Dodaj do ulubionych

Leno Z zwana kiedys pajdeczka...

26.02.05, 13:58
reaktywuj swoje prywatne forum i daj odetchnac innym.
Bywam tu nieczesto stad doskonale widze ze cyklicznie na tym forum robisz to
samo.Zbierasz jakies towarzystwo wzajemnej adoracji wokol siebie (mozliwe ze
stale jest to to samo towarzystwo) i prowadzisz swoje prywatne wojny.Gdy
tylko znajdzie sie ktos wzbudzajacy sympatie innych zaczynacie swoja akcje
podjazdowa.Po "kulturze wypowiedzi" poznac cie na kilometr.Skad ty kobito
masz tyle czasu?Masz ty zycie osobiste?
Obserwuj wątek
    • tygrysio_misio Re: Leno Z zwana kiedys pajdeczka... 26.02.05, 14:02
      ja tam jestem od niedawna i choc tez zostalm przez to kolko najechana to nic do
      nich nie mam :)
    • lena_zet Re: Leno Z zwana kiedys pajdeczka... 26.02.05, 14:02
      asiu, dlaczego zmieniłaś nicka?czego się boisz?
      • elizabeth7 Re: Leno Z zwana kiedys pajdeczka... 26.02.05, 14:08
        chyba sprzed roku pamietam tez taką "akcje"-nawet chyba wtedy zwalniali cie z
        pracy.Tez ci ktos wdepnal na odcisk i robilas w swoim stylu awanture na tym
        forum.Dzis wchodze i znow widze babe z charmem pajdeczki,wiec tak mi sie
        nasunelo.
        • lena_zet Re: Leno Z zwana kiedys pajdeczka... 26.02.05, 14:10
          wielokrotnie ktoś wspomina o jakiejś pajdeczce, ale to nie ja.Jestem tutaj
          gdzieś od kwietnia 2004 roku i nie pamiętam żeby jakaś pajdeczka pisała.Ale
          wiem, że co druga osoba z tego forum jest podejrzewana o to, że kiedyś pisała
          pod nickiem wspomnianym przez ciebie.Cóż, ja miałam całkiem inny, w ogóle
          niepodobny do jakiejś pajdeczki.
          • elizabeth7 Re: Leno Z zwana kiedys pajdeczka... 26.02.05, 14:19
            Moze od trzech lat wchodze na to forum,czasem bo nie mam na to czasu,po
            przeczytaniu kilku ciekawych watkow nawet nie wiem jak minela godzina wiec
            naprawde szkoda mi czasu.Niekiedy wejde i nic ciekawego,czsem jest cos
            smiesznego.Jednak cyklicznie wiedze ciebie.Nic na to nie poradze,pamietam ze
            przed pajdeczka tez mialas inny nik i tez to sie awantura skonczylo.Mechnizm
            jest ten sam-rosnie na tym forum sympatia do kogos wiec robisz akcje na
            niego.Sposob atakowania,slownictwo cie zdradza.
            Nie szkoda ci kobieto czasu i zycia?
            • lena_zet Re: Leno Z zwana kiedys pajdeczka... 26.02.05, 14:21
              elizabeth7 napisała:

> Moze od trzech lat wchodze na to forum,czasem bo nie mam na to czasu,po
              > przeczytaniu kilku ciekawych watkow nawet nie wiem jak minela godzina wiec
              > naprawde szkoda mi czasu.Niekiedy wejde i nic ciekawego,czsem jest cos
              > smiesznego.Jednak cyklicznie wiedze ciebie.Nic na to nie poradze,pamietam ze
              > przed pajdeczka tez mialas inny nik i tez to sie awantura skonczylo.Mechnizm
              > jest ten sam-rosnie na tym forum sympatia do kogos wiec robisz akcje na
              > niego.Sposob atakowania,slownictwo cie zdradza.

słuchaj, możesz sobie myśleć co się podoba, masz takie prawo.I nie mam nawet
              chęci by wyprowadzać cię z błędu.Bo po co.

