Forum Dom Budowa i remont
ZMIEŃ
      2000

2000

(10 wyników)
    • czy to drogo jak na Warszawę? chodzi o wymianę całej instalacji ( m3, 53 m2 ), która jest dwużyłowa z kablami sznurkowymi ( budynek z końca lat 50 ) na trzyżyłową oraz dodanie paru kontaktów, włączniki z reguły będą na tym samym miejscu , skrzynki z 5-6 bezpiecznikami ( mają być w mieszkaniu takie urządzenia jak terma, zmywarka, pralka, okap elektryczny,piecyk od kuchenki gazowej, lodówa nie wspominając o kompie i sprzęcie rtv - ale to tyle energii nie zużywa i nie ma duże...
    • Warto wydać gotówkę na nie czy lepiej rozejrzeć się za innymi? I w ogóle - o co chodzi z tymi profilami 3,4 czy 5-komorowymi? Wytłumaczcie laikowi...
    • Mamy 4 letni gliwicki prosty gazowy piec c.o. Chcemy do niego zamontować sterownik temperaturowy Euroster 2000 lub E.2005. Czy ktoś z Formułowiczów ma zainstlowany taki sterownik? Jak się sprawuje? Do jakiego pieca?
    • Planuje remont lazienki (ok. 4m2) w starym budowictwie w wawie, wstepna wycena robocizny (skucie i połozenie nowej glazury, wymiana hydrauliki,geberit, biały montaz, elektryka, sufit podwieszany, wymiana drzwi, obudowa wanny) to 3000pln. Czy to drogo?
    • Powiedzcie mi czy jest w sprzedazy PRAWDZIWA wylewka samopoziomujaca? bo ta, ktora kupilam - Optiroc 2000 plus - to wielka pomylka!!! Nie tylko, ze nie jest samopoziomujaca to na dodatek kazde przejechanie metalowa paca, producent zaleca rozprowadzanie jej wlasnie metalowa paca, pozostawia slad, ktory tworzy nierownosc. Jestem zrozpaczona bo wyglada to tragicznie, a przeciez chcialam zlikwidowac nierownosci!!! Jestem gotowa, pomimo kosztow, zeskrobac ta wylewke - tylko co dalej? P...
    • Ile może kosztować postawienie ok. 23 m2 ścian g-k? Ściany mocowane do parkietu i sufitu, wzmocnione pod półki, z izolacją akustyczną, o grubości 12 cm. Podano mi cenę i chciałabym wiedzieć czy to drogo czy przeciętnie. W Warszawie, dodam ;-)
    • www.archi-projekt.com.pl/ramka.php?i=projekty Witam, znaleźlismy z meżęm ogłoszenie o sprzedaży domu (projekt domu powżej).Właściciel chce za : -działkę 8 ar (około 2000 tys. zł/ ar) -dom z mediami, część tynków wewnętrznych, część wylewek, instalacja elektryczna, własne ujecie wody, kanalizacja w realizacji, instalacja wodna,dach przygotowany pod gont bitumiczny, okna plastikowe, drzwi wejściowe 130 tys. zł. Bardzo proszę o radę, czy jest to sensowna cena, jakie jest wasze zdani...
    • Sprzedam zdemontowaną uchylną bramę garażową N80 2750 x 2000 firmy Hormann. Jest ona lekko zwichrowana ponieważ poprzedni właściciel wjechał w nią samochodem. Nie domykała się ponieważ jedna strona skrzydła obcierała o podjazd. Cena 100 zł.
    • Jakiej firmy macie "sprzęty" łazienkowe, koło czy cersanit?????? A może firma Hybner, czy ktoś ma taki i może się podzielić informacjami. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się