Forum Sport Fitness
ZMIEŃ
      2000

2000

(9 wyników)
    • witam w jednym z dawnych dawnych watkow jogger wspominal o linii 2000 jako preparatowi na "napady glodu" lub substytucje kolacji. ale ja w skladzie wyczytalam, ze jedna porcja!(30 g) Linii ma 21g wegli w tym 6g blonnika, to by robilo 15g wegli netto? czy one nie wliczaja sie do bilansu?? dzieki za odpowiedz bo juz sama nie wiem co o tym myslec...
    • czy ktos zna ten preparat? jesli tak to czy jest skuteczny?
    • Trenuje od 2 lat po 4-5 razy w tyg,wczesniej tenis i inne tzw 'dzialania sportowe'a moja waga-bez komentarza. Wyglad sie zmienil,ale... Mam 173 i waze 73 kg. help:(
    • Pracę mam siedzącą ale ćwiczę rano i wieczorem. Wieczorami na rowerze stacjonarnym spalam ok 500 kcal. Oprócz tego po powrocie z pracy nie siadam wcale.
    • Nie wiem już w końcu ile mogę dostarczać organizmowi kalorii żeby schudnąć...z każdej strony słysze co innego. Przez 7 dni w tyg. jeżdżę rano i wieczorem po 60 min. Licznik pokazuje 600 spalonych kcal, 2 razy w tygodniu dodatkowo chodzę na 1 godzine aerobiku. Mam 28 lat, mierzę 161 cm i ważę 53 a bardzo bym chciała zatrzymac się na 50. Im bardziej się skupiam tym mniej mi to wychodzi. Spozywam około 2000 kcal a moje zapotrzebowanie wg wyliczeń wynosi 2400. Czy 2000 to naprawdę za ...
    • Więcej takich imprez jak dzisiejsze zawody wioslarskie bardzo prosimy !!! Tak pobudza to życie w klubie i motywuje członkow do dalszej pracy nad soba. Spędzanie czasu wśród przyjaciól, z których tak wielu to instruktorzy Gymnazjonu , w atmosferze rywalizacji - sportowej to przyjemność! Więcej i częściej. Pan Prezes osiągając wynik na 2000 m tak zgrabnie poniżej siedmiu minut może zaimponować wielu z nas !!! Do zobaczenia na kolejnej imprezce jak ta, sponsorów na pewno znowu nie zab...
    • Napiszcie mi prosze, jak to jest z tym "odkladaniem" sie dodatkowych kalorii? Czytalam ostatnio w gazecie, ze jezeli jednego dnia zjesz za duzo kalorii to nastepnego musisz zjesc o tyle mniej. Czyli ta "nadwyzka" nie pojawi mi sie powiedzmy nastepnego dnia rano, w postaci dodatkowego tluszczyku? Czy moze chodzi o to, ze sie ja po prostu nastepnego dnia to spale? Czyli jezeli cos tam zjem za duzo, a nastepnego dnia rano sie zwaze i okaze sie, ze jednak nie utylam to jedzac juz norm...
    • - jeżeli chcesz obniżyc procentowy udział tłuszczu w twoim organizmie to warto wprowadzić do codziennej diety soję -- to działanie soji omówione jest na wielu stronach w internecie a udowodnione przez bardzo wiele badań przykład: References 1. LE Moeller, CT Peterson, KB Hanson, SB Dent, DL Alekel (SPON: DS Lewis), Isoflavone-rich soy favorably affects regional fat and lean tissue in menopausal women. Iowa State Univ, Ames 50011. Experimental Biology 2000, San Diego, CA April 15...
    • Jogger, czy moglbys mi powiedziec gdzie dokladnie mozna przeczytac o szkodliwosci aspartamu? Przeczytalam jakis post, w ktorym pisales, ze aspartam moze wywolywac raka mozu. Ja natomiast czytalam ostatnio, ze jest prawie w calosci wydalany. Moze lepiej zastapic go Acesulfamem K, chociaz o nim czytalam, ze jest pochodna sacharyny (podejrzewanej o rakotworczosc). Czyzby najlepsza byla fruktoza? Lubie slodkie, ale czytalam, ze cukier to takie paskudztwo, ze nawet szczury go nie tykaj...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się