malamii27 27.05.09, 12:48 Dziewczyny, co myślicie o tym wózku? To chyba coś nowego. easygo.euro-cart.eu/nasze_produkty/hiq.php?url=HiQ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zyraffka2211 Re: Co myślicie o HiQ? 27.05.09, 13:14 Super! Rączka mocno wysunięta do tyłu więc podbicie powinno być dobre (miałam 4 wózki, wiem co mówię), duże koła, no i niezły lansssss ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_kra Re: Co myślicie o HiQ? 27.05.09, 14:35 ło matko 13,300 spacerówka :((( a 17 komplet??? Parametry tako :/ Odpowiedz Link Zgłoś
smeagoul Re: Co myślicie o HiQ? 27.05.09, 14:51 no fajny- troche przypomina mi stokke ale ta waga mnie przeraża- spacerówka o wadze 13,5 kg!!! masakrycznie duzo!!! i to ciekawe czy to rzeczywista waga- jak wiemy producenci często zaniżają- chyba w tej wadze wolała bym spacerówkę rana np. marity:) waga podobna a moim zdaniem wygoda dla dziecka , wiele większa... Maciej www.robaczek.bobasy.pl Hania www.bobasy.pl/robaczek1 Odpowiedz Link Zgłoś
malamii27 Re: Co myślicie o HiQ? 27.05.09, 15:07 Podobno jest to duży wózek. 17 kg to waga całego zestawu z kartonem. Jak dzwoniłam to mówili, że jest to bardziej wózek wielofunkcyjny niż spacerówka. Sam stelaż podobno waży 9,5 kg. Koła mają 10 cali. Przynajmniej nie zaniżają jak to robią inni ;) Wygląda ekstra. Odpowiedz Link Zgłoś
plinal Re: Co myślicie o HiQ? 27.05.09, 21:32 Rzecz gustu... Mnie się nie podoba. Zbyt kosmiczny. Do tego wygląda na maleńki. Na pewno amortyzację ma świetną. Odpowiedz Link Zgłoś