2000

(10 wyników)
  • No to sobie pieniacz Rzewuski poprawił stosunki z sąsiadami... Miał okazję odkupić łąkę, ale nie miał zamiaru, to niech teraz siedzi cicho. Też mam takich sąsiadów, niestety. Robię przebudowę domu, w łazience wstawiam luksfery, żeby ją nieco doświetlić. A tu sąsiad robi awanturę, że nie życzy sobie żadnych okien (nawet nie zapytał co mam zamiar wstawić) na swoją stronę i jeszcze grozi donosami. Nie zadaje sobie sprawy, że jak on dobudował sobie piętrową przybudówkę, to zrobił to zbyt ...
  • Witam, jestem ciekawa czy sa aktualnie oferty pracy w Trojmiescie. Interesuje mnie praca np. w restauracji, badz w hotelu (z tego co wiem, to duzo ich jest). Czy jest szansa na prace u Was, jakie sa standardowe wynagrodzenia? Sama jestem z woj. pomorskiego jednak w tym sie akurat nie orientuje.
  • :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • Kto mi pomoże znaleźć pracę ? Oferuję 5 000 zł nagrody za pomoc ! Jestem zainteresowany każdą poważną ofertą pracy w wyjątkiem fizycznej pracy na świeżym powietrzu :-(( Ofertę proszę przesłać na adres: moje_oferty_pracy@gazeta.pl
  • Ja mam sprawdzony sposob - zawsze zimą biorę 2 tygodnie urlopu i lecę na wakacje tam gdzie jest ciepło. To jest kuracja dla ducha i dla ciała. W tym roku byłam w Egipcie i to były cudowne 2 tygodnie. Schudłam 2 kg bo uwielbiam pływać a tam miałam podgrzewany basen choć temp. powietrza i tak pow. 25C. Wygrzałam się na słońcu i to za niecałe 2000 zł bo w alfa starze były duże obniżki. Poza tym w hotelu było spa, z którego goście mogli do woli korzystać- po prostu cudownie!
  • Jak wyżej..Dobrze tam płacą? Pozdrawiam
  • Kaszubski interfejs edytora jest dziełem pionierskim - dotąd język kaszubski nie obejmował dziedzin związanych z informatyką. Językoznawcy dobrze przyjęli słowa takie lopk 'plik' czy zortownik 'katalog'. Autorzy długo debatowali nad klawiaturą - czy kaszubskie słowo tworzyć od polskiego "klawisza" czy niemieckiego "Taste". Ostatecznie powstała kaszubska "kluczplata" jako kalka angielskiej "keyboard" z uwzględnieniem tożsamości ang. "key" = pol. "klawisz" = łac. "clavis" = pol. "kl...
  • w Gdyni na Nowowiczlinskiej trajtki musza zwalniac do 25km/h bo takie dziury i wyboje, ze szelki im spadaja jak jezdza szybciej. remoncik od lat niezbedny dla tej ulicy...
  • wspaniale teraz trzeba wszystko zrobic aby te plany zostaly zrealizowane i aby to call center powstalo w trojmiescie. Wyobrazcie sobie 2000 miejsc pracy i to gdzie w sektorze uslug. 2000 x 1400 = 2 800 000 zl miesiecznie dodatkowej kasy w trojmiescie uwzgledniajac efekt mnoznikowy to moze byc nawet 15 mln miesiecznie wspniale teraz prosba do pana Adamowicza i ludzi kompetentnych : prosze nie siedziec na laurach tylko zrobic co w swojej mocy aby te plany urzeczywistnily sie!!!! poz...
  • Mecz oglądało ok 2000 kibiców LECHII + 35 osób z BAŁTYKU i 25 osób z POGONI LĘBORK. Na płocie okalającym boisko zawisło ok 30 flag biało - zielonych ( imponujący widok) szczeże mówiąc zabrakło płotu i kolejne flagi zawisały na terenie okalającym trybunę odrytą. W kolejnej rundzie PP LECHIA zagra z KASZUBIĄ. Doping Głośni kulturalny z pokazmi pirotechnicznymi. I nie zabrakło oczywiście sektorówki powiewającej nad głowami kibiców. POzdrawiam WISEŁKE i ŚLĄSK

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się