Forum Dom Dom
ZMIEŃ
      2000

2000

(12 wyniki)
    • Czy Ktoś z Was zna te firmy? Budował z nimi dom? Chętnie poznam Wasze opinie co do tych firm.
    • Mam dylemat z powodu podzału majątku czy zdecydować się na dom z lat 80-tych (do remontu) wraz z działką 2000 m2 czy też wziąść działkę 4000mr - budowlaną, graniczącą z z pierwszym wariantem. Cena działki budowlanej w tym rejonie to na dziś od 150 do 180 zł. Dom wymaga - wymiany okien za 6000 zł, instalacji gazowej (grzejniki, rurki), dachówka - dobra ale do konserwacji, podbitka do konserwacji, ocieplenie i malowanie na zewnątrz, wymiana drewnianych balustrad,wewnątrz - pozamieni...
    • na ich stronie jest wszystko tak zawile wyjasnione ze wyglada to na jakis przekret - niby budowa jest finansowana z krajowego funduszu budownictwa moze wiecie cos na temat tej spoldzielni? i tej inwestycji? dzieki!
    • na przestrzeni 360 lat. Cena skorygowana o inflacje. Jako memento dla osob uwazających, że na dłuższą metę ceny nieruchomości zawsze idą w górę.
    • Dom 2000 Brzeziny to ZŁODZIEJE !!!!!!!!!!! Porozmawiajcie z mieszkancami ich dotychczasowych budowli i bedzie jasne. Przetrzymywali moje pieniadze 4 miesiace bezprawnie a prezes Stachowiak przez ten czas bezczelnie mnie okłamywał. Wydałem majątek na telefony do nich. Odsetek nie chca płacić. Po prostu złodzieje i oszuści.
    • Poszukuję informacji o tej spółdzielni
    • Co za idiotyczne przykłady! Szkoda że nie zrobiliście dochodów netto 800, 1000 i 1200 były by równie reprezentatywne i wiele mówiące... Może by tak jakieś bardziej realistyczne i zróżnicowane przykłady (powiedzmy 2000, 5000 i 8000)?
    • Czy w Szczecinie w ogole jest jakis ruch? Przegladam oferty nieruchomosci i widze w kolko te same mieszkania od miesiecy - albo blokowiska albo meliniarskie kamienice. Wszyscy sie naookolo podniecaja jak to w Krakowie, Wroclawiu, Gdansku ceny galopuja. W Szczecinie takiego zjawiska wcale nie widac. Mieszkania, ktore byly po 2300/m2 w 2000 roku teraz sa po 2600-2700/m2. Wzrostu tyle co inflacji. Nowych inwestycji - jakichs porzadnych apartamentowcow w centum tez nie widac. Czy moj...
    • niech ktos da jakis namiar na jakis oswietleniowy hipermarket;)
    • Buduję dom i szukam programu, w którym będę mógł urządzić go sobie "wirtualnie". Znacie jakiś program na Peceta ? Może być na mieszkanie, to żadna róźnica.
    • Czy to dużo za 15m kabla, skrzynkę na podmurówce, rozdzielnię budowlaną licznik i robociznę? Dla mnie to kwota szkokująca tym bardziej, że pierwsza wersja kosztorysowa pana elektryka brzmiała 2000. Za ile Wy zakładaliście prąd?
    • Chcę zamienić mieszkanie własnościowe 30m na spół. lokatorskie 55m. Na mieszkanie 55m jest wkład ok 50tys. pln i właściciel chce je wycofać przy zamianie. OK, ale czy ten wkład będę musiała uzupełnić? Błagam pomórzcie!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się