only_isabelle 01.12.08, 18:49 hejka, czy jest dobry na lęki? kiedy zaczął w Waszym przypadku działać? pomógł komuś w agorafobii? pozdrówki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ssig.ma Re: Zoloft, setaloft, asentra.... 01.12.08, 19:54 Mi absolutnie nie pomogla na nic-asentra- ani efektow ubocznych ani porzadanych, zreszta tak jak i venlafaksyna oraz fluoksetyna. Mimo, ze jestem dosc lekkim przypadkiem, nie mam agorafobii ani panicznych lekow. teraz biore moklobemid i jestem jak na razie zadowolona, oby tak dzialal dalej- no i na wieczor doxepine, bo po mirtorze (tez fajnie dzialal) dostalam w promocji 8 kilo przez 5 tygodni, wiec nie czekalam co bedzie dalej. Odpowiedz Link
only_isabelle Re: Zoloft, setaloft, asentra.... 01.12.08, 19:58 nieeeeee, tylko nie takie sugestie, plis mam nadzieję, że teraz u Ciebie zaskoczy! Odpowiedz Link
wariackie_papiery Re: Zoloft, setaloft, asentra.... 01.12.08, 21:19 * paychoanaliza lat 5 (ale taka na forum) * wenlafaksyna od lat 5 uśmiechy Odpowiedz Link
mari-anne Re: Zoloft, setaloft, asentra.... 01.12.08, 22:27 Sertralina wręcz nasiliła mi lęki, wspominam ją makabrycznie. Może zadziałała na mnie tak też dlatego, że ponoć obniża ona poziom tyroksyny (gdzieś tak słyszałam), a ja hashi mam. W każdym razie omal nie kopnęłam po tym w kalendarz. Na szczęście szybko se to odstawiłam... Odpowiedz Link
mari-anne Re: Ale czuję się w obowiązku dodać, że... 01.12.08, 22:29 ... ja to po mało którym leku nie kopałam w kalendarz, więc - jak tu już pewnie większość osób zdążyło się przekonać - moje wypowiedzi nt leków trzeba brać z dystansem. Znaczy mało kto tak źle reaguje na proszki jak ja. Odpowiedz Link
ssig.ma Re: Ale czuję się w obowiązku dodać, że... 02.12.08, 00:08 Mysle, ze to czesciowo urok hashimoto. Tez mam watpliwa przyjemnosc posiadania i chetnie bym na cos wymienila, bo dobieranie lekow stanowi wyzwanie nie lada. ja co prawda nie mam tak, ze reaguje ogolnie zle na prochy, ale mam tak dziwaczne reakcje, ze lekarze az sie mnie boja, co im wywine po danym specyfiku. A tak naprawde to bym ta cala miseczke lekow ........... przez okno! O! Odpowiedz Link
xsenia Re: Zoloft, setaloft, asentra.... 03.12.08, 11:53 sertralina dobrze sie komponuje z mianserinem solo brak działania Odpowiedz Link