> Nie szkoda ci kobieto czasu i zycia?

ale na co?Jestem tutaj tak samo często jak reszta forumowiczów, więc dlaczego
              mnie akurat się uczepiłaś?
              • tygrysio_misio przestancie!!! 26.02.05, 14:22
                pogadajmy o czyms innym
                pogadajmy o ksiazkach polityce filozofii i czy tylko chcecie ale nie kludzcie
                sie bo to nie ma sensu
                • sagis Re: przestancie!!! 26.02.05, 14:28
                  Dobrze Tygrysiu. Ja już skończyłam, bo nie mam ochoty dalej nasiąkać trucizną
                  Leny.
                  • tygrysio_misio Re: przestancie!!! 26.02.05, 14:29
                    <przytul>

tyle ci powiem Sagis
          • sagis Re: Leno Z zwana kiedys pajdeczka... 26.02.05, 14:20
            Widocznie jesteś bardzo podobna do niej i faktycznie to, co teraz robisz, to
            tak to wygląda. A, ja wiem dlaczego i to pewnie tak boli Cię. Nie o pracę teraz
            chodzi. Może zmieniłaś nick, aby ukryć się pod innym, bo już wszyscy mieli
            Ciebie dość. Pamiętasz, jak wcześniej na forum na Ciebie pisano?
            • lena_zet Re: Leno Z zwana kiedys pajdeczka... 26.02.05, 14:22
              won, paszła won.Miałaś nie pisać już nic.
              • sagis Re: Leno Z zwana kiedys pajdeczka... 26.02.05, 14:26
                Tylko nowe fakty pojawiły się, a Ty nie możesz przestać, aby w swoim kółku
                wzajemnej adoracji nawrzucać mi. Swój swego wszędzie znajdzie, a prawda jest
                jeszcze taka, że takie osoby, jak Ty z czasem takiego smrodu narobią koło
                siebie, że muszą uciekać z niego. Ja wiem, że wystarczy przeczekać, a atmosfera
                po takich osobach z czasem sama oczyści się. Albo, zmień nick. Tylko, że siebie
                nie zmienisz i wciąż będzie tak na nowo.
                • lena_zet Re: Leno Z zwana kiedys pajdeczka... 26.02.05, 14:28
                  w kółko jedno i to samo.Asiu, przez ciebie wariatko będę rzeczywiście zmuszona
                  nicka zmienić, bo uczepiłaś się mnie strasznie.Kiedy dasz sobie spokój?
                  • tygrysio_misio Re: Leno Z zwana kiedys pajdeczka... 26.02.05, 14:30
                    Lena juz sie wyluzuj

<przytul>
                  • elizabeth7 Re: Leno Z zwana kiedys pajdeczka... 26.02.05, 14:33
                    A wiesz,ze nie dam.Akurat mam dzisiaj czas i jak zobaczylam ciebie pajdeczko
                    przez ta awanture to tak sobie westchnelam sentymantalnie.Co tam u ciebie?Bo
                    widze ze inteernet masz juz w domu.Gdzie pracujesz teraz,co to za praca w
                    ktorej znow mozesz jak za dawnych czasow wiekszosc czasu spedzic na forum
                    (pamietam kiedys osta wymiane mysli o tym czy siedzenie w pracy na forum jest
                    etyczne czy nie) Czyzby praca w domu?
                    • lena_zet Re: Leno Z zwana kiedys pajdeczka... 26.02.05, 14:35
                      powtarzam kolejny raz, że nie jestem i nie byłam żadną pajdeczką.
                  • sagis Re: Leno Z zwana kiedys pajdeczka... 26.02.05, 14:37
                    Spojrzyj na siebie i to wszystko, co wypisywałaś. To Ty mnie uczepiłaś się i
                    cały czas atakowałaś. Jak nie bezpośrednio, to z innymi. Nawet w przedszkolu
                    uczą dzieci, że nie można obgadywać za plecami:-)))
                    Zmień nicka, ale też sama przestań ludzi atakować. Przecież pisałaś, że to są
                    żarty. Czy to Tobie brak poczucia humoru, czy innym?
                    Przestań atakować mnie, to ja nie będę musiała bronić się.
                    A, wariat zawsze mówi, że to inni są nienormalni. A, on jest w porządku.
                    Ciekawe, jak jest u Ciebie?
                    • lena_zet Re: Leno Z zwana kiedys pajdeczka... 26.02.05, 14:38
                      asiu, odczep się wreszcie ode mnie.Czy potrafisz?
                      Jeszcze raz:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=21028566&a=21050469
                    • elizabeth7 Re: Leno Z zwana kiedys pajdeczka... 26.02.05, 14:46
                      Po co sie odzywasz.Z pewnym typem ludzi trzeba walczyc ich metodami a nie
                      uczciwue rozmawiac.Babsko siedzi cale lata na tym forum,wytrenowana w
                      pyskowkach i wojnach podjazdowych a ty chcesz z nia rozmawiac jak czlowiek z
                      czlowiekiem.Daj spokoj.
                      "przytul" -jak napisal misio.Buziaczki misiowi:)))
                    • Gość: kropka Re: Leno Z zwana kiedys pajdeczka... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 14:50
                      Asik jest chory psychicznie wystarczy bywać na forum mężczyzna.
                      • tygrysio_misio Re: Leno Z zwana kiedys pajdeczka... 26.02.05, 19:31
                        forum mezczyzna jest super i ja tez tam jestem bo tam nie ma zawisci

a sagis juz dawno tam nie bylo
              • spazmus Re: Widzisz Leno 26.02.05, 15:27
                > won, paszła won.Miałaś nie pisać już nic.

