Dodaj do ulubionych

Majorka - Alcudia i komary (Eden Alcudia)

18.01.07, 09:44
Witajcie czy ktos sie orientuje jak wyglada kwestia komarowa w tym regionie -
interesuje mnie głównie czerwiec.

dzieki
Maciek

ps. Jakbyscie kojarzyli zdjecia hotelu Eden Alcudia i okolic to prosze o linki
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika Re: Majorka - Alcudia i komary (Eden Alcudia) IP: *.chello.pl 18.01.07, 10:15
      Witaj,
      Byłam w Alcudii w 99r ale na przełomie lipca i sierpnia i o komorach nic nie
      słyszałam ani na oczy nie widziałam. W tym roku wybieram się do Hotelu Eden
      Alcudia podobnie jak Ty (poprzednio byłam w Eden Playa - to ta sama grupa tylko
      4*) okolice więc znam i jest po prostu super. Najpiękniesze plaże, idealne dla
      dzieci, cieplutkie może a i sama okolica bardzo fajna. Też pytałam ludzi czy
      ktoś był w Hotelu Eden Alcudia ale na razie bez odpowiedzi. Napisz z jakiego
      biura lecisz i w ile osób. Pzdr.
      • imorthorn Re: Majorka - Alcudia i komary (Eden Alcudia) 18.01.07, 10:24
        > Napisz z jakiego biura lecisz i w ile osób. Pzdr.

Scanholiday - 3 os (w tym dzidziuś 1-roczny) ale to jeszcze sfera planów :)
        • Gość: Monika Re: Majorka - Alcudia i komary (Eden Alcudia) IP: *.chello.pl 18.01.07, 10:39
          Ja też lecę ze Scan Holiday z męzem i dwójką dzieci. Ale powiem Ci, że jeżeli
          macie tą wycieczkę w sferze planów to radzę się pospieszyć. Chciałam wziąć
          termin 5 lipca ale niestety juz nie było wolnych miejsc (w zeszłym tygodniu
          podpisywałam umowę) w związku z tym wzięłam 28.06. ale juz ostatni pokój.
          Termin 12 lipca np. był juz nieosiągalny. Pani w Scanie powiedziała mi, że w
          tym roku przeżywają prawdziwy nalot i większośc wycieczek i atrakcyjnych hoteli
          sprzeedadzą już w styczniu. Radzę się pospieszyć jak liczysz na fajny hotel, w
          fajnym miejscu i po fajnej cenie. Powiem jeszcze że byłam zdecydowana na termin
          5 lipca pomimo braku miejsc, ale oferta była tylko na zapytanie. Po trzech
          dniach dowiedziałam się, że hotel nie potwierdził dodatkowego pokoju dlatego
          został mi tylko 28.06. Pa
          • Gość: ola zero komarów IP: 195.47.201.* 18.01.07, 14:02
            My byliśmy w zeszłym roku na Majorce na przełomie czerwca i lipca. Żadnego
            komara nie zanotowałam, mimo że przejechaliśmy majorke wzdłuż i wszeż :-)
            • Gość: ddb2 Re: zero komarów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 14:55
              No, to ciekawe. Ja bylam od 15 do 30 czerwca 2006 w Iberostarze Alcudia Park i
              codziennie, po zmierzchu pojawialy sie dokuczliwie tnace komary.W czasie
              animacji trudno bylo wysiedziec, chyba, ze wial wiatr, wtedy komarow nie bylo.
              Zauwazylam tez, ze wiecej ich bylo w okolicy restauracji przy wydmach niz od
              strony ulicy.
      • Gość: kms Re: Majorka - Alcudia i komary (Eden Alcudia) IP: *.eranet.pl 20.04.07, 12:18
        cześć, wybieramy się z 11 mięsięcznym synkiem do Eden Playa w nast. czwartek,
        czy mozesz coś więcej napisać? Podobno jest tam supermarket, czy dostanę tam
        pieluchy i słoiczki?
        dzięki!
    • g_shark Re: Majorka - Alcudia i komary (Eden Alcudia) 18.01.07, 22:18
      imorthorn napisał:

> Jakbyście kojarzyli zdjęcia hotelu Eden Alcudia i okolic to proszę o linki

www.holidaycheck.com/hotel-Holiday+pictures_Eden+Alcudia-ch_ub-hid_12137.html
      www.tripadvisor.com/ShowUserReviewImages-g580312-d497823-r5524245-Eden_Alcudia_Aparthotel-Puerta_de_Alcudia_Majorca_Balearic_Islands.html
      • ddb2 Re: Majorka - Alcudia i komary (Eden Alcudia) 20.04.07, 16:58
        Nie wiem, gdzie jest Eden Playa, ale Alcudia to calkiem spore miasto, w ktorym
        jest wszystko, co potrzebne do zycia. W tym takze rzeczy dla maluchow. A
        supermarketow i sklepow jest pelno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka