2000

(12 wyniki)
  • Komisja Rolnictwa Gospodarki Wodnej i Ochrony Środowiska - tak się nazywa ta komisja!! byłoby super, gdyby "dziennikarze" wybiórczej chociaż takie podstawowe informacje czasami sprawdzali!
  • Mam totalny problem : Panicznie boję się stosunków seksualnych z kobietami i od jakieś czasu raczej ich unikam , a teraz potwornie sie zakochałem. Umówiłem się z tą laską juz parę razy , ale ciągle nie wziąłem jej do łóżka i czuję już trochę z jej strony o to pretensję (tak przynajmniej mi sie wydaje). Mosze ktos ma jakis pomysl co mam zrobic. Dzieki
  • Ja obstawiam, ze padnie w poniedzialek, 16 lipca, o godz. 8:00 rano. Kto nastepny? P.S. W sprawie odbioru nagrody umowimy sie poza antena :)
  • z tymi 2000 to przegięcie, szkoda jeszcze, że nie napisaliście 300 osób. Co do meczu to było to dobre spotkanie. Pierwsza połowa trochę ze wskazaniem na Kujawiaka, druga to dość duża przewaga KSZO i w pełnia zasłużone zwycięstwo, które cieszy tym bardziej ze i Kujawiak zaprezentował się z dobrej strony. Brawo KSZO teraz trzeba też wygywać na wyjazdach
  • Hans,ta stara ciota daje dupy za darmo,a dupsko ma tlusciutkie, cieplutkie,mozna walic w ten zadek nawet 3 godziny,ta zdzira wytrzyma wszystko.Ze tez takie plugastwo jeszcze szlaja sie po tym padole to wielka niesprawiedliwosc.
  • Ile Kielce liczą mieszkańców: dokładnie na jakiś tam dzień. Nie chodzi mi o informacje w stylu ze 250 albo ok 230
  • Rekord Guinessa? Czytałem w FORUM AKADEMICKIM (nr. 7-8. 2000 r., autor Mikołaj Korzec), że na jednej z uczelni rekordzista ma 2000 godzin dydaktycznych w ciągu roku. Chciałbym to zgłosić do Księgi Guinessa ale nie jestem pewien, czy w innych uczelniach nie ma lepszych dydaktyków. Jesli znacie lepszych proszę o informację
  • nie będzie żadnego Morza Chęcińskiego. Ten obszar to tereny Natura 2000 i ten fakt kończy jakiekolwiek dyskusje.
  • Nareszcie radni zainteresowali się poczynaniami Pana Prezydenta panującego z woli większości (2000 głosów wiekszość kupiona ,od Zdzicha Skowrona).Cieszy mnie ,że nawet ultraprawicowy Banaś jest zdenerwowany postepowaniem niezbyt madrego Prezydenta.Panie Radny Banaś a rozlicz Pan jeszcze swojego wybrańca z projektu Muzeum Zabawkarstwa za 89.000,- złotych,który to projekt przyjął w uniesieniu w marcu a teraz ,go odrzuca.Może Pan Lubawski zapłaci ze swojej kasy.Może Pan Banś go...
  • Smutne to bardzo...
  • Czytaliście we wczorajszym Echu artykuł kto i ile przekazał na kampanie prezydenta Lubawskiego, a później niechcący naumyślnie znalazły się posady w urzędach dla najbardziej ofiarnych darczyńców... Jestem dużym chłopcem i nie wierzę w cudowny zbieg okoliczności, a co szanowne towarzystwo o tym myśli ?
  • W siedemnastym dniu głodówki pojawiły się na moim języku zmiany grzybiczne.Co z tym robić?oza tym czuję się doskonale.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się