mialena Re: jayin - usun prosze mialene 04.12.06, 17:35 sprawę chamskich postów nataszy i m-magi zgłosiłam do Admina gazety Odpowiedz Link
chalsia ROTFL 04.12.06, 17:42 może jak je przeczytają, to postanowią poczytać i Twoje i zobaczą, że to Ty chamskie posty piszesz. Chalsia Odpowiedz Link
natasza39 Re: jayin - usun prosze mialene 04.12.06, 21:18 mialena napisała: > sprawę chamskich postów nataszy i m-magi zgłosiłam do Admina gazety Dobre! Proponuje jeszcze zgłosić do ABW, CBS, CBA oraz do Ligi Ochrony Zwierząt! Ale się przestraszyłam. Buhahaha! Odpowiedz Link
m-jak-magi Re: jayin - usun prosze mialene 05.12.06, 10:43 mialena mam znajomosci w tworkach - zalatwie ci wygodny pokoj z kilkumiesieczna kuracja. podleczysz sie wyjdziesz jak nowonarodzona - moze chlopa jakiego poznasz i dasz ludziom spokoj. korzysci obopolne - zastanow sie. oferta limitowana czasowo - wiesz NFZ i kontrakty szpitalne. Odpowiedz Link
mialena Re: jayin - usun prosze mialene 04.12.06, 18:18 ale, jak widzę większość zgadza się ze mną ,ze natasza to szczyt prymityzmu. Odpowiedz Link
lykaena Naprawde prosze cie kobieto 04.12.06, 18:29 Nauka poszla na przod.Takie zaburzenia sie leczy.Zatem idz i sobie wstydu oszczedz.Ile mozna?? Odpowiedz Link
mialena Re: Naprawde prosze cie kobieto 04.12.06, 18:33 widzisz natasza, kolezanka prosi cie, abyś swoimi maniami pzesldowczymi nie zakłócała pracy forum.... Odpowiedz Link
lykaena ales mi humor poprawila 04.12.06, 18:38 Choc wcale nie byl zly ::::))))) Wiem ,ze nie nalezy karmic trolla ,ale co ja moge. To mnie bawi. Wiem ,jestem okrutna,smieje sie z chorego czlowieka,a wspolczuc powinnam,ale wiecie co jakos nie moge. Kurcze tego mi bylo tez trzeba na moje problamy .Bet zawsze humor poprawi. Odpowiedz Link
natasza39 Re: ales mi humor poprawila 04.12.06, 21:16 lykaena napisała: > Kurcze tego mi bylo tez trzeba na moje problamy .Bet zawsze humor poprawi Hehehehe, mi tez! Że tez ten podelec-mąz nie docenił jaka to ma "beczkę smiechu" w domu! Musiał mieć chłopina "wesoło". Odpowiedz Link
jowita771 Re: ales mi humor poprawila 05.12.06, 10:09 natasza39 napisała: > Że tez ten podelec-mąz nie docenił jaka to ma "beczkę smiechu" w domu! DDDDDDDDD rzeczywiście niewdzięcznik Odpowiedz Link
lilith76 Re: jayin - usun prosze mialene 05.12.06, 09:40 > ale, jak widzę większość zgadza się ze mną ,ze natasza to szczyt prymityzmu. Gdyby nie moje lata, to bym poprosiła natasze39 żeby mnie adoptowała Odpowiedz Link
natasza39 Re: jayin - usun prosze mialene 05.12.06, 09:59 lilith76 napisała: > > ale, jak widzę większość zgadza się ze mną ,ze natasza to szczyt prymityz > mu. > > Gdyby nie moje lata, to bym poprosiła natasze39 żeby mnie adoptowała No wiesz... wzruszyłaś mnie PPPPPP Odpowiedz Link