2000

(17 wyników)
  • Pisałam już ale cisza czy ktoś ma jakieś informacje o biurze Contrakt 2000, które organizuje wyjazdy do Anglii.
  • [i]"Do osobliwości przyrodniczych należy groszek wschodniokarpacki, który ma stanowisko w projektowanym rezerwacie Gąszczyk."[/i] Warto dopisać ile to już lat rezerwat ten jest "projektowany"...
  • Czy ktos wie czy w Czestochowie lub w miastach osciennych odbywaja sie szkolenia z obslugi programui Norma 2000? Jesli macie jakeis namiary to prosze o info. Dziekuje.
  • witam. byliście Państwo może na tegorocznych Targach w Hali Polonia? a robiliście może zdjęcia na pokazie sukien ślubnych Dolce Vita ok. godz. 12 lub o 15? jeśli tak to proszę napisać, wtedy podam @ :) proszę pisać, pozdrawiam serdecznie.
  • Chyba malo kto wie, ale podobniez Rada Miasta zrezygnowala z modernizacji Merkureko, do ktorego zakupu ma dojsc w przyszlym roku przez wlasciciela sieci dyskotek Energy 2000. Chyba jasne co bedzie sie znajdowac na miejscu merkurca... :)
  • Gdzie jesteście i co się u was dzieje.Piszcie.
  • Witam. Przymierzam się do kupna tego samochodu. Mogę prosić właścicieli tych samochodów o wypowiedzi? Warto? Z góry wielkie dzieki ;-)
  • J.w.
  • Studia wyższe, duże doświadczenie zawodowe, otwarty przewód doktorski, czy mam szansę na prace w Czestochowie?, fila19@vp.pl
  • Ekolodzy zapomnieli o krukolisie wroniastym - drapieżnym zwierzęciu wielkości człowieka, który często szczerzący zęby w walce o elektorat. Jego dyktatorskie zapędy i brak tolerancji dla odmiennego zdania to cecha szczególna. Palec serdeczny często trzyma do góry zwłaszcza bezpośrednio po starciu z opozycją.
  • Co Wy na to -cytat z forum onetu: "Pan Andrzej Lepper,obrońca polskiego rolnika jako poseł na sejm RP jest zobowiązany do okresowego publikowania do publicznej wiadomości oświadczenia majątkowego dotyczącego posiadanego majątku oraz osiąganych dochodów. Oto co oświadcza w ostatnim kwietniowym oświadczeniu dostępnym na stronach sejmowych: Gospodarstwo "ogólnorolne" o powierzchni 42,5 ha Dochód roczny 5000 zł,przychód roczny (!) 2000 zł "na utrzymanie rodziny". Łza kręci się w oku - ...
  • Czy ktoś jest zorientowany jak wygląda sprawa "obowiązkowej darowizny" na rzecz gminy Konopiska w zamian za studzienkę kanalizacji sanitarnej???
  • TRW (7)

Czy ktos sie orientuje ile proponuje TRW za staz w swojej firmie????
  • Piiszę magisterkę nt. "Analiza rynku usług restauratorskich w latach 2000- 2005". Proszę o pomoc w wypełnieniu ankiety: www.ankieta01.republika.pl/ Dziękuję :)
  • Gdy słyszę hasła typu Natura 2000,ekologia,ochrona środowiska to nie wiem czy się smiać czy płakac.Gansterzy ekolodzy wymyślają jakieś bzdety i jednocześnie akceptują dewastację naturalnego środowiska.W gminie Popów i Lipie nikt nie jest zainteresowany rzeką Liswartą.
  • Ta gazeta nigdy nie przestanie mnie zadziwiać swoimi wiarygodnymi informacjami przekazywanymi opinii publicznej A z drugiej strony, ciekawym przeżyciem jest czytanie o przyszłości :))) (Dzisiaj mamy wtorek a wy piszecie co miało miejsce jutro wieczorem) Ludzie kogo WY zatrudniacie do redagowania tych artykułów Pozdrawiam
  • Czy to nie za I prezydentury Wrony do częstochowy zostały wpuszczone Billa, Real i Tesco????? Poszukajczie kto wydawał zgody na ich budowę!!! :))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się