Forum Sport Sport
ZMIEŃ
      2000

2000

(8 wyników)
    • zgadzacie sie z tym? ja tak! Pozdr.
    • "Obaj faworyci (...) znaleźli się w opałach (...) dla nich niebywałych lub rzadko spotykanych" Dla Włochów w mistrzostwach Europy nie jest to sytuacja niebywała. Wystarczy wspomnieć ME 1996 oraz ME 2000, gdzie wspaniała reprezentacja Włoch żegnała się z turniejem już po fazie grupowej. Po co tworzyć jakieś mity?
    • Myślę, że regaty te totalnie zawiodły swoim poziomem i obsadą. Były szumnie zapowiadane jako największe wydarzenie żeglarskie w historii a okazały się nawet nie najważniejszymi w tym roku! Bardziej emocjonujące były regaty samotników Vandee Globe. Co do udziału naszego jachtu "Warta - Polpharma" to wypadł on żenująco słabo. Jest to wiekowa łódka, której nadano nową nazwę, ale tym nie zatuszuje się jej słabości. Wygrywali tylko z jachtem po kilku remontach w czasie wyścigu. A zderz...
    • dramat!!! :))) na polonii było 2000. gdzie są ci "najlepsi" kibice z poznania co to są z drużyną na dobre i na złe???? co powie nam bzyku7????
    • sport.onet.pl/487126,wiadomosci.html A Ryszard Wójcik mógłby być?.....:-)))
    • wiecie napewno o ktorego gracza chodzi . to byl gracz bayernu monachium , ktory .... no wlasnie . wszedzie od maja w Polsce podaje sie ze Puchar europy a wiec puchar za wygranie czy to ligi mistzrow teraz czy pucharu mistzrow krajowych , wszedzie stoi ze puchar zdobyly trzy osoby : mlynarczyk , boneik i dudek . czy to jest pewne ? pytam bo pamietam , jestem w duzym stopniu tego pewien ze Slawomir wojciechowski ( jesli dobrze pamietam imie ) zagral chyba w 3 malo waznych meczach ed...
    • Typowy artykul o niczym. Wiadomo,ze nie wygra bo ma w tm roku za slaby bolid (niezaleznie od tego ile w tym winy Bridgestone'a, a ile samego Ferrari). Autor zadaje pytanie z oczywista odpowiedzia, a tu trzeba cos jeszcze dopisac, wiec zaczyna sie historyczna papka, ktora mozna obracac zawsze i wszedzie. Dobrze przynajmniej, ze sie za bardzo nie rozpedzil, bo doszedlby do plemienia Gotow.
    • hehe o 2000 tysiace za duzo .......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się