Forum Auto-Moto Motocykle
ZMIEŃ
      2000

2000

(11 wyników)
    • co o tym sadzicie? vn 1600 ma kardana, vn 2000 pas zebaty, jak spalanie w takich wielkoludach, wie ktos cos na ten temat ??
    • Powiedzcie mi prosze ... ze wzgledu ze nie bedzie mnie stać na fajny model Fazera z 2000 roku wiec pytanie do was ... Czy poprawki w modelu z 2000 ( regulacja widelca teleskopowego, niżej wydech- > wiecej miejsca dla pasażera) są na tyle istotne by warto było szukać jednak tego modelu a nie kupować rocznik 98 czy 99 ??? Pytam bo mam na oku fajnego Fazerka z 98 roku .. ale sie łamie ze wzgledu na te modyfikacje w młodszym bracie ... ps ... moto nie za zamierzam szybko ...
    • jaki motorower dobrej jakosci moge kupić gdy mam w kieszeni 2000zł??
    • jak w temacie...czy za oik 15/16 tys. mozna kupic zx6r naprawde zadbanego i niebitego??rocznik zalozmy...hmmm 97... i drugir pytanie czy jest naprawde"duza' roznica pomiedzy zx6r a zx7r?? pytan jako osoba zupelnie poczatkujaca.... pozdrawiam
    • chciałbym kupić mz 250 albo 251 ale jeszcze nie teraz bo zbieram kase kupił bym w dobrym stanie do 1500zł mój e mail error123@gazeta.pl
    • Czesc, potrzebuje informacji, w ktorym roku wprowadzono wskaznik poziomu paliwa w ww. motocyklu. Jesli ktos wie, bede wdzieczny za odpowiedz. Z gory dziekuje micek
    • Witam mam jedno szybkie pytanie. Zamierzam zakupic motocykl jak w temacie. Czy moze mi ktos z Was podpowiedziec jaka jest utrata wartosci po 18 miesiacach od daty zakupu? Motocykl zakupiony byl jako nowy fabrycznie z salonu, pierwszy wlasciciel, bez zadnych zadrapan, jezdzony tylko w weekendy i delikatnie. Wszystkim zyczliwym z gory dziekuje za wyczerpujace odpowiedzi.
    • Posiada może ktoś książkę servisową do : ktm exc 250(2T) , ktm exc 400(4T) - 2000-2005 , Suzi gn250 -98r. , kawa kmx 125r 2000-2002 , yamaha yz 125 - 2000 , yz/wr250f 2002-2005 ???????????
    • hey wszystkim!co sadzicie o hondzie cbr 900rr? pytam z ciekawosci.pozdrawiam/
    • pytanie do znajacych te modele hondy:\ jakie sa najistotniejsze roznice pomiedzy cbr 600f4 a f5(pomijajac wyglad oczywiscie)??
    • Hejka Motobracia (i Motosiostry :)! Zamierzam kupić wymarzone dwa kółka. Wybór już zapadł... Suzuki Bandit 600 ten obudowany (czyli chyba S). Pytanie tylko nowy czy używany. Oczywiście nowy to minimum kłopotów a maximum kasy a używany to oszczędność i duże ryzyko miny. Stąd moja prośba. Proszę użytkowników Bandita 600 z lat 2000 i młodsze o pomoc. Chodzi mi o słabe punkty, najbardziej awaryjne miejsca i wszystko na co należy zwrócić uwagę przy zakupie. Po czym najłatwiej poznać c...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się