Forum Zdrowie Uzależnienia
ZMIEŃ
      dziewczyny

dziewczyny

(20 wyników)
    • Tyle osob na forum ci tlumaczy a Ty swoje! Pamietasz przypowisci Jarasa o ogonie? On czasem dobrze mowi, toz to posluchaj choc jego.
    • Witam. Piszę tu po raz pierwszy. Taka sytuacja. Jest para, ich jedyną rozrywką jest picie alkoholu. Umawiają się pod sklepem, siedzą tam kilka godz i piją piwo. Idą na spacer musi być piwo, siedzą nad stawem ( latem ) jest piwo. Facet nigdy nic nie kupił swojej kobiecie tylko piwo i papierosy. Rok temu dzień kobiet spędzili w hotelu ( takim tanim robotniczym ) pili whisky i piwo. Dziewczyna gdy się z nim nie spotyka nie pije i jej do picia nie ciągnie ale gdy tylko spotka się z nim jest picie...
    • jestem uzależniony od obsesyjnego oglądania sie za kobietami, nie wiem co zrobić, moja dziewczyna barzdo z tego powodu cierpi, kiedy idziemy na spacer, ona dla mnie przaktycznie nie istnieje, są tylko one, i to nie ważne czy ładne czy brzydkie, po prostu dominuhją..
    • hmmm... moze zaczne od tego ze moj chlopak leczy sie zarowno z narkotykow jak i alkoholu. na pozor wszystko jest w porzadku tylko ta terapia... z jednej strony boje sie co beezie za 3 miesiace kiedy ja skonczy, a z drugiej modle sie zeby sie skonczyla... juz wyjasniam dlaczego... otoz chodzi tam banda rozpieszczonych dzieciaków (licealistow i studentów) najczesciej leczacych sie z narkotykow i zastepujacych sobie je alkoholem... powiedzcie mi czy to ma jakis sens? widze ze moj ...
    • siedzi od 2 czy 3 lat na tym forum kobieta lekko po 30 o ksywce rauchen. Czesto wypowiada sie na temat "trzezwosci", o swoim trzezwym zyiu, zmianach itp. z tego co ja widze, zmian w niej nie ma zadnych. Dzisz doszeldem do wniosku, ze cale "trzezwienie" Rauchen to jest po prostu kwestia przemyslanie pewnych spraw, ktore moze zajac kilka godzin gora kilka dni. Tyle w moim przekonaniu osiagnela rauchen przez cale lata swego trzezwienia. Ani krtoku dalej. w zaden sposob nie ...
    • pisalem jakis czas temu o mojej fascynacji pewna dziewczyna. ze mam obawy typu ja emigrant itp. Zyg zyg napisal mi, ze problem w tym, ze jestem skoncentrowany na sobie, egoistyczny wrecz, pomyslalem, ze cos w tym musi byc. Te slowa byly mi pomocne by sie przelamac. Nici wyszly, bo sie okazalo ze moja luba ma kogos, wiec smutek doopadl mnie serce wymieszany ze zludzeniami ze moze jednak- ale dodatkowo poczulem ulge nie tylko, ze sie odwazylem, ze to zrobilem. Poczulem tez, jak s...
    • Bardzo proszę o pomoc:( niedawno na raka umarł mój Tatus:( Ciężko nam bo zostałam sama z mamą, ja to bardzo ciężko przeżywam ale...mama zaczęła pić:( straciła właśnie wczoraj prace bo poszła do niej pijana i sie kłóciła że wcale nie jest i zaczęła wyzywać, pije już czysty spirytus, ja przestałam chodzić do szkłu żeby ja pilnować:( nie zdałam w tym roku a to rok ostatni technikum:( czyli nici z matury:( już nie wiem co mam robić:( ni błagania ni groźby nic nie pomagają "bo ona nie pije, ...
    • Witam Jestem uzależniona od pabialginy. Od ponad 12 lat. Uzależniałam się stopniowo. Teraz codziennie muszę wziąć 1, czasami 1,5 opakowania. Wiem że to niszczy. Widzę co dzieję się z moim organizmem. Wiele razy próbowałam sama (nikt o tym nie wie) po prostu odstawić lek. Nie mogłam. Ostatnim razem kiedy naprawdę się "zawzięłam" - nie spałam przez tydzień. Mój organizm nie chciał spać. Po tygodniu męczarni pokornie wróciłam do nałogu. We wrześniu zeszłego roku napisałam o tym na j...
