Forum Zdrowie DDA
ZMIEŃ
      dziewczyny

dziewczyny

(6 wyników)
    • (uwaga spowiedź, nie liczę na odpowiedzi) Była najwspanialszą osobą jaką poznałem w ciągu 27 lat mojego egoistycznego życia i jedyną którą naprawdę kochałem. Dlaczego nie jesteśmy razem? Bo miałem dość jej wahań nastrojów i ciężkich depresji, bo moja rodzina jej nie akceptowała/rozumiała. Bo nie wiedziałem co to jest DDA i że można z tego wyjść. Bo mieliśmy problemy materialne (utrzymywałem ją). Bo wymagała poświęcenia jej 100% uwagi i czasu, bo nie znosiła sprzeciwu i nie szła nigdy ...
    • Witam!Niedawno dowiedzialam sie ze ja i moj chlopak jestesmy DDA on oczywiscie nie widzi problemu a ma tak jak ja typowe objawy.Czesto sie klocimy czasem mam wrazenie ze on jest ze mna tylko dla sexu.Bylam w maju za granica i jak wrocilam to mi powiedzial ze raz byl w dyskotece zawiezc kolegow.Ale kilka dni temu jego siostra mi powiedziala ze on mnie oklamuje dosyc regularnie i czesto z blahego powodu np mowi ze idzie spac a siedzi przed kompem jeszcze 3 godziny.Dowiedzialam sie...
    • zazdrosc(15)

sluchajcie wybieram sie na grupe, juz iles tam spotkan ze 'zwyklym' terapeuta odbylam, czytam ksiazki na temat DDA, interesuje sie, gadam z ludzmi na ten temat..............i wylaza zmory :) uswiadomilam sobie, ze jestem POTWORNIE, ale to POTWORNIE zazdrosna o mojego faceta mam napady histerii, szalu, placzu, jak on ma jakies spotkanie, albo wyjezdza sluzbowo to, co sie dzieje wtedy w mojej glowie / i w rozmowach telefonicznych z nim :)/ to jest ...............nawet nie wiadomo, jak ...
    • Hej wam, tak to bywa że poznaje sie osobe... dziewczyne, miło sie gada, żartuje, spedza czas itd. i tak do czasu aż człowiek sobie uzmyslawia, że ta dziewczyna mogłaby być nie tylko przyjaciołką ale i dziewczyna... Najpierw nic sie nie robi, a bo trzeba sie upewnic w przekonaniu ze to własciwa osoba, i tak mija czas, w koncu już sie wie, (już sie czuje) lecz ona nadal nic nie wie, wszystko ma wygladac na przyjazn, jest jakis strach...i mija czas w koncu ona ma innego... który był szyb...
    • Witam, zwiazalem sie z dziewczyna ktora jest dda. nasz zwiazek kwitł przez 4 miesiace ale po imprezie urodzinowej naszej wspolnej kolezanki sie rozpald, po tym jak sie upilem do nieprzytomnisci (nie wypilem duzo ale caly dzien bylem w pracy i nic nie jadlem temu prawdopodobnie mnie tak scielo). gdy z tej imprezy wrocilismy do odmu zwymiotowalem do lozka ona gdy to zobaczyla przeniosla sie do innego pokoju, ale ja za nia. wtedy oznajmila ze ona z tad wychodzi ale ja glupi namolny gdy wybiegla ...
    • Trwa moja terapia. Na razie indywidualna, już zaraz też grupowa. Kiedy ją zaczęłam było swietnie. Zaczęłam rozumieć siebie, rozumieć moje zachowanie wobec partnera, patrzeć na niego inaczej. i na ludzi wokół też. A dzisiaj już nie mam partnera. Ogarnęła mnie samotność i beznadzieja. Przestałam wierzyć w to, że jestem cudowną dziewczyną. To ciepło, które udało mi się tam w środku nagromadzić stygnie. Fatalnie mi z tym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się