Forum Zdrowie Migrena
ZMIEŃ
      dziewczyny

dziewczyny

(4 wyniki)
    • dzis mialam ciezki dzien delegacja, czulam ze zawita do mnie migrena. Dzieki waszym postom uwierzylam ze warto szukac dalej i mimo tego ze odwiedzilam kilku neurologow nie poddawc sie i szukac ratunku w tryptanach. Nie macie pojecia jaka jest moja radosc, tabletka pomogla nie wiem czy zadziala nastepnym razem ale dzis gdy tylko wrocilam na resztkach sil do domu polozylam sie w ciemnym cichym pokoju kompres na glowe po trech godzinach budze sie i zero bolu. Nawet moja mama nie mogla uwi...
    • Cześć ze względu na ostatnie zamieszania w służbie zdrowia nie byłam u lekarza, choć jest nowy rok może uda mi się dostać do neurologa, ale zanim tam się udam mam do was pytanie czy moje objawy mogą świadczyć o migrenie. A oto co dzieje się z moją główką od ok. 4 miesięcy dostaje dzienego bólu głowy w okolicach lewej skroni i oka ból mogę opisać jako pulsujący i powodujący uczucie hmm ciepłej plamy w miejscu gdzie występujetrwa ok. godziny do czterech wczoraj np. pomogły mi czopk...
    • hej wszystkim, nie wiem jak Wy ale ja wczoraj wieczorem zaliczyłam taką migrenę ze szok, a nie miałam długo juz oj długo, kurde i nudności i wymioty, o 3 w nocy usnęłam po Dexaku. Miałyście tak może? moze coś z ciśnieniem sie działo pozdrawiam z odrętwiałą głową
    • Sumigra(5)

Witam wszystkich. Dostałam ostatnio w swojej aptece lek Sumigra, jest to sumatryptan, czyli to samo co Sumamigren, ale w konkurencyjnej cenie bo zapłaciłam 35 zł za 2X100 mg, a za sumamigren płace ok 32-33 zł za 2X50mg. To zachodnia firma - Sandoz, chyba nowa na Polskim rynku. Czy może jest ktoś na forum z UK? Rozmawiałam z dziewczyną, która miewa migreny i mieszka w Londynie. Mówiła, że jest tam dostępny bez recepty lek (zapomniałam nazwy, ale chyba na M), który działa dwufazowo ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się