2000

(10 wyników)
  • czy to dobra praca jako księgowa w Irlandii???? chodzi o firmę Crowley z Cork - jakie to miasto? i czy warto pracować za taką kasę? wydaję mi się to mało jak na Irlandię wziąwszy pod uwagę spodziewane koszty?? z góry dziękuję za radę
  • 2 dorosłe osoby + 1 dziecko, bedziemy wynajmowac mieszkanie/pokój. Prosze zorientowane osoby o opinie. Pozdrawiam Ania
  • dostałam telefon od potencjalnego pracodawcy - firma świadcząca usługi księgowe proponują 2000 euro wydaje mi się, że to nędznie czy mam rację? tu jestem księgową i mam 3000 brutto od lipca będę miala 2,5 na rękę chyba nie opłaca mi się więc kozrystać czy ktoś z Was zna może firmę lub miasto? będę wdzięczna za pomoc
  • Witam! Mój mąż wkrótce wyjeżdża do pracy do Anglii i stąd moje pytanie. Czy za 2 tyś. funtów jest w stanie utrzymać się trzyosobowa rodzina. Rodzice + 4-letnie dziecko? Dodam że mieszkalibyśmy w Londynie co jak sądzę ma wpływ na wyższe koszty utrzymania. Z góry dziękuję za odpowiedź.
  • 2010, tak jak 2000 był wg nich początkiem XXI wieku. Chyba chodziłem do złej szkoły i źle mnie uczyli matematyki.
  • Hej. Mam pytanko. Czy ktos z Was pracowal w UK jako barman/ka i moze sie wypowiedziec na temat zarobkow? Wiem, ze zarabia sie niewiele, takze chodzi mi o napiwki. Szczerze mowiac nie wiem, jakie sa zwyczaje dawania napiwkow w UK(mam nadzieje, ze nie takie jak w Polsce:)), ale czy da sie 'wyciagnac' 1500-2000 funtow miesiecznie(pracujac 5-6 dni w tygodniu)? Z gory dziekuje za informacje.
  • Bo tam jadę do pracy i ciekawi mnie jak tam jest - nie chodzi o samą pracę tylko o ludziska tam żyjące
  • Czy za 2000 euro mąż utrzyma żonę i dziecko które chodzi do szkoły i jeszcze odłoży? Jakie sa wydatki w Irlandii?
  • Mam pytanie i proszę o opinie. Jak szybko będąc w irlandii można znaleźć pracę w rolnictwie, która pozwoli utrzymać rodzinę? Czy 2000 euro na miesiąc wystarczy? Gdzie szukać pracy w tej branży. Dodam, iż w Polsce pracowałem przez kilka lat na stanowisku managera w firmie rolniczej. Moje doświadczenie to także ponad 8 lat edukacji na kierunku rolniczym i ukończone studia w tym kierunku.
  • Witam, wyjezdzam na pare miesiecy do Londynu (prace mam, firma oplaci rowniez mieszkanie) - moje zarobki beda w granicach 1000-1200 funtow. Czy takie pieniadze wystarcza na przejazdy (jeszcze nie wiem dokladnie, jak daleko bede mial do pracy), przyzwoity poziom zycia (od czasu do czasu jakas niedroga knajpka, kino, muzeum, etc.)? Prosze o Wasze opinie :) dzieki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się