aniac1 24.01.08, 13:09 wiem że niebawem będą w Wawie ale nie dam ardy dojechać. czy jest jakaś szansa na Lublin? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nudka Re: kiedy warsztaty w Lublinie? 24.01.08, 14:54 Pisałam do ekomamy i obiecała, że jak się zbierze grupa to da radę zrobić. Donkaczka też sugerowała, że coś więcej niedługo się będzie dziać. Ale nie mam żadnych konkretów. Może warto zacząć kompletować skład?!? Odpowiedz Link
aniac1 Re: kiedy warsztaty w Lublinie? 24.01.08, 15:06 super, myślę, że z chętnymi nie byłoby dużego problemu. ja piszę się już dziś! Odpowiedz Link
kasiula7907 Re: kiedy warsztaty w Lublinie? 24.01.08, 15:42 i ja też dajcie tylko znać Odpowiedz Link
giovannaa Re: kiedy warsztaty w Lublinie? 02.02.08, 20:29 To co z tymi warsztatami w Lublinie? Ja i moje 8-miesięczne dziewczę od dwóch dni próbujemy walczyć z Hoppediz'em. Nie wiem czy nie za lekko wiążę i nie wiem czy takiego "starego" obywatela można jeszcze przekonać do chusty? Odpowiedz Link
aniac1 Re: kiedy warsztaty w Lublinie? 02.02.08, 20:37 hej, z tego co wiem to o warsztatach na razie nic nie wiadomo. ja też mam hoppa, ale moja mała trochę młodsza, ma 4,5 miesiąca. motamy się od jakichś 2 miesięcy. jeślisz masz wątpliwości co do wiązań, t owrzuć zdjęcia na forum, dziewczyny na pewno chętnie pomogą i powiedzą co i jak. ja nie czuję się jeszcze na tyle doświadczona żeby radzić, ale gdybyś miała jakieś pytania, to napisz :) pozdrawiam Odpowiedz Link
nudka Re: kiedy warsztaty w Lublinie? 02.02.08, 20:50 Dostałam maila od ekomamy, żeby zaglądać na stronkę, ale też poinformuje mnie i inne zainteresowane mailem. Może dobrze by było, żeby zainteresowane mamy wysłały tak jak ja ekomamie zgłoszenia. Wtedy może przyspieszymy sprawę. Musi sie zebrać grupa. No bo ile nas jest na dzień dzisiejszy? Ekomama sugerowała, żeby pomóc w kompletowaniu grupy, czyli chętne koleżanki itp. Odpowiedz Link
aniac1 Re: kiedy warsztaty w Lublinie? 02.02.08, 21:17 nudka, ja wysłałam zgłoszenie. myślę, ze z Lublina byłoby nas koło 10 osob. to wystarczy na warsztaty? tylko pewnie nie wszystkie wysłaly zgłoszenia. Odpowiedz Link
ekomama Re: kiedy warsztaty w Lublinie? 02.02.08, 22:07 Prężnie Lublin reaguje: mamy, które się nie zgłaszały, niech się zgłoszą na info@ekodzieciak.pl koniecznie z dopiskiem czy raczej w tygodniu czy w weekend (nie ukrywam, że dla mnie lepiej w tygodniu, najchętniej 21 luty). Osoby już zgłoszone, też proszę o uzupełnienie info: tydzień czy weekend. Pozdrowienia - Odpowiedz Link
mkoltun Re: kiedy warsztaty w Lublinie? 03.02.08, 11:03 Zgloszenie poszlo. Czy za meza placi sie dodatkowo, a jesli tak to tyle samo? Odpowiedz Link
nudka Re: kiedy warsztaty w Lublinie? 03.02.08, 12:37 O ile pamiętam to jeśli idziesz z mężem płacicie 45 zł. Ja tez już uzupełniam moje zgłoszenie. Mi 21.02 jak najbardziej pasuje, a wam? Tydzień, czy weekend? Odpowiedz Link
aniac1 Re: kiedy warsztaty w Lublinie? 03.02.08, 15:07 ja też już wysłałam. mi pasuje 21 luty, nie ma problemu. i generalnie wszystko mi jedno kiedy. juz się nie mogę doczekać :) Odpowiedz Link
giovannaa Re: kiedy warsztaty w Lublinie? 03.02.08, 16:46 Ja też już się zgłosiłam. Mi najbardziej odpowiada weekend, ale 21 lutego też może być. Odpowiedz Link
mama-masia Re: kiedy warsztaty w Lublinie? 04.02.08, 22:18 Jeśli można to ja dopisuję się do listy mam chętnych na warsztaty. Wiążemy sie już od jakiegoś czasu ale z chęcią posłuchałabym eksperta, no i dowiedziała się co ewentualnie robię nie tak. Na ekodzieciaka wysyłałam zgłoszenie ale coś mi sie nie udało.Spróbuję jeszcze raz. Odpowiedz Link
giovannaa Re: kiedy warsztaty w Lublinie? 04.02.08, 19:36 Dzięki za chęć pomocy, ale obawiam się, że skomentowanie zdjęcia nie wystarczy. Muszę po prostu zobaczyć na żywym modelu jak się prawidłowo wiąże. Próbuję i się nie poddaję, ale za każdym razem, jak już mi się wydaje, że się ciasno omotałam, okazuje się, że po zainstalowaniu dziecięcia, wygina się ono i w ogóle szaleje (ale nie płacze, przynajmniej tyle). Nie wyobrażam sobie, jak miałaby zasnąć, a tak sobie wymarzyłam chodzenie z nią na spacery w chuście (chodzę codziennie dwie godziny, dziewczę sobie ładnie śpi w wózku). Cała moja nadzieja i ratunek w warsztatach. Odpowiedz Link
ekomama Re: kiedy warsztaty w Lublinie? 03.02.08, 17:16 Kto się zgłosił, dostanie zaraz mejla na skrzynkę. Wstępnie utrzymuje 21 luty. Godziny i ceny w zależności od liczby osób zgłoszonych i wynajętej sali. Mąż płaci, ale mniej żona ;-) Bardzo Wam dziękuję za żywą reakcję!!!! Pozdrawiam Magdalena Odpowiedz Link
joasia83m Re: kiedy warsztaty w Lublinie? 03.02.08, 19:30 tez wyslalam zgloszenie, ale nie dopisalam ze 21.02 jest ok. jest OK ;) Odpowiedz Link
78goska zaglądam a tu niespdzianka:) 05.02.08, 01:13 dopisuję się (z małżem prawdopodobnie:) a już myślałam że w Lublinie nie ma chustowych, bo wszyscy patrzyli na mnie jak na ufo;) mi bardziej weekend, bo 21 mam 2 zmianę(14-22:( i nie wiem czy mi dadzą wolne, ale może się z kimś zamienię jak się termin wyklaruje chociaż z tydzień przed 21 lutym. Odpowiedz Link
78goska mała poprawka 06.02.08, 00:36 dopisałam się na 21.Pracuję jednak do 13.15, czyli jak dla mnie to po południu. Ale podobno jest nas na dwie grupy:) Odpowiedz Link
penellopa jaka cena? 06.02.08, 15:47 Czy ktos wie, jaka jest orientacyjna cena tych warsztatów? Odpowiedz Link