2000

(8 wyników)
  • Ceny sa wazna tylko w przypadku lacznego zamowienia od 2000 sztuk rocznie.
  • Od 2000 do 2002 Pracowałem, koordynowałem, uczestniczyłem I have been working ? or I have worked ? or I was engaged ? Help people !!!
  • 21st January 2000, 7th April 2003. Mam pytanie w związku z tymi datami. Jaka jest zasada przy WYMAWIANIU roku w takiej dacie??? Wiem, że 1975, mówimy (tłumacząs na j. polski) dziewiętnaście siedemdziesiąt pięć. A jak mówimy PO ANGIELSKU - rok 2000, 2001, itd.
  • What was the European and Polish coverage of the election like? Were people really suprised that Bush one?
  • Z angielskim u mnie gorzej niż źle, wiec prosze o wyrozumiałość. :) Letter of Complaint (na lekcje, nie do skleu:)) Dear Madam, I bought a hair-drier „Omega 2000” from you last month. It cost 100 and has a year guarantee (number 11111). Firstly, it is to noisy. I can’t do something, when the hair-drier is turn on. I Think that hair-drier more silent has to be. Secondly it is slow and works long time. I have to dry my head 30 minutes. Furthermore is hair-drier...
  • The car is fully fit and the price is 2000 GBP(3000 EUR).The car is in England and all the shipping taxes I will pay.I dont know how its to registery in Poland.Look on attach for pictures.If you want another pics please let me know
  • your opinion?
  • Ostatnio sprawiłem sobie pierwszy poziom fiszek - w ciągu trzech tygodni wchłonęłem prawie 2000 haseł. Fakt, że był to słówka podstawowe które w większości znałem - podobno na poziomioe 2 już nie jest tak łatwo - czy ktoś mógłby się wypowiedzieć? Pojawiły się na allegro dosyć tanie pakiety www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1279530 i chciałbym kupić nim znów cena wzrośnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się