2000

(35 wyników)
  • warto posluchac finanse.wp.pl/kat,104546,title,Najlepsze-mieszkania-sa-w-wielkiej-plycie,wid,12938515,wiadomosc.html od 3,20 nastepnie od 4,05 WCZESNIEJ ROZYSPIA SIE APARTAMĘĘĘĘĘĘĘĘTOWCE NIZ WIELKA PLYTA :))))) WNIOSEK: DURNY KOWLASKI BIORACY KREDYT NA 30 LAT NIGDY NIE ZOSTANIE WLASCICELEM APARTAMĘĘĘĘĘĘĘĘTU :)))) BO JAK JUZ SKONCZY 29 ROK SPLATY TO ZAPEWNE APARTAMĘĘĘĘT MU SIE ROZSYPIE A.... w miasteczku wilanow bloki to sie chyba rozsypia po 10 latach potem dyskus...
  • Prosze o informacje na temat firmy Invest 2000 SA i jej aktualnej inwestycji przy ulicy Harfowej. Ostatnia ich inwestycja to budynki mieszkalne w Starym Aninie przy ulicy Chorzowskiej 49,51/53
  • Czy mozecie odpowiedziec mi na pytanie, ile jest warte mieszkanie na Tarchominie z 2000 roku, urzadzone, od dobrego Developera= Mostostal Export, 42 metry, I pietro, ciche, sloneczne. Ludzie daja mi 3000 za metr, wydaje mi sie, ze to za malo, skoro mieszkania na pierwotnym rynku, w stanie surowym, kosztuja na Tarchominie 3200- 3300 za metr. W razie czego podaje kontakt 605 59 27 59
  • Odbieram niedługo mieszkanie i na razie nie wiem co mam zrobić z aktem notarialnym, tzn nie wiem jak mam dalej postępować.
  • Witam, mieszkam sobie w domu wybudowanym przez warszawski Invest 2000 (ul. Harfowa 1A). W zasadzie wszystko jest OK i dotychczasowe przepychanki z ww developerem nie przekraczaly ogolnie przyjetych norm. Nie mialem tez zastrzezen co do ich wiarygodnosci i kondycji finansowej. Pisze tak na wypadek oskarzania mnie o panikarstwo i krecie robote wzgledem developera. Ale kilka dni temu rozeszly sie plotki o wierzycielach, a konkretnie niesplaconych podwykonawcach. Wiesc niesie, ze w Sa...
  • Chcialbym przestrzec osoby zapisujace sie do Spoldzielni DOM 2000, ul. przasnyska 6, Warszawa Grzegorza Stachowiaka. Niedoszlych mieszkancow przyszlego osiedla na ul. Pustuleczki zapraszam na poprzednie osiedle niedokonczone przez tego osobnika: ul. Polnych Kwiatow. Po zebraniu 120.000 zl od rodziny na infrastrukture do dzis po 3 latach pozostaje nam lesna droga i polamane sztachety za ogrodzenie.
  • Zamierzam kupić mieszkanie w nowej inwestycji spółdzielni DOM 2000 Brzeziny zlokalizowanej miedzy ulicami Cybisa i Dunikowskiego na Ursynowie. Miejsce ładne, blisko dobrej komunikacji. Jak do tej pory wywiazuje sie DOM 2000 zw swoich zobowiazań w stosunku do swoich klientów. Na Ursynowie ma juz rozpoczęte dwie budowy, ale nic tam sie nie dzieje. Czekam na jakieś uczciwe podpowiedzi
  • Myślę, że tego tematu nie trzeba komentować!!!!
  • Osiedle Dom 2000 Ursynów III, SM DOM 2000 BRZEZINY Warszawa, Ursynów , ul. Wańkowicza. Proszę o informację o Spóldzielni i inwestycji. Czy warto się interesować?
  • Witam, poszukuje informacji o firmie Ama-Bud. Czy ktos może kupił u nich mieszkanie w lokalizacjiTeklinek 2000 lub ma inne doswiadczenia? Z góry dziękuje.
  • na ich stronie jest wszystko tak zawile wyjasnione ze wyglada to na jakis przekret - niby budowa jest finansowana z krajowego funduszu budownictwa moze wiecie cos na temat tej spoldzielni? i tej inwestycji? dzieki!
  • Czy ktoś słyszał o spółdzielni mieszkaniowej Dom 2000. Chcę kupic u nich mieszkanie a nie moge dotrzec do informacji związanych z nimi. Moj mail uta@box43.pl. Z góry wielkie dzięki.
  • Poszukuję opinii na temat Spółdzielni Mieszkaniowej Dom 2000 Brzeziny. Wiem,że specjalizuje się w tych całych tbs-ach, ale przy tej inwestycji wprowadzili już mozliwość kupna mieszkania na własność. Brakuje mi tylko opinii ludzi, którzy się już z nią zetknęli albo najlepiej mieszkających w wybydowanych przez nią bydynkach.
  • Szukam członków SM DOM 2000 którzy podpisali umowę o budowe lokalu w inwestycji KOLONIA III ul. Wańkowicza. Prosze odezwijcie się!!!
  • Witam Szukam osób, które czekaja na zwroty wniesionych wkladów z tejze Spóldzielni DOM 2000 Brzeziny na lokalizacj Choszczówka, ew. na innych takze. Pozdrawiam
  • wszelkie inforamcje
  • A moze ktos cos jednak slyszal o tej lokalizacji i wykonawcy???????
  • czy ktoś kupił tam mieszkanie? lub interesował ta inwestycją? Bardzo proszę o opinie. Waham się czy kupić tam mieszkanie. Dzieki R.
  • Witam, Prosze wszystkich z ktorymi nawiazalem znajomosc dotyczaca tematu o kontakt. Stracilem zawartosc skrzynki emailowej z adresami i komorke z numerami telefonu. Podaje wiec do siebie: 604 503 704. Ciekaw jestem jak wyglada Wasza sytuacja "po terminie" i jak sobie radzicie. Szczegolnie prosze o kontakt Roberta, Marcina i Anie :) W razie czego podaje rowniez maila: dom2000@gazeta.pl Jesli jest ktos zainteresowany informacjami na temat tej spoldzielni to tez prosze smial...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się