Dodaj do ulubionych

SKANDAL ! Zabieraja prace polskim kobietom

28.01.03, 15:03
Policja "sprząta domy"

Od piątku wieczorem, przez dobę, policja w Passaic County prowadziła akcję
pod nazwą "sprzątanie domów". Aresztowano 38 handlarzy narkotyków, 69
kupujących oraz 22 inne osoby zamieszane w ten proceder.

-----------

SKANDAL ! Zabieraja prace polskim kobietom "na domkach" ! Juz niedlugo
policja bedzie na konstrakszyn !!! STRASZNE !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Artur Re: SKANDAL ! Zabieraja prace polskim kobietom IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 28.01.03, 15:07
      no poparz popatrz, co za niedobra policja. biedne kobiety. straszne.
      • Gość: Mecenas Re: SKANDAL ! Zabieraja prace polskim kobietom IP: *.140.88.213.host.tele1europe.se 28.01.03, 15:42
        Zal mi tych polskich kobiet rewidują, nien dają wiz, prześladują.
        To nadaje się tylko do prasy.
    • Gość: myszka Re: SKANDAL ! Zabieraja prace polskim kobietom IP: *.36-131-66.nowhere.mc.videotron.ca 28.01.03, 16:22
      bozka co ty ciagle o tych domkach,pewnie ci sie snia po nocach,kobieto idz na
      kurs i zmien prace przeciesz to takie latwe tylko w ten sposob znikna cie te
      domki z twoich nocnych mar
      • Gość: Falszywa Bozena L Oj dzieki mysiu za dobre rady. IP: *.sympatico.ca 28.01.03, 23:54
        Gość portalu: myszka napisał(a):

> bozka co ty ciagle o tych domkach,pewnie ci sie snia po nocach,kobieto idz na
        > kurs i zmien prace przeciesz to takie latwe tylko w ten sposob znikna cie te
        > domki z twoich nocnych mar

Oj dzieki mysiu za dobre rady.

Wpadnij na kawke jak bedziesz w Toronto przejazdem - zapraszam
        • Gość: myszka Re: Oj dzieki mysiu za dobre rady. IP: *.36-131-66.nowhere.mc.videotron.ca 28.01.03, 23:56
          o wrocilas z domkow ,ja zapraszam na herbatke jak bedziesz w montrealu
          • Gość: Falszywa Bozena L A gdzie mieszkasz ? IP: *.sympatico.ca 29.01.03, 00:26
            Gość portalu: myszka napisał(a):

> o wrocilas z domkow ,ja zapraszam na herbatke jak bedziesz w montrealu

A gdzie mieszkasz ? Bo ja poza Westmont'em to sie nie szlajam ... No chyba ze
            masz ladny domek na Plateau albo gdzies na Outremoncie (Ty Zydowo jedna)
            • Gość: myszka Re: A gdzie mieszkasz ? IP: *.36-131-66.nowhere.mc.videotron.ca 29.01.03, 00:28
              domek ladny na laval 20 min.autobusem od metra
              • Gość: Falszywa Bozena L ale zadupie ! IP: *.sympatico.ca 29.01.03, 00:34
                ale zadupie ! Nigdzie nie bede sie wloczyla metrem a tym bardziej autobusem
            • Gość: myszka Re: A gdzie mieszkasz ? IP: *.36-131-66.nowhere.mc.videotron.ca 29.01.03, 00:41
              na westmount to sa same snoby a u mnie ptaszki spiewaja,moge po ciebie
              podjechac czy mieszkasz na lasalle
    • bozena_l Re: SKANDAL ! Zabieraja prace polskim kobietom 14.05.03, 21:27
      skandal

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka