Forum Kobieta Kobieta
ZMIEŃ
      2000

2000

(8 wyników)
    • to tragedia..czy dobre na poczatek..mam 2 prace dodam ze stazu pracy mam rok..wczesniej studiowałam w jednej zarobiam 1500 w drugiej za 50h mam 600zł pomijam ze całymi dniami jestem w pracy niby nie jest źle oczywiscie wszytso kosztem mojego wolnego czasu i przemeczenia do tego robie prawko w tej pracy na stalę szanse na wieksze zarobki sa nikłe najwiecej wyciagne z 2000zł na reke za jakies 2 lata
    • czy doswiadczyliscie zawrotow glowy na diecie 2000 kcal w 1 posilku dziennnie wieczorem?pije duzo wody ok 4- l dziennie dodam ze w tym 1 duzym posilku dostarczam sobie 200 gram bialka i troche wegli
    • Jakie macie pomysły? :) pozdrawiam
    • wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3690052.html mam nadzieje ze tak bedzie i juz skonczy sie dymanie pracownikow w polsce- minimalna pensja bedzie musiała wzrosnac do 2000
    • dla mnie właśnie takie są święta. w obecnych czasach nie ma kszty tego co powinno być. tej magii, wiary ze ponad 2000 lat temu zdarzyło sie coś wyjątkowego. jak dla mnie teraz chodzi o jak najlepsze i najdroższe prezenty, zeby można było sie nimi pochwalić znajomym, rodzinie.
    • Tak ostanio zauwazylem. Facet obciazony kredytem, to taki niepewniak........Kobiety lubia facetow z jajami, ktorzy nie boja sie ryzyka.....ale kredytowe ryzyko odpada. Lepiej, jeczec , ze te 2000 tys zl faceta to za malo, zeby cos z tym zrobil. A jak chce cos zrobic w kierunku, zeby miec cos wlasnego, ale potrzebuje bankowych pieniedzy, to juz pietrucha....:)
    • Wyjechalam sobie na studia za granica! Boszzze, wszystkie zaliczenia tutaj to eseje, raporty, krytyczne recenzje artykulow naukowych.tylk pisac i pisac! Siedze i pisze, sama nie wiem co!Polowy nie rozumie, a to co rozumie to wydaja mi sie bzdury! Zalamuje sie powoi. Do 10 grudnia mam oddac 6 prac po 2000 slow kazda a mam tylko jedna do polowy! Do tego sprzedali moje mieszkania tydzien temu i mieszkam u znajomej-za miastem!!! Moj 2 letni zwiazek sie rozpada-jeszcze moze pociagnie z...
    • jest pielgrzymka do grobu Jana Pawła II oraz św Ojca Pio na 9 dni koszt całkowity 2000zł juz jest wszyskto wloczone nawet drobne wydatki w miastach! zwiedzi sie: - Austrie, Wenecje,Monte Cassino, Rzym pobyt na Watykanie spotkanie z Papieżem w ramach audiencji generalnej, zwiedzenie Bazyliki św Piotra i pobyt przy grobie Jana Pawła II i wiele do zwiedzenia naprawde bardzo duzo !! i tak sie zastanawiam czy warto ale wiem ze raczej nie bede juz mala takiej mozlisci jechac co wy o ty...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się