Jak widzisz ten typ tak ma ona jest poprostu bez ambicji zachowuje sie bardzo
                infantylnie i niegodziwie do danej sytuacji zapomnij o tym że kiedys stąd
                odejdzie to forum będą prześladowały nawet jej wnuczęta.
            • spazmus Re: Ciesz się że ty nie pamiętasz jak na ciebie .. 26.02.05, 15:34
              Wyjdź stąd i nie wracaj po przeczytaniu twoich wypowiedzi poprostu zwróciłem
              wczorajszy obiad na klawiature i niestety sie zepsuła jesteś mi winna 40 zł
              durna babo.Przestań juz pisac bo zaqrzygam cały komputer a wtedy będziesz mi
              winna o wiele więcej :)).
      • sagis Sądzisz innych po sobie. 26.02.05, 14:10
        Ja mam gdzieś, że ktoś jestprzeciw mnie i nie podszywam się, jak Ty i inni pod
        inne nicki, aby udowodnić coś. Widzę tylko, że to jest Twoja powszechna metoda,
        aby atakować innych. Sama napisałam, że kobiety dobierają sobie podobne im i
        razem na inne napastują. To wynika tylko z ich strachu przed czymś i próbie
        wyeliminowania rywalki. Ja nie muszę tego Ci dowodzić, bo już dawno to zostało
        udowodnione. Widocznie uważasz, że jestem lepsza od Ciebie, bo inaczej nie
        walczyłabyś tak ze mną.
        • lena_zet Re: Sądzisz innych po sobie. 26.02.05, 14:11
          a idź ty won, przestań wreszcie powtarzać się, bo to nazywa się SPAMEM.
          • sagis Wulgarna jesteś:-)))) 26.02.05, 14:17

• istna Re: Sądzisz innych po sobie. 26.02.05, 14:11
          Sagis, obiecywałaś...
          • sagis Re: Sądzisz innych po sobie. 26.02.05, 14:18
            Ja tylko odpowiedziałam na zarzuty. Mam prawo bronić się.
            • elizabeth7 Re: Sądzisz innych po sobie. 26.02.05, 14:24
              Sagis,nic na to nie poradzisz.Podejrzewam,ze te niki popierajace pajdeczke to
              tez ona pisze,musi miec poczucie ze wystajaca glowe zrownala przynajmniej do
              swojego poziomu.Zaatakowana zmieni nik,zacznie "kulturalnie",znow zrobi tu
              przywatny magiel i ...do nastepnego niku.Nie przejmuj sie,po prostu nie
              odpowiadaj.
              • alpepe Re: Sądzisz innych po sobie. 26.02.05, 14:32
                Świetna rada, żeby tak jeszcze Asik vel sagis jej posłuchała :-)
                • istna Re: Sądzisz innych po sobie. 26.02.05, 14:38
                  Cześć alpepe, ty też jesteś leną? Bo ja podobno jestem leną:)))
                  • lena_zet Re: Sądzisz innych po sobie. 26.02.05, 14:39
                    istna napisała:

> Cześć alpepe, ty też jesteś leną? Bo ja podobno jestem leną:)))

