Forum Auto-Moto Auto-Moto
ZMIEŃ
      2000

2000

(171 wyników)
    • Witajcie, bardzo proszę o pomoc w decyzji czy kupić poniższe autko. Czy bedzie pojeździ mi jeszcze bezawaryjnie, czy może inne auto szukać? Potrzebuję bezpieczne auto dla naszej rodzinki, dla bliźniaków, psa. Dziennie będę jeździć na pewno 100 km, moż ei wiecej. Ale też jestem ograniczona finansowo - cena do ok. 25 tys zł. Mam taką ofertę: Ford Mondeo 1,8 Turbo Diesel wersja full - skóra, eletronika itp. rok 2000 przebieg 181 tys km cena 24 tys zł Sprowadzony 1,5 roku temu z Ni...
    • Witam, chcę kupić mercedesa, rocznik 2000, sedan w BARDZO DOBRYM STANIE. Zależy mi żeby był w bdb stanie.Moze to głupie,ale nie podobają mi się światła (okularniki, i takie "pośrednie"). Dlatego rocznik 2000. Poza tym na auto moge przeznaczyć do 35.000 zł. Proszę o poradę, co kupić. Nie zamierzam tym samochodem brac udziału w rajdach. Potrzebuję porządnego, w miarę reprezentacyjnego :))), niezawodnego samochodu. Przyznaję, że nie znam się na mercedesach. Czy ktoś może mi podrzuci...
    • Ogólne pytanie co byście kupili z wymienionych 2 modeli aut. Obie wersje po liftingu moje osobiste spostrzeżenia: Octavia 1.6 100KM Liftback + duży bagażnik ok 520 l + podzespoły vw (dobra jednostka napędowa) + mała awaryjność + dobra ochrona antykorozyjna - nisko zawieszony przód (częste uszkodzenia miski olejowej) - mało miejsca na tylnich siedzeniach - wyższa cena zakupu 20 - 23 tys (zakup głównie modeli użytkowanych w kraju - zawieszenie do wymiany - w niemczech ceny zaczyna...
    • Witam. Mam przeznaczoną kwote ok 17 tyś zł. na autko. Ma być dla kobiety :))) Sprawne, mało awaryjne !!! Tanie w eksploatacji. Zastanawiam się nad Polo lub Corolką 1.4 Hb - obydwa 2000- 2001 r. Zdecydowanie odrzuciłam francuskie auta. Inne są za drogie :( Myślałam również o sprowadzeniu. Może ktoś zna kogoś kto uczciwie sprowadza fajne i dobrze utrzymane autka. Będę wdzięczna za info. Pozdrawiam
    • Witam Ma ktos "lekarstwo" na CarTest 2000 Demo ?
    • Mam do zakupienia Vectrę z 2000 r z tym silnikiem diesla w dobrej cenie. Słyszałem jednak nie najlepsze opinie o tym dieselku.Ktoś cosik wie,jest użytkownikiem?Wszelkie porady mile widziane. senkju.
    • szukam czegos fajnego, z ABS klima i poduchami. Do 2 l silnik Nie pytam o konkretne oferty z netu bo te sledze ale o to jaki car byscie polecili. Nie specjalnie jestem za kombi , no chyba ze z kratka :P bo wtedy caly vat sie odliczy :) wolabym sedan, hatback jak narazie to rozwazam Citroeny (xantia, xsara), fiat (stilo lub punto II), moze Corolla sie jakas trafi czekam na jakies pomysly/sugestie pozdro
    • Mam Glfa IV rok 2000 silnik benzynowy 1.6 16V. Podczas dodawania gazu głosno słychać zawory, jak w maluchu ze źle ustawionym zapłonem. Prędkośc 80km/h 5 bieg pedał gazu wciśniety dosyć mocno, samochód nie przyspiesza. Usterka nie wystepuje cały czas. Komputer diagnostyczny nie wykazuje żadnych błędów. Co może być przyczyną ?????
    • Ostatnio skradziono mi Poloneza 1994 rok. Postanowiłem za pieniądze odzyskane z AC kupić kolejnego poldka, i w gazecie znalazłem Poldka z silnikiem i skrzynią mirafiori - poj.2000ccm, dwa wałki rozrządu w głowicy. Silnik ogólnie w niezłym stanie, cicho pracuje. Jazda próbna wypadła dla mnie szokująca. Auto dzięki 112 KM rwało ochoczo do przodu jak jakaś zachodnia bryka:) Do mojego poprzedniego 1.5 GLE nie ma porównania. Moje pytanie brzmi: czy ktoś z Was miał kiedyś takie auto, ja...
    • Witam Szukam malutkiego autka do 2000 zł.Mało ale wydaje mi się,że coś już można za te pieniądze kupić. Tylko co? Proszę tylko bez złośliwych tekstów ;-)
    • poszukuje oszczednego samochodu miejskiego (diesel albo instalacja gazowa). chialbym vw POLO, albo GOLFa. boje sie jednak ze bede sie musial zadolowic seicento. macie jakie spropozycje? co wybrac? na co nie warto zwaracac uwagi? na jakie wozidelko wystarczy mi 8000
    • Czy warto kupić zimówki z 2000 roku? Czy 2 lata składowania miało wpływ na nie. Interesują mnie 195/65/R15 , może to ma znaczenie. Dzięki za odpowiedzi.
    • Jaki silnik diesla z ostatniej dekady wytrzyma największy przebieg. Mam na myśli silnik łącznie z osprzętem a więc pompą, turbiną, elektroniką.
    • Witam, Kupiłem pierwszy w życiu nowy samochód. Dotychczas jeździłem autami "second hand" więc problem docierania nie istniał. Spotykałem się z hipotezą (znajomi mechanicy), że aktualnie produkowane silniki są docierane fabrycznie i nowe auto eksploatuje sie od początku bez żadnych ograniczeń. W instrukcji obsługi (Renault dCi) wyczytałem natomiast, że: - do przebiegu 1500 km nie nalezy przekraczać 2500 obr/min, - pełne dotarcie silnika następuje przy przebiegu ok. 6000 km i do t...
    • Czesc, mam na oku clio jak w temacie, ok 80k przejechane. To jest wersja 16V 1.4 - ok 98KM. Pytanie - jakies uwagi? Dotarly do mnie jakies opinie, ze te silniki sie szybko sypia - to prawda? Bardzo bylbym wdzieczny za uwagi dotyczace takie autka...
    • Witam Szanownych Forumowiczow Chcialbym niebawem kupic Saaba 9-3 rocznik 2000-2002, moglaby to byc wersja SE. Zastanawiam sie czy kupic benzyne czy diesla. Przyznam ze niezalezy mi na duzej mocy, silniki 2.2 tid maja zdaje sie 125KM. Zapytac chcialem o jakosc uzytych w tych modelach silnikow diesla, bo co do benzyny to nie mam watpliwosci ze jest niezly. Czy sa jakies charakterystyczne problemy i jakies duze koszta zwiazane z eksploatacja Saaba diesel z takich rocznikow? K...
    • w porównaniu do poprzednio eksploatowanych: omegi 2.5 V6, i A6 2.5 tdi. Zawieszenie: o niebo lepsze niż w starej A6 (tej z 2000 roku), i mniej więcej podobny charakter do tylnonapedowej omegi. Ale pojezdziłem tydzień GTSem i on ma faktycznie twardsze i lepiej nadające się do szybkiej jazdy... Ogólnie zwykły hatchback ma zawieszenie średnio nadające się do szybkiej jazdy po zakrętach ale za to zadziwiająco komfortowe na trasie. Silnik - ze 3 x cichszy od klekota w A6 :) tzn słychac p...
    • Kupuje opla vectre kombi rocznik 2000, przebieg 79 tys km. Full opcja (tylko nie ma skóry) .Napiszcie proszę czy warto kupic taki samochód i na co trzeba byc przygotowanym (chodzi o usterki)
    • Witam, mam propozycję zakupienia samochodu podanego w temacie, ale... Na pierwszy rzut prezentuje się całkiem nieźle zważywszy na przebieg, tylko jest mały problem - silnik bierze olej w ilości 1 l/1000 km. Podobno Toyoty tak mają (wada konstrukcyjna silnika). Pytanie moje brzmi na co powinienem zwrócić uwagę przy zakupie tego modelu i czy problem z olejem można jakoś wyeliminować (bez wstawiania nowego silnika ;-)). Może ma ktoś podobny rocznik . Proszę o podpowiedzi. P.S. Dodatkowo jakoś z...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się