imorthorn 18.01.07, 09:44 Witajcie czy ktos sie orientuje jak wyglada kwestia komarowa w tym regionie - interesuje mnie głównie czerwiec. dzieki Maciek ps. Jakbyscie kojarzyli zdjecia hotelu Eden Alcudia i okolic to prosze o linki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika Re: Majorka - Alcudia i komary (Eden Alcudia) IP: *.chello.pl 18.01.07, 10:15 Witaj, Byłam w Alcudii w 99r ale na przełomie lipca i sierpnia i o komorach nic nie słyszałam ani na oczy nie widziałam. W tym roku wybieram się do Hotelu Eden Alcudia podobnie jak Ty (poprzednio byłam w Eden Playa - to ta sama grupa tylko 4*) okolice więc znam i jest po prostu super. Najpiękniesze plaże, idealne dla dzieci, cieplutkie może a i sama okolica bardzo fajna. Też pytałam ludzi czy ktoś był w Hotelu Eden Alcudia ale na razie bez odpowiedzi. Napisz z jakiego biura lecisz i w ile osób. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
imorthorn Re: Majorka - Alcudia i komary (Eden Alcudia) 18.01.07, 10:24 > Napisz z jakiego biura lecisz i w ile osób. Pzdr. Scanholiday - 3 os (w tym dzidziuś 1-roczny) ale to jeszcze sfera planów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Majorka - Alcudia i komary (Eden Alcudia) IP: *.chello.pl 18.01.07, 10:39 Ja też lecę ze Scan Holiday z męzem i dwójką dzieci. Ale powiem Ci, że jeżeli macie tą wycieczkę w sferze planów to radzę się pospieszyć. Chciałam wziąć termin 5 lipca ale niestety juz nie było wolnych miejsc (w zeszłym tygodniu podpisywałam umowę) w związku z tym wzięłam 28.06. ale juz ostatni pokój. Termin 12 lipca np. był juz nieosiągalny. Pani w Scanie powiedziała mi, że w tym roku przeżywają prawdziwy nalot i większośc wycieczek i atrakcyjnych hoteli sprzeedadzą już w styczniu. Radzę się pospieszyć jak liczysz na fajny hotel, w fajnym miejscu i po fajnej cenie. Powiem jeszcze że byłam zdecydowana na termin 5 lipca pomimo braku miejsc, ale oferta była tylko na zapytanie. Po trzech dniach dowiedziałam się, że hotel nie potwierdził dodatkowego pokoju dlatego został mi tylko 28.06. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola zero komarów IP: 195.47.201.* 18.01.07, 14:02 My byliśmy w zeszłym roku na Majorce na przełomie czerwca i lipca. Żadnego komara nie zanotowałam, mimo że przejechaliśmy majorke wzdłuż i wszeż :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddb2 Re: zero komarów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 14:55 No, to ciekawe. Ja bylam od 15 do 30 czerwca 2006 w Iberostarze Alcudia Park i codziennie, po zmierzchu pojawialy sie dokuczliwie tnace komary.W czasie animacji trudno bylo wysiedziec, chyba, ze wial wiatr, wtedy komarow nie bylo. Zauwazylam tez, ze wiecej ich bylo w okolicy restauracji przy wydmach niz od strony ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kms Re: Majorka - Alcudia i komary (Eden Alcudia) IP: *.eranet.pl 20.04.07, 12:18 cześć, wybieramy się z 11 mięsięcznym synkiem do Eden Playa w nast. czwartek, czy mozesz coś więcej napisać? Podobno jest tam supermarket, czy dostanę tam pieluchy i słoiczki? dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
g_shark Re: Majorka - Alcudia i komary (Eden Alcudia) 18.01.07, 22:18 imorthorn napisał: > Jakbyście kojarzyli zdjęcia hotelu Eden Alcudia i okolic to proszę o linki www.holidaycheck.com/hotel-Holiday+pictures_Eden+Alcudia-ch_ub-hid_12137.html www.tripadvisor.com/ShowUserReviewImages-g580312-d497823-r5524245-Eden_Alcudia_Aparthotel-Puerta_de_Alcudia_Majorca_Balearic_Islands.html Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 Re: Majorka - Alcudia i komary (Eden Alcudia) 20.04.07, 16:58 Nie wiem, gdzie jest Eden Playa, ale Alcudia to calkiem spore miasto, w ktorym jest wszystko, co potrzebne do zycia. W tym takze rzeczy dla maluchow. A supermarketow i sklepow jest pelno. Odpowiedz Link Zgłoś