a co?wstydzisz się przyznać? :PPP
                    • istna Re: Sądzisz innych po sobie. 26.02.05, 14:40
                      A skąd!
                      Tylko czemu ja do siebie gadam:))))
                • sagis Alpepe myślisz, że jesteś lepsza ode mnie. 26.02.05, 14:54
                  Boisz się, że nie przyznam zawsze Ci racji?:-))))
                  Masz jakieś kompleksy w stosunku do mnie, bo nigdy nawet nie miałyśmy okazji
                  dyskutować, a już wystawiasz mi świadectwo i korzystając z okazji też w innych
                  wątkach mnie atakujesz. Tak, jak wystawiłaś tej dziewczynie, która wpadła z tym
                  30 latkiem. Nawet mordercy przysługuje domniemanie niewinności, a Ty chcesz jej
                  życie zniszczyć, tak ją oceniając. Autor sam wystawia się na naszą opinię
                  zamieszczając wątek, ale nie masz prawa oceniać tej dziewczyny. On boi się
                  teraz dalszej odpowiedzialności i takiego zobowiązania, a Ty jemu podsuwasz, że
                  ona to specjalnie zrobiła. Ja nawet nie pomyślał o czymś takim.
                  • Gość: kropka Re: Alpepe myślisz, że jesteś lepsza ode mnie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 14:57
                    Uwaga uwaga my na forum męzczyzna mamy do kontakt z Asikiem i możemy dać sobie
                    uciąć ręke że to osoba chora psychicznie.
                  • elizabeth7 Sagis,prosze... 26.02.05, 15:09
                    ... to jest tylko forum.Miej do tego wszystkiego dystans.Czesc tematow jest tu
                    wydumana,problemy hipotetyczne,ludzie sie tym bawia i czasem bawia sie czymis
                    zaangazowaniem w nieistniejacy problem.Czasem w ferworze dyskusji wylaniaja sie
                    poglady ktore podnasza cisnienie ale wystarczy wylaczyc komputer i zlapac
                    spokoj.Dystans,Sagis,dystans...nie angazuj sie w cos co nie west tego warte bo
                    latwo cie zaatakowac i zranic.Poglady ludzi nie musza byc zbiezne by ludzie sie
                    lubili i wcale nie musza sie atakowac.
                    Nie tak odczytalam to co napisala alpepe,mysle ze ona chciala dobrze.
                    Pozdrawiam.
                  • alpepe Re: Alpepe myślisz, że jesteś lepsza ode mnie. 26.02.05, 15:21
                    oczywiście, że jestem lepsza od Ciebie, potrafię czytać ze zrozumieniem,
                    aczkolwiek nieraz nawet na niektóre teksty nie odpowiadam, bo szkoda pereł
                    przed... Co do tamtego wątku, to przyczepiłaś się nie czytając moich
                    wypowiedzi, ale niech Ci będzie, tylko się ośmieszasz, bo jeśli ktokolwiek
                    zajrzał by teraz do tamtego wątku i przeczytął moje wypowiedzi a potem Twoje i
                    jeszcze przeczytał te brednie, na które odpowiadam, to uśmiałby się porządnie.
                    A co do wypowiedzi Kropki, które namiętnie ignorujesz, zastanawiałam się, czy
                    coś nie jest na rzeczy, choć wcześniej podejrzewałam Cię li tylko o amatorskie
                    zajmowanie sie psychologią i wróżbiarstwem. Cóż, szkoda.
    • Gość: wiruska Re: Leno Z zwana kiedys pajdeczka... IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 26.02.05, 14:04
      To już taki typ.
      • Gość: mm Re: Lena,Rachela.sagis ,pierożek etc.etc utopic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 14:44
        • lena_zet Re: a mm nie? ło ty :) 26.02.05, 14:45

• Gość: mm Re:Lena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 14:47
            Weż się babo za jakąś robotę godziwa bo siedzisz całymi dniami na tym forum i
            pierdoły posuwasz a wokół pewnie można się przykleić
    • Gość: kropka Re:pajdeczka ciagle jest ale to nie lena nt. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 14:49
      • elizabeth7 Nie lena tylko Lena_Z n/t 26.02.05, 14:52
        • Gość: kropka Re: Nie lena tylko Lena_Z n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 14:55
          Tak lena_zet to nie pajdeczka, obierzyna vel kobieta_na_pasach lub mm to
          obecnie pajdeczka ale która znich to pajdeczka to nie wiem.
          • Gość: mm Re: o rety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 15:01
            MM to nie pajdeczka czy ktos tam inny.Jedno jest pewne ze co niektore tu obecne
            to siedza pierdza w stołki albo szukaja okazji do zadymy.Tak jak pisałem
            porzedni post wziąc do jednego wora i potopic ,Bo w łbach maja jedno sex analny
            lub oralny.Temat ktory nie potrafi sie wyczerpac.Podejrzewam ze bez tych
            tematow zycie ich jest puste.A w chałupie pewnie brud i smród.
            • Gość: kropka Re: o rety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 15:09
              A co ty się martwisz o cudze mieszkania?
          • elizabeth7 Re: Nie lena tylko Lena_Z n/t 26.02.05, 15:03
            Nie obrazaj wlasnej inteligencji bo jeszcze jeden wpis i zaczniemy sie wszyscy
            zastanawic czy ja w ogole masz...
      • istna Re:pajdeczka ciagle jest ale to nie lena nt. 26.02.05, 14:54
        O, a kogo podejrzewasz?
    • tygrysio_misio to ja jestem Lena i Sagis i Wojtek i Zdzisiek 26.02.05, 15:06

<jezyk>
    • pimpek_sadelko Re: Leno Z zwana kiedys pajdeczka... 26.02.05, 19:11
      elizabeth... zal Ci tylek sciska, ze ktos lubi Lene? daj sobie spokoj. niech
      kazdy sam wybiera z kim sie tu "bawi".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka