Forum Komputery Internet
ZMIEŃ
      2000

2000

(8 wyników)
    • Jak w temacie...wdzięczny będę za wszelkie wskazówki związane z tymże problemem...i z góry dziekuję za odp. piecyka ;) Pozdro
    • Hej! Mam do Was takie pytanie. Od kilku lat prowadze strone internetowa i co roku rozliczam sie z pakietu i domeny z jedna z firm sprzedajaca domeny. Wszystko bylo ok do tego roku, kiedy mimo ze zaplacilam w styczniu wszystkie stawki dzisiaj nadeslali mi cos takiego: " Informujemy ze od poczatku miesiaca zostal wygenerowany ruch wychodzacy w wysokosci 2121,01 MB co przekracza o 121 MB transfer wliczony w cene Panstwa pakietu." Dalej jest o przeslaniu rachunku na przyszly miesi...
    • Proszę o radę! Zmienić Win98 na inny? XP, 2000, pozostać przy '98, LINUX proszę o rady plus uzasadnienia. Będę Wam wdzięczny. tymczasem (tt)
    • Poszukuje programu do małej biblioteki szkolnej. Może być płatny, ale nie tak drogi jak MOL (2400zł). Jeśli ktoś się z nimi spotkał to prosze o kilka uwag dotyczących programu.
    • Czesc. Mam na laptopie zainstalowane 2 systemy Win 98 i Win2000. Na 98 Neo instaluje sie i dziala bez problemu. Problem jest gdy zainstaluje to samo na 2000. Teoretycznie jest ok ale neo "nie widzi" modemu, przynajmniej tak mi sie wydaje. Wchodzac konfiguracje --> tryb dostepu --> wybierz modem nie ma nic. Moze ktos spotkal sie z czym podobnym? Dzieki za ewentualna pomoc (aha - przed instalacja na 2000 usuwam wszystko z 98) Marcin.
    • Dlaczego emule nic mi nie ściąga,tydzien temu ściągał a teraz nie umie zaskoczyc,zaznaczam ze jestem połączona z serwerem.Czy ktoś mogłby mi pomóc?
    • Co muszę zrobić żeby za każdym razem kiedy włącza mi sie komputer nie łączył mi sie z netem? Mam SDI.
    • wysylam do kogos (ruchoma rzecz) attachment pps i tamta osoba nie moze otworzyc mimo ze zapisuje. Dlaczego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się