olushia 25.11.06, 19:30 Witam! Właśnie otworzyli u mnie w mieście Carrefour co warto tam kupować?Co jest smaczne a niedrogie?Na początek kupiłam polecany przez kogoś na forum ketchup , co jeszcze warto? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagoda85 Re: co w Corefour? 27.11.06, 22:58 Wszystko co jest z napisem "1" jest do niczego, fatalna jakość, szkoda pieniędzy. Odpowiedz Link
ewaktw Re: co w Corefour? 28.11.06, 08:28 Ja w Carrefourze korzystam najczęściej z promocji. Dostaję gazetki i jeśli jest coś po co opłaca mi się pojechać, to jadę. Do tego w naszym Carrefourze jest w czwartek 5% rabatu, więc jeśli muszę zrobić większe zakupy, to staram się zrobić to w czwartek. Dostaję wówczas ten rabat w postaci bonów do wykorzystania następnym razem. Zawsze cieszy... Odpowiedz Link
monisse25 Re: co w Corefour? 28.11.06, 10:10 Olusia z Rybnika jesteś? ja z Wodzisławia no i byłam już w tym nowym Cerfurze,masło tanie,mleko łaciate w promocji,podoba i się w tym sklepie.Pozdrawiam Odpowiedz Link
olushia Re: co w Corefour? 28.11.06, 23:37 no z Rybnika i miałam pecha być w Carrfourze w dzień otwarcia i jak weszłam miałam uczucie klaustrofobii(taka masa ludzi) i zaraz wyszłam chwytając po drodze pare przypadkowych rzeczy.Nawet nie zauważyłam,że tam jest jakieś masło i mleko Takie otwarcia to straszna rzecz Odpowiedz Link
monisse25 Re: co w Corefour? 01.12.06, 20:28 ja byłam na drugi dzień,na parkingu masakra,ale w środku nie najgorzej,kolejek do kas nie byłopozdrawiam Odpowiedz Link
reni_78 Carrefour, Champion, Globi... 01.12.06, 14:33 ... jeden czort ! przynajmniej tak się zorientowałam ja w Championie robię codzienne zakupy i z serca NIE polecam warzyw i owoców, jeśli nie są przeznaczone do komsumpcji lub obróbki (weki, mrożonki) tego samego dnia NIE polecam także chleba - wg mnie i mojej Rodziny niezjadliwy (do tego drogi - ok/powyżej 2zł - w pobliskiej piekarni ok 1,20-50zł) natomiast kajzerki są super !!! co do "1" mam inne odczucia niż jedna z przedmówczyń polecam porównać sól - oryginał od "1" różni się tylko czcionką i dodatkowym napisem, że są polecani przez instytut kardiologii, czy jakoś tak, że ileśtam groszy na ten instytut idzie... na półce ułożone są dokładnie obok siebie różnica w cenie ok 15-20gr, co na 1kg SOLI jest różnicą niebagatelną co nie oznacza, że niektóre produkty "1" faktycznie nadają się do kosza... pozdrawiam Odpowiedz Link
akacjax Re: Carrefour, Champion, Globi... 01.12.06, 22:46 Jedyne, co było dla mnie pewne w car..to koncówka mop z Ekonexu. Idealnie bez smug zmywa sie tym panele podłogowe. Mój care4 zaopatrzony w super pasaż...raczej z tego tytułu tam bywam. Odpowiedz Link
jagoda85 Re: Carrefour, Champion, Globi... 02.12.06, 12:27 Sól, to raczej kupuję Kłodawską, kamienną. Bez jakichś tam przeciezbrylaczy. Odpowiedz Link
