaldanej rączki, można montować siedzisko przodem i tyłem, fotelik
            też firmy Traxx lub maxi-cosi, ale nie jestem pewna
            • adad05 Re: Hauck TRAXX JAGUAR 4 13.04.06, 12:16
              Witam, moi drodzy chciałam zapytać gdzie ten wózek można w Krakowie kupić.
              Dzwoniłam juz do paru sklepów i nikt z obsługi niestety nie słyszał o takim
              wózku. Bardzo bym prosiła o odpowiedz jeśli ktoś wie gdzie mozna go dostać.
              Bardzo dziękuje z góry za odpowiedzi. Pozdrawiam.
              • olka_krakow Re: Hauck TRAXX JAGUAR 4 13.04.06, 13:15
                W Krakowie nie ma tych wozkow ;( szukam juz drugi miesiac. Jedyna opcja zakupu -
                internet, tylko, co prawda, chcialo by sie wczesniej zobaczyc co sie kupuje ;(
                • adad05 Re: Hauck TRAXX JAGUAR 4 13.04.06, 13:27
                  No własnie tak myślałam. A nie wiesz w jakim miescie można je zobaczyć? I czy
                  decydujesz się na zakup prezez internet?
                  • olka_krakow Re: Hauck TRAXX JAGUAR 4 13.04.06, 15:40
                    Chcialabym zobaczyc jak duza jest gondolka i czy dziecko w zimie sie w niej
                    zmiesci, jak bedzie mialo pol roku. Chyba sie nie zdecyduje na zakup poki nie
                    zobacze. Ponoc sa w Warszawie i Wroclawiu, ale to troche daleko ;(
                    • mlubik Re: Hauck TRAXX JAGUAR 4 26.04.06, 16:07
                      Dziś stałam sie posiadaczką Jaguara 4 :) Wózek prezentuje sie okazale i mam
                      nadzieje że bedzie też taki funkcjonalny. Na razie czeka w domku aż sie mały
                      Bobasek urodzi :)) pozdrawiam wszystkich użytkowników Jaguarów :)
      • adad05 Re: Proszę o odpowiedż... 14.04.06, 12:12
        Moi drodzy bardzo was proszę o odpowiedz na powyżej zadane pytania uzytkowników
        tego forum,gdyz te pytania by mi ułatwiły podjecie decyzji jesli chodzi o zakup
        tego wóżka. Nie mam niestey możliwosci zobaczenia go na żywo więc pozostaje mi
        tylko opinia innych posiadaczy. Chodzi mi o wymiary gondoli i ogólnie o
        informacje bliższe. Z góry dziękuję. Pozrdawiam
        • adad05 Re: Proszę o odpowiedż... 20.04.06, 15:47
          czy naprawde nkt nie jest w stanie udzielić mi bliższych informacji o tym
          modelu? Pozdrawiam
          • agulec.majulec Re: Proszę o odpowiedż... 08.05.06, 09:51
            Witam. U mnie też ich nie ma dlatego obejrzałam je soie na zywo w Wa-wie przy
            okazji mężowego wyjazdu tamże :)))) Miałam dylemat miedzy Marlinem a Jaguarem i
            ostatecznie zdecydowałam się na Marlina jednak.Od razu zaznaczam że nie
            zwracałam uwagi na wersje 3-kołowe bo interesowałay mnie tylko czterokołowce. A
            wózek kupię przez Allegro bo wychodzi KILKASET złotych taniej za zestaw:
            spacerówka+gondola+ adaptery+folia p/deszcz. + torba .
            do adad05- co dokładnie cię interesuje?
            • adad05 Re: Proszę o odpowiedż... 08.05.06, 12:17
              Dzięki za dobre chęci pomocy, ale nie mogłam się długo doczekać odpowiedzi na
              moje pytania,więc zdecydowaliśmy się na zakup X-landera bo jest dostępy w
              Krakowie do obejrzenia. Już wózek został przez nas zamówiony, choć nie
              ukrywam,że Jaguar baaaaardzo mi się podoba... Jeszcze raz dziękuję i
              pozdrawiam.
            • olka_krakow Re: Proszę o odpowiedż... 08.05.06, 17:30
              Czytalam na tym forum opinie, ze siedzisko spacerowki jest za male? Jak je
              oceniacie? Moze ktos poda wymiary?

No i moze ktos widzial gondole "na zywo"? Nadal nie wiem jakie sa duze ;(
              • anna_iza Re: Proszę o odpowiedż... 28.08.06, 09:22
                hej - widze ze watek wygasl w maju ale ja dopiero teraz szukam wozka i wlasnie
                w sobote zdecydowalam sie na traxx marlin. dajcie znac w ktorym sklepie
                internetowym kupujecie? bo ja znalazlam w swiecie dziecka (W-wa, Jupiter) ale
                wiem ze w necie jets taniej. uwazam ze gondola jest wystarczajaco duza -mam
                zapisane wymiary ale nie przy sobie-mozna znalezc w necie. poza tym jesli ktos
                uzna ze ta gondolka jest za mala to pasuja tez gondole i'coo (wozki robione na
                tych samych podzespolach).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka