Forum Zdrowie Dieta Dieta South Beach
ZMIEŃ
      bulimia

bulimia

(3 wyniki)
    • witam.dzis jest 7 dzien fazy 1szej.efekty trudne do powiedzenia na pewno 1,5kg juz ubylo:) (nie mialam odwagi zwazyc sie przed rozpoczeciem diety bo troszke ostatnio sie zaokraglilam).sadze ze teraz waze jakies 52 kg,chcialalbym bardzo jeszcze 3-4 kg ale tak na zawsze.niestety chorowalam tez na bulimie i boje sie przejscia do fazy 2 zeby nie miec napadow ale jestem pod niesamowitym wrazeniem jak ta dieta zmniejsza apetyt na slodycze bez ktorych nie moglam sie obejsc zwykle.jest w ogole...
    • mam takie pytanko..bo mam znajoma ktora choruje na bulimie,i czy jak np za duzo zje i zazyje srodka przeczyszcajacego (jest taka herbatka) kilkanscie razy podrzad to czy to jej szkodzi czy raczej na odwrot??blagam o pomoc!!
    • Właśnie, czy któraś z Was miała lub ma może jakieś zaburzenia łaknienia? Pytam bo niestety ma i chciałaby się zoriętować czy ktoś z takim paskudztwem próbował już tej diety. Swoją drogą, wczoraj nabyłam książkę i razem z przyjaciółką nabywamy wiedzę, a w piątek lub sobotę planujemy ją rozpocząć :) ---------- Iavanna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się