Gość: uczen IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.05, 14:20 [*] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anonimowy Re: Odeszla nauczycielka z jose martii... IP: *.chello.pl 03.03.05, 15:53 Pani Profesor Kobus-Malesa zgineła potrącona przez samochód na przejściu dla pieszych w dniu wczorajszym ( 3 marca ) [*]... Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: Odeszla nauczycielka z jose martii... 03.03.05, 23:45 Była w mojej komisji maturalnej. A całkiem niedawno mijałem ją na Broniewskiego i nawet mnie poznała, choć mnie nie uczyła i lat też już kilka minęło. To naprawdę strasznie smutna wiadomość :( roody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimowy Re: Odeszla nauczycielka z jose martii... IP: *.chello.pl 03.03.05, 15:55 Niestety w dniu wczorajszym (2 marca ) zgineła potrącona przez samochód Profesor Kobus-Malesa. Wyrazy współczucia dla rodziny i najbliższych [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torlo Re: Odeszla nauczycielka z jose martii... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 21:32 Nina Kobus Malesa nie żyje a ja wciąż nie umiem w to uwierzyć choć minęło sporo czasu. Przez cztery lata uczyła mnie języka polskiego i była dobrą nuczycielką. Jest mi przykro, smutno... Nina Kobus Malesa była osobą która kochała życie, tak jak kochała literaturę, niejednokrotnie zastanawiała się nad sensem życia. A dane jej było przeżyć w sumie niewiele. To bardzo przygnębiające. Odpowiedz Link Zgłoś
luna15 Re: Odeszla nauczycielka z jose martii... 01.04.05, 12:10 A ile miala lat? Odpowiedz Link Zgłoś