very_famous 26.11.03, 20:36 wyczułam dziś na forum, czytam i dobrze że mnie tu nie było. Dopiero włączyli mi internet. Znowu awaria. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vika411 Re: Jakieś agresywne klimaty 26.11.03, 20:46 A ktore sa agresywne?! sadystka sie we mnie budzi...z nudow! Odpowiedz Link
frunze Re: Jakieś agresywne klimaty 26.11.03, 21:03 Hmm, ja to odebrałam po prostu jako dyskusję (jedną z bardziej interesujących w ostatnim czasie), a nie kłótnię, czy coś w tym stylu. Odpowiedz Link
sloggi Re: Jakieś agresywne klimaty 27.11.03, 08:13 Myślę, ze takich polemik nam trzeba, w innym przypadku porzygamy się od wzajemnego smarowania się miodem. Odpowiedz Link
kolczatka Re: Jakieś agresywne klimaty 27.11.03, 08:29 Jak dla mnie była to wymiana poglądów, żeby nie zejść z nudów, agresji nie zanotowałam, ale może czegoś nie zauważyłam, natomiast prowokacji nawet kilka Odpowiedz Link
sloggi Re: Jakieś agresywne klimaty 27.11.03, 08:34 kolczatka napisała: > Jak dla mnie była to wymiana poglądów, żeby nie zejść z nudów, agresji nie > zanotowałam, ale może czegoś nie zauważyłam, natomiast prowokacji nawet kilka Kilka prowokacji, jak rodzynków w cieście - bardzo mile mi się z Tobą i Frunze dyskutowało. Odpowiedz Link
kolczatka Re: Jakieś agresywne klimaty 27.11.03, 08:39 Gdyby rozmowa składała się z samych prowokacji, mijałaby się z celem. Mnie również sympatycznie się z Wami gadało. Odpowiedz Link
balkan Re: Jakieś agresywne klimaty 26.11.03, 21:03 a które agresywne??? wogole to witam w ten juz na szczęście nie deszczowy wieczór.... Odpowiedz Link
jeremy27 Re: Jakieś agresywne klimaty 27.11.03, 09:57 dobrze wyczułaś...ja jestem pzez kilka ostatnie dni bardzo agresywny...to pewnie z głodu. Odpowiedz Link
gacus2 Re: Jakieś agresywne klimaty 27.11.03, 10:12 jeremy27 napisał: > dobrze wyczułaś...ja jestem pzez kilka ostatnie dni bardzo agresywny;- )...to > > pewnie z głodu. To może ciasteczko? Albo cukiereczka? ))))))))))))))0 Odpowiedz Link
jeremy27 Re: Jakieś agresywne klimaty 27.11.03, 10:24 nie dziękuje...ćwiczę silną wolę cukiereczka oddajesz?...no wiesz... Odpowiedz Link
frunze Re: Jakieś agresywne klimaty 27.11.03, 10:49 Biedaku...ale trzymasz się na szpinaku i jajkach i innych superpysznych rzeczach? Odpowiedz Link
jeremy27 Re: Jakieś agresywne klimaty 27.11.03, 10:57 dzis czerstwa bułka,jajo+(o dziwo) ser żółty+owoce i gotowana marchew. a myśle sobie o kebabie i czekoladzie świątecznej Lindta z cynamonem - uwielbiam takie rzeczy;-( a silną wolę mam!!!obietnica to obietnica!!!! Odpowiedz Link
altu Re: Jakieś agresywne klimaty 27.11.03, 11:29 A czemu, tak się zapytam, taką dietę stosujesz? Czy coś się stałoo? Odpowiedz Link
jeremy27 Re: Jakieś agresywne klimaty 27.11.03, 11:53 DZINSY ZACZĘŁY NIESAMOWICIE SIE OPINAĆ...a tłuszcz wylewać))...to jest ten powód Odpowiedz Link