Forum Zdrowie Dieta Dieta Cambridge
ZMIEŃ
      dziewczyny

dziewczyny

(28 wyników)
    • nie moge na siebie patrzec, mam 166 cm i 71 kilo zywej wagi, wiem, ze to duzo... od jutra zaczynam DC, prosze Was kochane o wsparcie
    • sorry za wyrazenie, ale nie mam juz do siebie sily nie dam rady, no nie dam rady wytrzymac calego dnia na zupkach:-( trzymam sie dzielnie dopoki nie wroce poznym popludniem do domu i nie musze zajac sie obiadem/kolacja dla dzieci:-( no musze przeciez skosztowac co tam gotuje! a jak skosztuje raz to potem drugi itd. Juz trzy razy zaczynalam i wtopa. Jedyny plus to taki, ze mimo wszystko nie jem normalnie, wiec moze mi sie ten zoladek przynajmniej kurczy ;-/ Na weekendzie wyjezdzamy s...
    • Dziewczyny, padłyście z głodu? ze tu taką ciszą zimną wieje? ja jutro dzien caly w warszawce wiec najwczesniej bede sie odzywac w niedziele. PISZCIE jak idzie dietowanie!!!!!! koniecznie!!! musimy wiedziec co i jak :) ( w domysle - ja musze wiedziec, hehe) u mnie chwilowo kiepsko.... z pieknych 89,40 dzis sie machnelo 91,2 (staram sie myslec, ze to w zwiazku ze zwiazkiem polowania na czerwony pazdziernik, ale....) no zobaczymy - co i jak bedzie...... na razie to tyle. Pisz...
    • Jestem na diecie czwarty dzień i niestety odkąd zaczełam diete nie załatwialam sie!Czy to normalne?Nie mam pani Diety więc nie mm z kim tego skonsultować.Może wy coś poradzicie???Może powinnam zakonczyc, ale poza tym czuje sie bardzo dobrze.Pomózcie!
    • Hej wam,czytam te wasze posty i wszystkim wam bardzo gratuluje. Ja znowu nie moge sie wziąsc w garsc:( Od kilku dni sie obzeram i codziennie mówie sobie od jutra. Chciałabym w maju jakoś juz ładnie wygladac a nic wtym kierunku nie robie. Od jutra pni dietetyk doradziła mi tygodniowa dietę kapuscianą zebym przez ten tydzien oczysciła troche organizm po tym obżarstwie i tych smieciach, potem zrobie tydzien 1000kcla i dopiero wróce na ścisłą. Najgorsze jest to ze ja wcale nie chce je...
    • witam.ja rowniez chcialabym dolaczyc do waszego grona,mam sporo do zrzucenia bo ok 35kg do wymarzonej wagi 75:)jak narazie sama schudlam 7kg,jednak oczywiscie wynik mnie nie zadawala i chcialabym wiecej....dlatego postanowilam sprobowac DC.chce wybrac diete mieszana(2razy DC+jeden malo kaloryczny posilek) niestety ze wzgledow finansowych musze wstrzymac sie do konca miesiaca.czy mozecie w zwiazku z tym powiedziec mi ile wynosi miesieczny koszt diety mieszanej?bo wogole nie znam ce...
    • dzis 4dzien mojej diety,waga spadla miedzy 1,5kg a 2kg.to duzy sukces,poniewaz moje wczesniejsze glodówki nie pomagaly w ogole. niestety nadszedl tez pierwszy kryzys. to nie byl glód,to chec zjedzenia czegos innego niz te "przepyszne" zupki:(((zjadlam kromala i krokieta i teraz siedze i sie doluje. moja silna wola zawiodla.czy dieta juz jest zakonczona,czy moge dalej od jutra sie pilnowac?czym moge zastapic zupki,sa ponoc jakies napoje w kartoniku,czy to prawda?czy to to samo co n...
    • Cześć! Jestem tu od niedawna, poczytałam trochę o tej diecie i zdecydowałam się do Was przyłączyć. Moje problemy z nadwagą zaczęły się już w dzieciństwie i praktycznie zawsze byłam gruba. Kilka razy w życiu się odchudzałam, ale niestety po kilku miesiącach ważyłam drugie tyle, co straciłam. Teraz już wiem jakie błędy popełniłam, brak ruchu, siedzący tryb życia, ciąża,tłuste jedzenie. Zaczęłam się odchudzać w tym roku, w marcu zapisałam się na siłownię i od tamtej pory chodzę 3/tyd...
    • Gaduła jestem,a tu nikt prawie nie pisze. Niebawem wrócą "weteranki DC"-tak wnioskuję po sierpniowych pogawędkach na forum.I ręce załamią,że "świeżynek" nie ma.Ja jestem piąty dzień na głodzie,dziś trochę bolała mnie głowa i jestem b.senna.Wczoraj kupiłam wagę elektroniczną (79,4), na starej mam jakieś 2kg mniej.Myślę,że miarodajnym wynikiem będzie waga na koniec ścisłej.Oczywiście obwieszczę tę nowinę,ale to za 16 dni.Dziewczyny piszcie o swoich efektach,to pomaga.Dzięki.
    • i co tam trzymacie sie jakos!? 3mam za was kciuki nie odpuszczajcie niczego!
    • Dziś mój 9 dzień 1 cyklu. Moja początkowa waga to 103 a dzieiątego dnia rano 95,7 !!!! Jestem zachwycona rezultatami tylko martwi mnie moja skóra, która konsystencją przypomina papierową skórę 80latki ;/. Kupiłam wczoraj serum intensywnie wyszczuplające Slim Extreme 3D EVELINE, czy moze któraś z Was je stosowała?
    • Witajcie Błagam Was o jakieś rady, może ktoś już przerabiał imprezkę będąc na DC.Z alkoholem sobie poradzę bo nie jestem trunkowa.O tym że jestem na diecie nikt z tego towarzystwa nie wie i cięzko mi będzie wymigiwać sie od smakowania potraw które podsunie gospodarz.OCZYWIŚCIE SPRÓBUJE JAKOŚ WYTRWAĆ.Może wypróbowałyście jakieś triki żeby oszukać znajomych?pzdrowienia
    • Witam się grzecznie i serdecznie - mam na imię Ola i jestem z Gdańska. Tydzień temu skończyłam ścisłą i jestem na mieszanej, dwa posiłki DC + jeden własny. Mieszaną chcę pociągnąć jeszcze przez dwa tygodnie, trochę z własnej wygody (naprawdę lubię zupki, a batoniki wręcz uwielbiam!) a trochę dlatego, żeby maksymalnie wydłużyć okres wchodzenia w normalność spod znaku 1000 kcl. Mam 164 cm wzrostu, na początku tego roku ważyłam 74 kg. Mnie samej ciężko było w to uwierzyć, bo przecież zaw...
    • Nie do wiary!!!!! Już czwarty dzień zaczynam i nie mogę zacząć!!!!non stop coś zeżre i...... od nowa......... Jak wy to robicie,. jak sobie z tym radzicie, jak zacząć!!! POMOCY!!!
    • wróciłam i ja tak pokrótce przygode z DC zaczełam we 09.2006, po ścisłej mieszanej 1000cal, wszystko razy 2, schudłam 17kg niestey przez obzarstwo doszło mi 8kg, ktore teraz będe pokonywać robie scisłej 14 dni, tydzien mieszanej, a póxniej laitowe jedzonko widziałam Karole971, pamietam Cię czy jest ktoś jeszcze z zeszłego roku pozdrówka
    • Witam serdecznie Od jutra zaczynam ścisłą ... nie pierwszy raz - 17 stycznia zaczęłam ją, ale jakoś mi nie szło, więc przerzuciłam się na mieszaną - schudłam na niej 4 kg (to i tak nieźle). Chciałabym przejść przez ścisłą, sprawdzić ile jestem w stanie stracić kg przy takiej diecie... ale do tego potrzebuję Waszego wsparcia !!!!!!!!! Nie mam pojęcia, gdzie podziała się moja silna wola (bo we mnie jej znaleźć nie mogę...) Będę się codziennie meldować na forum, zdawać relację z pos...
    • Witam!!! Czy któras z was stosowała moze otręby dc lub błonnik jako pomoc w wypróżnianiu??? Mam niestety z tym problem. Chciałam sie zapytac czy one faktyczniie pomagają i ile takich torebek musze zakupić zeby dało efekt. Prosze doradźcie. Z góry dziekuje
    • Cześc dziewczyny, Znowu wracam na DC. Stosowałam ja dawno dawno temu i rzeczywiście efekty byly imponujące, jednakże nie zastosowałam wyjścia z diety i pojawił się efekt jojo. W lutym tego roku zrobiłam drugą turę i schudłam 8 kilo - tym razem nie popełniłam tego samego błędu i jest wszystko ok. Muszę schudnąć jeszcze z 7 kg zatem dzisiaj zaczęłam kolejną DC. Powodzenia dla wszystkich walczących!!! pozdrawiam Agnieszka
    • Słuchajcie sama nie dam rady...dzisiaj zamnówiłam Dc zrobię 2 tygodnie ścisłej i 3 tygodnie miezanej! Mam nadzieje ze bedziecie mnie wspierać tak jak poprzednio! Zaczne DC jak tylko dostane.. znowu sie zacznie<lol> ale baaardzo tego chce!! chce schudnąc 10 kilo i mam nadzieje ze mi sie to uda..bo wiosna idzie!!! wszystko bede pisać! Pozdrawiam
    • witam dziewczyny właśnie mija mój 8 dzień i jest superrrr schudłam 4 kiloski :))lepiej się czuję niż jak zaczynałam DC głodu nie czuję :) i chyba już sie przyzwyczaiłam sie do tych zupek i napojów. A tego najbardziej się obawiałam jak zaczynałam że nie będą za smaczne(oczywiście żurku wogóle niezamawiałam bo słyszałam że jest do bani i to racje bo miałam przyjemność spróbować i beeee jest szkoda na niego kasy)Mam nadzieję że te kolejne dni tak samo mi zlecą pozdrawiam i powodzeni...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się