alistar1 12.01.06, 10:34 Mam wrażenie, że było już o tych książeczkach na forum. Proszę o podpowiedź. Czy warto się skusic? To dla p r a w i e dwulatki. Dzięki. www.merlin.com.pl/frontend/towar/428834ć? www.merlin.com.pl/frontend/towar/428833 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alistar1 Re: Mały kret 12.01.06, 11:10 Pierwszy link był nieprawidłowy. Oto właściwy: www.merlin.com.pl/frontend/towar/428834 Przepraszam. Odpowiedz Link
zf71 Re: Mały kret 12.01.06, 11:20 Oglądałam to wczoraj w księgarni - bardzo mi sie spodobało. Piękne ilustracje - naprawde dobre, dobrze wydana, miękkie kartki więc skoro dwulatka to nie jestem pewna czy nie będą nieco zużyte po intensywnym kartkowaniu, ale to zależy od malucha. Treść bardzo przyjemna i może już być dla dwulatka jak mi się wydaje - sama mam dziewczynkę 1 rok 8 miesięcy więc wiem że dla niej takie siadanie do normalnego tekstu (preferuje rymowane a najlepiej śpiewane przeze mnie hihi) to troszkę za trudne. Ale każde dziecko inne. Ogólnie powiem tak - ponieważ mamy już sporo rzeczy na wyrost to się wstrzymałam a miałam dużą ochotę. Pozdrawiam Zosia Odpowiedz Link
i2h2 Re: Mały kret 12.01.06, 11:22 Było krecie, ale chyba tylko w zapowiedziach, więc "na sucho". Miałam ostatnio jedną z tych ksiażek w ręku przez chwilę: starannie wydana, sympatycznie zilustrowana. Postaram się dokładniej ją przejrzeć i przeczytać choć fragment, ale dopiero jutro lub nawet w sobotę. Pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link
pia_ Re: Mały kret 12.01.06, 13:55 Obie książeczki o krecie kupiłam mojej córce na Mikołaja (2,3 l). Wydane są bardzo ładnie, ilustracje urocze, a treść jednak ciut zbytnio "filozoficzna" jak na teraz i mała troszkę znużyła jak Jej czytałam. Ale już za niedługi czas wrócą na 100% do łask. Czyli moja opinia - zdecydowanie warto kupić, ale jeszcze nie teraz. Odpowiedz Link