2000

(51 wyników)
  • Ostatnio zakupiłam tak zachwalany tusz Max Factora 2000 calorie, bo nigdy go nie wypróbowałam, a szukam ideału;) Tusz był kupiony w Rossmanie, zapieczętowany. Kiedy jednak otworzyłam go w domu zaskoczyła mnie szczoteczka - cała uwalana tuszem. Niby jest OK - tzn. nie zostawia grudek na rzęsach. Pytanie do znawczyń tego specyfiku: czy to normalne? Może jestem przewrażliwiona, bo ostatnio używałam często szczoteczek silikonowych?
  • Pomóżcie dziewczyny, chcę sobie kupić których z tych tuszów. Czytałam opinie na wizażu i teoretycznie wychodzi ze 2000 calorie jest lepszy, ale ten drugi też ma bardzo dobre recenzje... Czekam na wasze opinie (nie zależy mi na efekcie naturalnym... i najbardziej bym chciała tusz wydłużająco pogrubiający, lub ewentualnie pogrubiający)
  • 2000 calories MF czy Volume glamour bourjois?Jaki jest brąz w 2000 calories? Miałam kiedyś czarny ale zbyt intensywna czern jak dla mnie, troche sztucznie to wygląda.
  • Witam. Czy mozna dostac w polsce tusz MF 2000 calorie,wersje z wygjeta szczoteczka?? A tak na marginesie:) ktory byscie mi polecily:2000 calorie,czy maybelline volum express curved brush???Mam cieniutkie i krotkie rzesy.Kiedys kupilam 2000calorie(ten zwykly)i wszystko bylo ok tylko ze wysechl po miesiacu:((
  • W najbliższym czasie mam zamiar kupić tusz do rzęs. Myślalam o 2000 calorii lub more lashes Max Factora. Dziewczyny czy możecie mi doradzić po którym rzęsy są ładniejsze. Który tak szybko nie wysycha i który jest wydajniejszy. A może byście poleciły mi coś dobrego w cenie do 40 zł. Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź.
  • hej;czy to prawda ze to taki rewelacyjny tusz?dlaczego?
  • Witam, poproszę o opinie osoby, które używały powyższego tuszu. Poszukuję pogrubiającego i wydłużającego. Używałam dawno temu Max Factora 2000 Calorie i pamiętam, że miałam wrażenie, że mam po nim sztywne, suche rzęsy, drażniące oko. Czy nowy jest ulepszony? Na wizażu znalazłam dobre opinie o nim, natomiast nie znalazłam intersującej mnie informacji. Pomóżcie proszę, z góry dziękuję...
  • Właśnie przeczytałam wypowiedź na jakimś forum, że po używaniu tuszu 2000 Calorii strasznie wypadają rzęsy. Przyznam, że mam z tym ostatnio problem, ale używam na zmianę różnych tuszy, w tym w/w. Czy macie podobne doświadczenia, czy też to jednostkowy przypadek? Przyznam, że 2000 Calorii jest jednym z moich ulubionych tuszy i przykro by mi było z niego rezygnować. Myślałam, że wypadanie rzęs jest spowodowane ogólnym osłabieniem włosów i kupiłam sobie skrzyp polny, ale teraz się ...
  • Dziewczyny, Czy ktoras z was uzywalam moze tych dwoch tuszy do rzes???Wiem ze 2000 calorie Max Factora to zadna nowosc ale nigdy go nie mialam a z ocen ktore widze jest bardzo dobry-interesuje mnie ten dajacy najbardziej wyrazny efekt czyli dramatic look,a loreal to nowisc w sumie tez macie dobre zdanie i nie wiem na co sie zdecydowac,prosze doradzcie mi.
  • Dziewczyny na jak długo starcza Wam tusz do rzęs przy codziennym/prawie codziennym/ używaniu? Na rok czy krócej? Chodzi mi o MF 2000 calorii. Pozdrawiam
  • Ktory najlepszy do bardzo nedznych (rzadkie, krotkie, proste) rzes?
  • Wiem,że wątki o Allegro już były i że to burzliwy temat, ale ja nie mam specjalnie czasu na przekopywanie pokażnego archiwum na ten temat i rzucam ten temat licząc na Wasza uczciwa odpowiedź. Chcę kupić tusz Max Factor 2000 Calories i to będzie moje pierwsze z nim zetknięcie (=nie będę miała rzadnego porównania). Jestem z Krakowa, a tu te tusze, jak wszystkie kosmetyki sa dość drogie, bo ok. 40 złotych. Zajrzałam na Allegro a tam, poszę po prawie 21 złotych (z kosztami przesyłki t...
  • Używam tuszu 2000 calorie MFactora od lat. Zawsze był super, robił co trzeba z rzęsami; nie sklejał; spektakularnie pogrubiał i wydłużał. Od lata kupiłam już 2 opakowanie tego tuszu( w 2 różnych sklepach), które mają inną konsystencję niż ten tusz zawsze miał. Ten nowo nabyty jest mazisty o konsystencji smoły; trudno się nim malować; oczywiście skleja rzęsy; robi "odnóża " a i efekt daleki od oczekiwanego . Czy macie podobne spostrzeżenia ?
  • Dziewczyny uzywalyscie moze?? Jakie ona ma dzialanie i jakie sa po niej rzesy??
  • Od kogo na allegro można kupić ? cena kusi, ale, boje się że tusz nie będzie taki jaki powinien być :) pozdrawiam
  • W jakiej cenie jest tusz 2000 calorii??
  • Powiedzcie mi czy Tusz Max Factora 2000 calorii jest naprawde az tak dobry?? Czesto w waszych wypowiedziach czytam, iz uzywacie go. Powiedzcie mi jakie efekty on daje? I czy polecacie mi zakupic go? Chcialabym osiagnac efekty mocnego podkreslenia rzes poprzez wydluzenie. Polecacie??
  • Używałyście może tych kosmetyków? widziałam je w galerii centrum i naturze,kosztują niewiele, tylko jak się sprawują?
  • PROSZĘ O INFO , MAM LOREALA LASH ARCHITECT ALE DO NICZEGO

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się