reni_78 Re: Carrefour, Champion, Globi... 03.01.07, 11:01 sól warzona jodowana - przeciwzbrylacze (właśnie się o nich z Twojego postu dowiedziałam - ki czort to?) mi nie przeszkadzają, czy to champion za 49gr/kg, czy super oryginał za 89gr/kg... tak samo jak nie przeszkadzają mi konserwanty w zupkach błyskawicznych... ewenement taki ze mnie poprostu... nieulegający modzie na zdrowie, bo zdrowy... z "1" przypomniał mi się jeszcze jogurt toffi i chrupki kukurydziane toffi pozdrawiam Odpowiedz Link
chceoszczedzac Re: co w Corefour? = Champion 03.12.06, 09:41 Ja w tej sieci z produktów ze znaczkiem "1" kupuję płyn do czyszczenia dywanów. Opakowanie ze spryskiwaczem, 450 ml. Jest bardzo tani (o ile się nie mylę to koszt. 3,50), fajnie pachnie i lepszy jak dla mnie od vanisha do dywanów. Kupiłam go raz z polecenia znajomej i nie zawiodłam się - teraz używam tylko tego. Polecam dziewczyny - wypróbujcie. Innych produktów ze znakiem "1" nie znam i nie kupuje. Odpowiedz Link
iberia.pl Re: co w Carrefour 31.12.06, 16:40 akurat Carrefour do najtanszych sklepow nie nalezy.... Odpowiedz Link
trzydziestoletnia Re: co w Carrefour 02.01.07, 16:52 Ale seria z "1" to nie to samo co seria z etykietka "carrefoure", te ostatnie czesto sa dosc dobre, po prostu taniej produkowane przez producentow specjalnie dla sieci. Odpowiedz Link
lena691 Re: co w Carrefour 02.01.07, 17:09 W pytaniu było co w carefourr,a nie konkretnie o etykietkę. Te z 1 sa dobre i tańsze od musli nestle, więc poleciłam. pozdrawiam Odpowiedz Link
chceoszczedzac Re: co w Carrefour 02.01.07, 22:57 I super, że poleciłaś - wypróbuję zamiast mojego dotychczasowego ulubionego musli (nie będę oryginalna: tropikalne z nestle), choć coraz bardziej skłaniam sie ku myśli, by samej wyprodukować musli miałam gdzieś przepis z grupy dyskusyyjnej pl.rec.kuchnia - wychodzi drożej niż tanie musli, ale robi się z tych składników które się naprawde lubi, ma się pewność co się je i wystarcza na bardzo długo Odpowiedz Link
lena691 Re: co w Carrefour 03.01.07, 13:45 To dobre i niedrogie są z firmy Sante. A podobno zrobione przez siebie są lepsze. Ale ja jestem leniem..... Odpowiedz Link
trzydziestoletnia PRZYPRAWY 05.01.07, 21:10 Lena, ja nie do Ciebie, tylko ogolnie prostuję. Z nowosci"karfurowych" to pojawily sie przyprawy z ich serii, b.dobre, ladnie pachną Odpowiedz Link
reni_78 dla zainteresowanych 03.01.07, 11:20 ja codzienne zakupy robię w championie i u nas od połowy listopada'06 dają kartę stałego klienta Rodziynka karta jest wydawana zainteresowanym nią klientom za podaniem swojego imienia, nazwiska i adresu do korespondencji podchodząc do kasy okazuję kartę kasjerce/owi i naliczane mi są na nią punkty w zależności od wysokości rachunku, niektórych produktów, które zakupuję oraz posiadanych bonów promocyjnych (przychodzą pocztą i mają określony termin ważności) typu: rachunek powyżej 20zł to dodatkowe 10pkt, wędliny i sery powyżej 7zł to 5pkt itd, które można ze sobą łączyć... punkty te wymienia się według uznania na nagrody dostępne w katalogu ja, jak pisałam, codzienne zakupy robię w championie, więc poprosiłam o taką kartę... bez specjalnego wysiłku, w ciągu niespełna dwóch miesięcy zebrałam ponad 1100pkt... a staram się pieniądze wydawać racjonalnie i bez szaleństw... pozdrawiam Odpowiedz Link