2000

(10 wyników)
  • Witam, Chciałbym kupić kamere cefrową do 2000 zł maks, Jestem amatorem i kamera bedzie użytkowana amatorsko - wakacje, imprezy rodzinne, nagrywanie dziecka, kamera HD Zalezy nam,zeby kamera: -byla na karte -miala niezly zoom optyczny -stabilizator optyczny -zeby mial jakas redukcje szumu wiatru Żeby nagwyała w dobrej jakości filmy w dzien i w nocy. Upatrzyłem sobie model [b]sony HDR-CX160 [/b] [b]Prosze o poradę jakie inne modele kamer ceyfrowych w tym przedziale...
  • Tak jak w temacie musi to być kamera DVD, prosta w obsłudze najchętniej z polskim menu, z dobrą optyką najlepiej w cenie do 2000 zł ale jakby nie było nic ciekawego w tej cenie to do 2500 zł, może macie jakieś propozycje.
  • Mój tata napalił się na kupienie kina domowego. Niestety ani on ani ja nie znamy się na tych różnych parametrach, a wybór jest dość duży. Zatem zwracam się z prośbą do tych co się na tym trochę znają, aby mi doradzili jakie najlepiej kupić kino domowe do 2000 zł, no ewentualnie do 2500 zł (jeśliby ta różnica w cenie znacznie podwyższała jakość sprzętu). Albo ewentualnie doradzcie mi na co trzeba zwracać uwagę, jakie parametry są istotne. Z gory dziękuję za pomoc. Agnieszka
  • Witam! mam zamiar kupic wlasnie zestaw kina domowego za ok 2000 zl. Bardzo prosze o pomoc w wyborze zestawu bo na runku naprawde jest tego bardzo duzo. Mam pokoj ok 20 m2 i rowniez nie wiem jak z doborem glosnikow itd. Co myslicie o zestawach takich firm jak: onkyo, teac, yamaha, itd. Ponoć są jednymi z najlepszych.... Z góry dziekuje i pozdrawiam !!
  • Noszę się z zamiarem kupna takiej kamerki - spodziewamy się dziecka i chcielibysmy wszystkie te chwile uwiecznić nie tylko na zdjęciach. Oczywiście kamera ta słuzyłaby także w czasie podróży, imprez itp. Na co zrwacać uwage przy zakupie, jaki nosnik wybrać - z nagrywarką DVD - mam kompa z nafrywarka więc może mi to niepotrzebne?-, z twardzielem, na te małe kasetki? Jakie marki ewentualnie brać pod uwagę a jakich nie. Podkreślam, że zastosowania będa całkowicie amatorskie. Bardzo b...
  • Witam, mam pytanie czym różnią się wersje nagrywarki Panasonica eh57, eh58, eh67 i eh68? I oczywiście którą warto kupić? Z góry dziękuję i pozdrawiam
  • Witam, Zakupiłam odtwarzacz MP3 Zen firmy Creative. Załączone na płycie programy odmeldowały, że nie wspołpracuja z systemem Windows 2000. Moja prośba o pomoc skierowana do servisu od 5 dni zostaje bez odpowiedzi. A ja mam ładny plastikowy bibelot, który zaczyna mnie denerwować swoim bezużyteczny widokiem. Oczywiście nie ma możliwości załadowania plików myzycznych, bo komputer nie widzi dodatkowego dysku. Mieszkam w środku lasu więc nie ma mowy bym pojechała w najbliższym czasie ...
  • jak w temacie, jaka technicznie jest róznica i ktory lepiej wybierac?
  • Witam Chciałbym się dowiedzieć czy warto kupić nagrywarkę DVD do zwykłych funkcji takich jakie spełnia magnetowid. Czyli nagranie jakiegoś filmu z TV itp. Czy jakość takiego zapisu jest lepsza niż na zwykłej kasecie VHS? Czy warto kupić nagrywarkę do 2000 złotych np:Panasonic. Będę wdzięczny za podpowiedź. Pozdrawiam
  • witam Chciałbym nabyć kino domowe i powiem ze w tej chwili nie wiem co robić co krok słysze Sony ok. to za moment nie czyta wszystkich płyt kup to i tamto moze ktos z was pomoże. cena max 2000 zł z gory dzieki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się