Dodaj do ulubionych

Jane FYN 4DS Classic - szukam opinii!!

21.04.08, 13:37
Szukam opinii na temat tego wózka:
www.bobowozki.pl/product_info.php?manufacturers_id=4&products_id=1090
Czy któraś z Was widziała go na żywo lub taki posiada? Byłabym wdzięczna za opinie, ewentualne zdjęcia itp.
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • morelka80 Jedo a nie Jane :)))))) b/t 21.04.08, 13:40

• olgamaja Jedo rzeczywiście:))) 21.04.08, 13:43
        To właśnie efekt dwugodzinnego przeszukiwania netu:)
        Dzięki morelka:)
        • caraanna Re: Jedo rzeczywiście:))) 29.04.08, 10:54
          Witam, wczoraj zamówiłam ten wózek w polaku małym na Al. Niepodległości. Jestem
          nim zachwycona. Na początku chciałam kupic Bartatinę ale strasznie mi zależało
          na przednich skrętnych kołach. Jest niesamowita różnica w prowadzeniu a jak nie
          chcesz miec skrętnych to po prostu je blokujesz. Ten Fyn 4ds to Bartatina ze
          skrętnymi kołami. Kolejnym priorytetem był ciężar(muszę go wnieśc na trzecie
          piętro bez windy). Bartatina jest metalowa a Fyn 4ds jest aluminiowy co daje tę
          lekkośc. Póki nie znalazłam tego Fyna byłam już prawie zdecydowana na X-landera
          ale znalazłam wiele niekorzystnych opinii na temat wykonania i okropnej szarej
          wyściółki w gondoli hahaha. Co najważniejsze Fyn jest tani w porównaniu do
          innych wózków tak więc jak za półtora roku Ci się znudzi wielkośc wózka, bo jest
          rzeczywiście obszerny (największa gondola na rynku) to kupisz sobie super
          parasolkę za około 400zł i Ci nie szkoda. Polecam ten sklep na Al.
          Niepodległości bo w porównaniu do innych sklepów to ten wózek mają o 200 zł
          taniej. Jak chcesz obejrzec całą kolorystykę tych wózków to mają katalog. Na
          Dzielnej w Dudku masz wystawione wszystkie kolory i na żywo możesz je zobaczyc.
          Pozdrawiam i polecam.
          Aha i co ważne, można dokupic fotelik grillo i wpinac w ten sam stelaż.
          • len-kaa Re: Jedo rzeczywiście:))) 03.05.08, 11:36
            Hej, a możesz powiedzieć w jakiej cenie są te wózki w Polaku małym?
            • caraanna Re: Jedo rzeczywiście:))) 05.05.08, 12:21
              Ja zapłaciłam 1049 zł za sam wózek, do tego fotelik grillo 255 zł. Wszystkie
              dodatki takie jak moskitiera i folia przeciwdeszczowa to ok 20 zł każda z tych
              rzeczy.
              • gp25 do caraanna 06.05.08, 09:57
                Witam!
                rozpoczęłam wątek tutaj:
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22462&w=79151525
                ale powtórzę pytanie i tutaj:
                czy nie
                wchodzisz na wózek przy tej rączce? na zdjęciach jest to tak
                widoczne jaby ta rączka nie wystawała za wózek - inaczej niż w
                klasycznej bartatinie...
                • caraanna Re: do caraanna 06.05.08, 11:03
                  odpisałam już
                  na:forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22462&w=79151525&a=79151525
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka