Dodaj do ulubionych

CYBEX Topaz Platinum White - moja nowa milosc :-)

23.07.08, 21:28
Dzis w sklepie z wozkami zobaczylam limitowana serie wozkow CYBEX
Topaz (mialam w domu ich dwa mniej wyposazone modele i mi sie nie
spodobaly na zywo, natomiast topaz jest bardzo fajny chyba).

Jest taki czarny ze zlotym stelazem i wyszyciami i wzorakami np. na
jednym kole i bialy. I na zywo ten bialy wyglada dla mnie bosko.
Choc ze zdjecia podejrzewalam, ze bedzie to niezly kicz.
No i zakochalam sie :-)

Zobaczymy, ile bez niego wytrzymam :-)
Obserwuj wątek
    • pinik Re: CYBEX Topaz Platinum White - moja nowa milosc 23.07.08, 21:30
      Tu link do wozka (kliknac na Topaz platinium white).

cybex-online.com/site/index.php?id=381
      • kiniak22 Re: CYBEX Topaz Platinum White - moja nowa milosc 23.07.08, 21:33
        wow wyglada bajecznie!
        szkoda tylko ze bialy jest taki malo praktyczny :/
        • pinik Re: CYBEX Topaz Platinum White - moja nowa milosc 23.07.08, 21:35
          Tu jeszcze jeden link.

Jest tez czarny. Ale jakos ten bialy tak damsko-elegancko wyglada :-)

A po co sie ma w domu pralke? :-)

Smieje sie! Jakby mial by to byc moj jedyny wozek, to w zyciu bym
          bialego nie kupila, a tak to moze go kupie na slub brata? :)
          • didis Re: CYBEX Topaz Platinum White - moja nowa milosc 23.07.08, 21:46
            No nie!!!!!!!! Jest bvoski, ile on kosztuje?? Jak byś go miała zestawić z
            questem, to jak to jak wypada? Kurcze!!!!!! No i czy wiesz coś o tych silver cross??
            • ewikowa Re: CYBEX Topaz Platinum White - moja nowa milosc 23.07.08, 21:53
              widzialam dzisiaj czarny w ala ma kota w katowicach i byl naprawde fajny:)Mloda
              za bardzo broila zeby ja do niego wsadzic ale eleganciutki wozeczek - pinik:
              taki wlasnie na specjalne okazje;))
              • pinik Re: CYBEX Topaz Platinum White - moja nowa milosc 23.07.08, 21:57
                NO dobra, to ja mam pretekst! Bedzie slub brata za miesiac :)
                I zamierzam Matysia na przyjeciu w wozku spac polozyc, wiec bylby
                jak w sam raz :)

Ja ten czarny tez widzialam, ale nie wygladal absolutnie tak fajnie
                jak bialy (staly obok siebie). A szkoda, bo czarny sie mniej brudzi.
                Ale z koleji bardziej nagrzewa...
            • pinik Re: CYBEX Topaz Platinum White - moja nowa milosc 23.07.08, 21:55
              Ten Topaz to raczej odpowiednik techno, nie questa. Ogolnie
              stelazem, wysokoscia itd, to do techno podobny. Tak w sklepie
              wydawalo mi sie, ze kola tak nie terkocza jak techno, ale prawdy to
              sie dopiero na chodniku dowiedziec mozna...

KOsztuje niestety duzo, bo tak to bym go odrazu wziela... 289 lub
              299 euro kosztowal... Ale pani mowi, ze w sklepie sie niezle
              rozchodza. Jest ostatni (zarezerwowalam) bialy.

Oparcie rozklada sie na zupelnie plasko, jak w techno.

Co mam wiedziec i o jakich silver cross? dzis widzialam tez w
              sklepie te z tymi "petelkowymi" raczkami (dazzle???). Dla mnie
              koszmarne! Zle sie to trzyma, niewygodnie. I do tego jeszcze ich
              przekroj jakis taki kanciaty.
            • pstrabiedronka Re: CYBEX Topaz Platinum White - moja nowa milosc 23.07.08, 21:55
              :) fajówka :)
              ale jak dla mnie to rama mogłaby być srebrna, taka błyszcząca - chromowana.
              Nienawidzę złota, złotego koloru, złotych ozdób, biżuterii itp...

Ze srebrem byłby bajeczny - taki śniegowy :)
              • pinik Re: CYBEX Topaz Platinum White - moja nowa milosc 23.07.08, 21:57
                Tez bym wolala srebrny. Ale nie ma. Hahaha!
                • didis Re: CYBEX Topaz Platinum White - moja nowa milosc 23.07.08, 22:03
                  znalazłam w Polsce za 899...
                  • pinik Re: CYBEX Topaz Platinum White - moja nowa milosc 23.07.08, 22:05
                    bialy? Bo ja na polskich stronach tylko czarny widzialam.
                    • didis Re: CYBEX Topaz Platinum White - moja nowa milosc 23.07.08, 22:19
                      czarny...białego tez nie widziałam....
                      • sylver80 Re: CYBEX Topaz Platinum White - moja nowa milosc 23.07.08, 22:23
                        Ja jakaś lewa chyba jestem... Mnie w tym linku otwiera się tylko czarna strona z
                        napisem platinum i nie ma tam nigdzie "topaz white"... :-/
                        A też chcę zobaczyć! Chociaż to może być dla mnie zgubne........
                        • pinik Re: CYBEX Topaz Platinum White - moja nowa milosc 23.07.08, 22:26
                          Na tej stronie masz pod obrazkiem z wozkiem dwa kwadraciki: czarny i
                          bialy. Kliknij bialy:

www.babogi.at/cybex2.php
                        • pinik Re: CYBEX Topaz Platinum White - moja nowa milosc 23.07.08, 22:27
                          A na tej drugiej sronie to chyba sie pojawia "skip intro" czy cos w
                          tym stylu i trzeba wtedy to kliknac.
                          • didis Re: CYBEX Topaz Platinum White - moja nowa milosc 23.07.08, 22:38
                            hehe biały jest na allegro:))) I w Wawce można zobaczyć:)
                          • sylver80 Re: CYBEX Topaz Platinum White - moja nowa milosc 23.07.08, 22:40
                            No i wiedziałam, że zrobię błąd, jak go zobaczę... Jest cudny!!!!!! Ja przez
                            Ciebie zbankrutuję, a mąż wystawi mi w końcu walizki za drzwi... Mój brat też ma
                            wesele za miesiąc, 16-go sierpnia. Ale do tego czasu nie zdążę go kupić :-( Kup
                            Ty i przetestuj, a ja potem odkupię :)
                            • ewikowa Re: CYBEX Topaz Platinum White - moja nowa milosc 23.07.08, 22:47
                              e to wszyscy nasi bracia maja sluby w sierpniu????:))))) Moj ma 2-go
                              sierpnia...a ten czarny mi sie podoba - ale fakt, ze z takim chromowanym srebrem
                              bylby cool:)

ok ok, juz prawie meza namowilam na questa, wystarczy mi - i tak bede miala
                              problem z kolorem!!!
                            • pinik Re: CYBEX Topaz Platinum White - moja nowa milosc 23.07.08, 22:50
                              No prosze! Szuka sie daleko, a blisko jest :)

I na allegro fajnie widac niektore detale. No ladny jest cholercia..

A juz myslalam, ze wiekszosc napisze, ze kicz totalny i sie troche
                              wylecze :-)
                              • sylver80 Re: CYBEX Topaz Platinum White - moja nowa milosc 23.07.08, 23:01
                                No tak, teraz to po powrocie od razu sprzedaję mojego slaloma (w końcu kupiłam
                                ten, bo trafiłam jeden ze starej kolekcji...),może pódzie za jakieś 1300, i
                                chyba kupię ten biały. Do tego jeszcze dziś spotkałam na mieście (w Radomiu!!!)
                                panią z Urban Jungle, oczywiście ją zagadałam, dała mi poprowadzić, no i
                                przepadłam! Obiecałam sobie, że sprzedam ze trzy wózki, bo chciałabym go
                                strasznie!!!!! Ale teraz na dwa nie wyrobię :-///
                                • didis Re: CYBEX Topaz Platinum White - moja nowa milosc 23.07.08, 23:21
                                  Może jakby kupić hurtem 3 :)) to sprzedałby nam taniej:)))hmm?:))
                                  • sylver80 Re: CYBEX Topaz Platinum White - moja nowa milosc 23.07.08, 23:29
                                    Może być, ja się na to piszę :-)))
                                    • pinik Re: CYBEX Topaz Platinum White - moja nowa milosc 23.07.08, 23:36
                                      Smiesznie, ze was tak szybko zarazilam "moja miloscia!". Kurcze ja
                                      naprawde zarazam tym! A to forum to istna epidemia! Ja tez juz
                                      mysle, czego by sie wyzbyc na konto cybexa :-)

A co do Urban Jungle: ten wozek mnie wygladem nie powalil, ale w
                                      uzytkowaniu jest cudowny! Super jedzie i uwielbiam jego kosz na
                                      zakupy i folie! Tylko dluuuuugi po zlozeniu jest niestety.
                                      • didis Re: CYBEX Topaz Platinum White - moja nowa milosc 23.07.08, 23:41
                                        u mnie to prawdopodobnie ostatni zakup wózkowy. Gdyby nie to, że chcę jeszcze
                                        zostawić sobie bugga, to pewnie nie byłoby problemu. Sprzedam go na wiosnę, /tym
                                        czasem bardzo poważnie zastanawiam sie nad 3 wózkami: tym cybexem, maclarenem
                                        questem lulu i buggsterem. W Wawie porównam sobie cybexa i Questa lulu, ale nie
                                        mam jak zobaczyc tego buggstera. Jak on wypada po złożeniu, jak się go składa.
                                        Dla mnie to ma być wózek przede wszytskim do samochodu, łatwo składalny i lekki
                                        • marta2202 filmik do buggstera 23.07.08, 23:56
                                          pl.youtube.com/watch?v=gDNmGnyCos8&feature=related
                                          może się przyda.
                              • morelka80 ja Ci napiszę :) 24.07.08, 23:03
                                Dla mnie to mega kicz :))
                                Ale to tylko moja opinia ;)
                                • pinik Re: ja Ci napiszę :) 24.07.08, 23:12
                                  No ja wlasnie nie moge ustalic, czy on jest bardziej kiczowaty czy
                                  piekny :)

Gdyby mial chromowany stelaz srebrny i srebrne wyszycia/wzorki to
                                  bylby piekny do konca, a tak??????? ;-))
    • pinik Re: CYBEX Topaz Platinum White - moja nowa milosc 24.07.08, 21:23
      No i musze sie wam przyznac.... dlugo bez niego nie wytrzymalam....

Kupilam dzis ten wozeczek. Narazie nie wiem, czy go zostawie, ale
      chcialam go troche miec "do pomacania" w domu i wyprobowac i w domu
      zdecydowac, czy go bardzo chce.

Bedzie sie papral potwornie :-(

Narazie jeszcze lezy w samochodzie, bo sie dzis nie wyrabiam, ale
      moze jutro jakas fotke zrobie i tu wstawie.
      • didis Re: CYBEX Topaz Platinum White - moja nowa milosc 24.07.08, 22:15
        to jak już będziesz coś wiedziała daj znać
    • pinik Re: CYBEX Topaz Platinum White - moja nowa milosc 25.07.08, 00:32
      Dwa moje spostrzezenia po krotkich ogledzinach:

1) w wozku mozna odpiac caly dol budki i zrobic z niej tylko daszek,
      o czym nie pisza w opisie np. na allegro.

2) nie widze w nim za to zadnych elementow odblaskowych, o ktorych z
      koleji na allegro pisza :)
      • didis Re: CYBEX Topaz Platinum White - moja nowa milosc 25.07.08, 08:33
        napisz jak sprawuje się na spacerze:) jak juz się przejedziecie.
    • didis Re: CYBEX Topaz Platinum White - moja nowa milosc 28.07.08, 11:35
      hej pinik no i jak?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka