Dodaj do ulubionych

Jak pozbyc sie mrowek faraonek?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23 lata temu
Jak pozbyc sie malych czerwonych mrowek faraonek.Noca nawiedzaj moja szafke
z jedzeniem.
Obserwuj wątek
    • Gość: ann_marie Re: Jak pozbyc sie mrowek faraonek? IP: *.se.put.poznan.pl 23 lata temu
      w moim poprzednim mieszkaniu, jak się wprowadziłam było w kuchni mnóstwo
      mrówek. Zadziałał środek FARATOX (FARATEX), chyba kupiony w jakimś sklepie
      ogrodniczym.
    • Gość: Agata Re: Jak pozbyc sie mrowek faraonek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23 lata temu
      Dzieki wyprobuje.
    • quba Re: Jak pozbyc sie mrowek faraonek? 23 lata temu
      sprobuj kredy chinskiej - kup u Chinczyka albo Rosjanina na bazarze, dziala
      super a jest nieszkodliwe dla ludzi i zwierzat takich jak kot, pies, ptaki,
      rybki, mrówki morduje bezlitośnie
      pozdrowka
      • Gość: agi76 Re: Jak pozbyc sie mrowek faraonek? IP: *.acn.pl 23 lata temu
        ja tez mialam ten problem. Probowalam wielu srodkow, jedne lepiej dzialaly,
        inne gorzej. Ale moj prblem sie skonczyl, gdy kupilam Baygon (w proszku tzw.
        pylisty) przeciwko mrowkom i innym owadom biegajacym!! Rewelacja, ani jednej
        mrowki!!!
        • Gość: gość Irenka Re: Jak pozbyc sie mrowek faraonek? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23 lata temu
          Najlepsze są płytki "Global" 100% skuteczności. Sprawdzone. Powiesić, lub
          postawić na szafce. Na około 3 miesiące spokój.
          • Gość: Jarek Re: Jak pozbyc sie mrowek faraonek? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23 lata temu
            ooo, tak tak , płytka Global jest extra
            i sprawdzona również przeze mnie i sąsiadów ,
            mrówy się wyniosły , a mieliśmy pełno
            ohida
    • Gość: mumek Re: Jak pozbyc sie mrowek faraonek? IP: 80.55.171.* 23 lata temu
      FAROTOX trzy lata temu wytłukł wszystkie faraonki. Od tego czasu mam spokój.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka