Forum Zdrowie Zapalenie wątroby typu C
ZMIEŃ
      dziewczyny

dziewczyny

(2 wyniki)
    • Witajcie Co prawda szczerze wątpię, że ktokolwiek odpisze na moje ogłoszenie, ale jak wiadomo tonący brzytwy się chwyta:) Mam na imię Piotr mam 30 lat choruję na hcv szukam przyjaźni kogoś, z kim można pogadać wyjść gdzieś pofałszować, na Karaoke konie kraść:) i robić masę zwariowanych rzeczy Jestem normalnym Człekiem niepozbawionym zalet i wad praktycznie takim samym jak każdy tyle, że zejście nastąpi trochę wcześniej niż u innych:) Staram się wykorzystywać każdy dzień w pełni, czyli na t...
    • Witam, moja dziewczyna rozpoczela wczoraj leczenie. Zalapala sie na intruza o genotypie A. Wczoraj miala pierwszy zastrzyk, objawy takie jak goraczka, bol glowy znosi dzielnie. Poczytalem troszke na temat hcv na Waszym forum i mam kilka pytan. Jak w Waszym przypadku wygladala 1 dawka? Ona dostala Pegasys 135mcg i 2x2 Copegus. O ile dawka Copegus porownujac z innymi wydaje mi sie normalna to interferonu nie dostala duzo. Czy to moze miec zwiazek z jej wynikami krwi? Nie wiem czy istot...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się