Forum Praca Praca
ZMIEŃ
      2000

2000

(41 wyników)
    • co byscie wybrali: 3000 PLN netto na ślasku czy 2000 Funtów w UK?
    • Witajcie, takie male pytanko do Was. Czy w duzych miastach Polski (mam na mysli Krakow,Gdansk, Poznan) kwota 2000 netto za pelen etat jest osiagalna na stanowiskach pracy nie wymagajacyh specjalnych kwalifikacji? Chodzi mi tutaj o prace np. sprzedawcy w sklepie odziezowym lub podobnego zwiazanego z obsluga klienta (nie mowimy tu o sklepach spozywczych ani marketach - bardziej praca w galeriach) Ewentualnie tez praca na stacjach paliw. Chodzi mi o prace, ktora mozna wykonywac bez wy...
    • Czy można w jakiś sposób zmusić firmę w której jesteśmy zatrudnieni do poniesienia konsekwencji w sytuacji, gdy firma ogłaszając nabór pracowników obiecuje 2000-3000zł netto (udokumentowane), a następnie po przyjęciu i rozmowie z pracownikami pracującymi w tej firmie dłuższy okres czasu, okazuje się że maksymalnie zarobisz na miesiąc 1300zł? W tym wypadku chodzi o firmę czeską. Jeśli znacie jakieś możliwości prawne lub wiecie jak to zrobić proszę piszcie.
    • Bo w trójmieście zwykły robol typu monter zarabia 2000-2500 netto.
    • Witajcie, takie male pytanko do Was. Czy w duzych miastach Polski (mam na mysli Krakow,Gdansk, Poznan) kwota 2000 netto za pelen etat jest osiagalna na stanowiskach pracy nie wymagajacyh specjalnych kwalifikacji? Chodzi mi tutaj o prace np. sprzedawcy w sklepie odziezowym lub podobnego zwiazanego z obsluga klienta (nie mowimy tu o sklepach spozywczych ani marketach - bardziej praca w galeriach) Ewentualnie tez praca na stacjach paliw. Chodzi mi o prace, ktora mozna wykonywac bez wy...
    • biegam szukam pracy... i tak się zastanawiam skad taka średnia krajowa....kiedy mi z doświadczeniem probpują 1500 - 1800 zł brutto... Mam pytanie w jakich branżach są pensje po wyżej 2000 zł netto....jakie wymaganie trzeba spełniac by w ogóle o takiej pracy marzyć.....
    • Dosc,wyjezdzam,2000 netto dziekuje,kierunek zachod,fuc...cuntry.
    • no wiec jestem w trakcie szukania pierwszej pracy po studiach,m i jak wiadomo, praktycznie na kazdej rozmowie pada pytanie o oczekiwania finansowe... i tak sobie mysle - jaka jest taka "wlasciwa" kwota dla osoby bez praktycznie zadnego doswiadczenia? bo po rozmowach ze znajomymi ze studiow mam skrajne opinie - niektorzy twierdza, ze powinnam mowic 1200 brutto, a inni z kolei, ze to jest za malo, i potencjalny pracodsawca pomysli, ze zbyt nisko sie cenie i ze pewnie nic nie umiem...
    • Proponują mi 2000 zł brutto miesięcznie za pracę na stanowisku przedstawiciela medycznego. Rejon: południowo-wschodnia Polska. To dużo czy mało? Przyjąć tę ofertę?
    • bo tyle zarabiam ale mieszkam z rodzicami nie mam bierzących opłat wydaje mi się, ze to sporo jak na polskie realia
    • Witam czytających. Tak się złożyło że od kilku miesięcy mieszkam w Raciborzu i szukam pracy. Nie idzie mi najlepiej, nie znam okolicy, i jej specyfiki. Kompletny brak znajomości i brak pleców. Chciałbym znaleźć pracę za 2 tys na rękę - nie jest to zbyt ambitna kwota, ale z drugiej strony - to dwa razy więcej niż najniższa krajowa, którą najczęściej oferują pracodawcy-łaskawcy w tym rejonie... Może ktoś mi doradzi gdzie uderzyć?? Jestem jeszcze młody - 28 lat, jak chyba każdy kto ma maturę w...
    • Witam Czy da sie przeżyć za 2000 zl miesięcznie - opłaty stałe 300 zł czynsz, opłata za telefon 120 zł, bilet meza do pracy 250 zł, opłaty inne 200 zł = pozostaje 1130 da sie przeżyć.... Ja po 8 latach pracy zostalam bez pracy....pisałam wsześniej że pracowałam 8 lat w urżedzie centralnym potem po namowach i obietnicach innego pracodawcy - gdzie zostałam oszukana zwolniłam sie sama, i tak zostałam bez pracy....
    • Mam już dosyć naszego rynku pracy. Pracodawcy chcieliby, abyśmy zapieprzali za pół - darmo. Mam prawie dwuletnie doświadczenie na stanowisku, na którym pracuję (specjalista ds. marketingu), a moje zarobki wynoszą marne 1800 zł na rękę. Obowiązków nie ubywa, wręcz przeciwnie, a na podwyżkę szans nie widzę żadnych. Jestem wściekła, bo na życie zaczyna brakować, a dziecko za coś trzeba wykarmić, ubrać, kupić pieluchy, zapłacić za nianię. Szukam innej pracy, tyle, że teraz na rozmowach, kie...
    • marzę by zarabiać 2000 zł netto - czy to jest głupie marzenia. Mam doświadczenie i widzę. Jak tak dalej pójdzie to moje dzieci będą mnie utrzymywać na emeryturze. Smutna że żyje w Polsce
    • Proszę pomóżcie....... Potrzebuję informację jak pracuje się w firmie TOP 2000.......
    • Program przygotowany doskonale........., nikt nic nie wie. Urzędy współpracują- jak? Kiedy już dostaniesz się na kurs z miejsca tracisz status osoby bezrobotnej, a co za tym idzie ubezpieczenie zdrowotne. Dobre co ? Chyba,że o czymś nie wiem. Kompetentnych informacji nikt nie jest w stanie mi udzielić. Brawa dla wszystkich wspaniałych urzędników.
    • no właśnie, apetyt rośnie w miarę jedzenia i jak kiedys cieszyłam się jak głupia z 2000 PLN brutto tak teraz (po 3 latach pracy) prawie 5000 PLN brutto mi nie wystarcza :( Czy myślicie ze taka kasa na Kraków jest OK? Dodam ze pracuje w HR-ach.
    • to moja pierwsz poważna praca( wcześniejsze zlecenia lub jakas sprzedaż), znajomi mówią ,ze to mało i że się dziwią ,że pracuje za takie grosze,rodzice ,że ok...mi to wystarcza chociaż kredytu nie można dostać mając takie dochody( myślę o mieszkaniowym), jakie były wasze początkowe zarobki? jak szybko rosły w górę? dodam,że jestm z Wrocka, praca w branży finansowej, mam 25 lat
    • czy ktoś wie w jakich granicach zarabia pracownik w policji ale nie mundurowy?
    • umowa na czas nieokreślony, w spółce z o.o. Wcześniej byłam w niej zatrudniona na czas próbny 3 miesiące i dostawałam 1500 brutto, czyli dokładnie 1042 zł na ręke. Oświećcie mnie mądrzy ludkowie ile będe dostawać teraz netto - ok. 1500 zł? Z góry dziękuje za pomoc! pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się