2000

(23 wyniki)
  • Moja Malutka urodziła sie w 2000 roku,pamietacie jaki był wtedy szum na te pierwsze dziecko w 2000 roku? Niestety mojej się nie spieszyło, i tak posiedziała w brzuszku aż do 19 stycznia...Niedługo konczy 7 latek, jak szybko leci ten czas...pozdrawiam
  • Witam wszystkie e-mamy :-))) Jestem mamą Adasia, który urodził się 4 października 2000. Zaglądam tu od niedawna, więc nie zdążyłam jeszce poznać zbyt wielu mam, które mają dzieci w tym wieku. A post "październik 2000" jest gdzieś bardzo daleko, chyba w marcu br. Może więc odezwą się mamy dzieciaczków z tego miesiąca? Chętnie nawiążę dłuższą znajomość korespondencyjną bądź poprzez e-mail, bądź tradycyjną drogą pocztową. Mogłybyśmy wymieniać się doświadczeniami i spostrzeżeniami do...
  • Witajcie Jestem mamą Bartusia 6 lat i Ewelinki 4 latka. Moja córeczka urodziła się 4.03.2000 r. chodzi od września do przedszkola i jest samodzielną dziewczynką. Ostatnio zaczeła zapuszczać włosy. Pozdrawiamy, Agnieszka i Ewelinka
  • kto urodził w 2000 roku może takie małe podsumowanie zaczynam Wiktoria Patrycja 13.01.2000 3 kilo 56cm
  • Witam wszystkie mamusie dzieciaków z marca 2000 roku. Zakładam ten wątek bo nie dopatrzyłam się takowego. Są wprawdzie wpisy dzieciaków z 2000 r., ale dzieci marcowe to takie specyficzne "gagatki", że warto założyć dla nich osobny wątek. Tak myślę...Mam w domu dwójkę marcowych Baranków, na dodatek urodzonych tego samego dnia tj. 28 marca. Córka Milenka urodziła się w 2000 r., a jej brat Mateusz w 2003 r. Jestem częstym gościem forum marcowego z 2003 r., a z myślą o mojej kochanej...
  • Poniewaz na starym eDZiecku, nigdy nie moglam wypatrzyc takiego watku i znalazc rowiesnikow dla mojej Misi, robie to tutaj :) Moze w koncu kogos znajde? Michalinka urodzila sie 7 czerwca 2000 r. W wolnej chwili napisze cos wiecej...
  • Zgłaszamy się jako pierwsze :) Czyli Ulcik Mama Karoliny z dnia 28/10/2000
  • no i musze jeszcze o moim synku, aby bylo sprawiedliwie. Damianek (09.12.2000) to nicpon. Doslownie i w przenosni. Jak cos go zdenerwuje, to rzuca czym popadnie, placze, krzyczy, szczypie, gryzie. Rece opadaja, ale trzymam sie dzielnie. Ostatnio poprawil mu sie apetyt, sam mnie ciagnie do lodowki jak ma na cos ochote. Wyszly mu juz wszystkie mleczaki, na szczescie bezbolesnie. Najgorsze jest to, ze nic nie mowi. Jego slownictwo ogranicza sie do: mama, tata, baba, Ania, dziadzia, ...
  • Mam synka , który urodził się 24.08.2000r. w Gdańsku . Chętnie poznam mamy i ich dzieci w wieku mojego Adasia . Niech się przyłączą do mnie wszystkie mamy , które urodziły w sierpniu 2000r. Pozdrawiam ! Monika .
  • szukam kontaktu z mamami dzieci urodzonych w 2000roku
  • Jak tam mają się dwulatki? Gaba urodziła się 14.10.2000 robiąc tym prezent mamie nauczycielce . Jest słodkim dwulatkiem, bardzo dużo już mówi, jest wyjątkowo sprawna fizycznie /samodzielne wchodzenie na zjeżdżalnię w wieku 16 miesięcy/, książkowo przeżywa obecnie bunt dwulatka. A jakie postępy robią inne dwulatki? Pozdrawiamy! Magda z Gabą
  • mam 3 letniego,wesolutkiego synka,chętnie poznam mamy z dziećmi w tym samym wieku.
  • A może znajdę rówieśnika mojego Kubusia? Dorota z Gdańska
  • Witajcie Mamy z "lutowymi" maluszkami! Mam na imię Bogna i mam 29 lat. Krzyś urodził się 12 lutego 2000r. Jesteśmy z Warszawy. Krzyś ma jeszcze młodszego braciszka Pawełka (03-09-2001). Pozdrawiam
  • No to zaczniemy jako pierwsi. Magdalena ur.13.lutego - urwis jakich mało. Buntownik straszny. Wszystko na nie!!!! Uwielbia jak czyta się Jej bajki. Lubi rysować, układac klocki. Jej idol to Miś Uszatek i Smerfy. Zrobiło się ciepło na dworze - zajrzała już do piaskownicy. Od września wędruje do przedszkola - czy będzie chciała chodzić - zobaczymy! Mariola
  • Witajcie Jestem mama Jasia ur. 30.01.2000 i Kubusia ur.15.11.2001. Moi chlopcy bardzo sie lubia, czasem fajnie razem bawia ale tez skutecznie sobie przeszkadzaja. A jak jest u Was? Aga
  • Niedlugo moj syn bedzie obchodzil 4 urodziny. Ma 114 cm wzrostu. Jest bardzo pogodnym, wesolym dzieckiem. Pozdrawiam Wszystkich rowniesnikow i ich Mamy :)
  • a czy są dzieci z lipca 2000? Moja Asia urodziła się 21 lipca. Ewa
  • Witajcie. Jestem mamą Marysi, która 15 października skończy 2 latka. Oczywiście będą urodziny i tu mam problem. Oczywiście będzie tort ze świeczkami, prezenty i zabawy, ale...Czy zaprosić maluchy razem z rodzicami, czy zorganizować kilka imprez - dla dziadków, maluchów i przyjaciół, co przygotować do jedzenia, jak zorganizować ten dzień.... dodam, że mamy wielu bliskich znajomych, którzy liczą na to, że wezmą udział w imprezie (będzie nas, bez dziadków i maluchów ok. 10-12 sztuk), plus dzieci...
  • rok 2000 (658)

cześć! Mam kochaną i super córeczkę Anię urodzoną w 2000 roku. Jeśli macie dzieci urodzone w 2000 roku to piszcie o nich. Jak się zachowują? Czy chodzą chętnie do przedszkola? Co lubia najbardziej robić? Jakie zabawy wymyślacie dla tych pięciolatków? Bardzo chętnie poczytam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się