    • znow zaczalem brac amfetamine po kilku latach przerwy. Rzucila mnie dziewczyna. Ludzie nie bierzcie tego gowna..Serce zaraz mi chyba wyskoczy albo zdrętwieje na amen. to drugi dzien przerwy....
    • Przepraszam, że na tym forum, ale nie uczestnicze w żadnym innym, a moje pytanie nie jest do byle kogo. Mam do sprzedania mieszkanie. Na początku lipca wpłaciła mi zadatek pewna dziewczyna i miała je kupić do końca sierpnia. Pare dni temu zadzwoniła i wycofała się z kupna. Jak powiedziała straciła pracę i nie ma zdolności kredytowej (100% kredyt), a zanim znajdzie następną i zostanie zatrudniona na etat potrwa to min. 4 mc. Dzisiaj przyszedł klient, który chce kupić to mieszkanie, a ja...
    • Witam Forumowiczki i Forumowiczów. Wiem, że mój problem może wydać się niektórym śmieszny. Otóż nie potrafię gadać z dziewczynami (nie chodzi mi o rozmowę o pogodzie) na trzeźwo, rozkręcam się dopiero po paru drinkach. Inaczej jestem nieśmiały i nie potrafię wydusić z siebie słowa. Nie potrafię prawić najprostszych komplementów niebędąc po kilku głębszych, a co dopiero objąć, że już nie wspomnę o pocałunku np. w policzek. Po wódce staję się o wiele śmielszy, gadka się klei i jest ...
    • ...lub droga do uzaleznienia jest mi coraz bardziej bliska. Zaczelo sie od alkoholu tylko na imprezkach,piwko,dwa,trzy,coraz wiecej i wiecej. Teraz szukam okazji do wypicia. Najwieksza ochota na picie nachodzi mnie,gdy mam dola,nic mi sie nie uklada, mam problem z chlopakiem,rodzicami,z sama soba. Kiedys nie pilam sama,dzis nie jest to dla mnie problemem. Z poprzednim chlopakiem zerwalam pod wplywem alkoholu bo wydawalo mi sie ze inaczej nie jestem tego w stanie zrobic.Dzis ogarne...
    • "p.s. w zwiazku z tym naturelne jest, ze "alkoholiczka" to nie bylo wyzwisko- to bylo pojscie twoim tropem i pokazanie, podkreslenie, ze jako " alkoholiczka" masz mniejsze prawo do pisania- no bo skoro porazki w zyciu byly, nie wszystko jak trzeba, nie bylo Harwardu a i mysli depresyjne- no to dziewczyno jestes spalona, nie msz prawa do konca zyccia zabierac glosu ( bo kto udowodni, ze to nie ta chora Rauchen sie odzywa?)" pozdrowienia dla Wolnego32 forum.gazeta.pl/foru...
    • Jestem zazdrosna o mojego partnera (dodam że jesteśmy zaręczeni) to wiem ale czy nie przesadzam?!? Otóż bardzo denerwuje mnie to że on wpatruje się w inne atrakcyjne dziewczyny!!! Popadam wtedy w strasznego doła,czuję że nie jestem zbyt atrakcyjna dla niego i w ogóle przychodzą mi do głowy różne czarne scenariusze a do tego wmawiam sobie że nie pasujemy do siebie i że stać go na kogoś innego!! Poradźcie co mam zrobić!!!! ;(
    • Byliśmy (jesteśmy) ze sobą 5 lat, z przerwami. Nasz związek sielski nie był, nie tylko z powodu alkoholu. Po 2 latach zorientowałam się, że jest alkoholikiem, nie mogłam przemówić mu do rozumu, doszło kiedyś do awantury i bijatyki (nie ja byłam stroną bijącą...) - odeszłam. I wróciłam, bo zszedł na swoje dno, przestał pić, poszedł do AA, starał się trzymać. Od czasu do czasu ma wpadki. Wszystko się we mnie przewraca, jak widzę, że jest na bani. Nie jestem wtedy w stanie go znieść....
    • Z moją ostatnią partnerką rozstaliśmy dość gwałtownie. Nie mówię, żem święty, ale jej reakcja była bardzo gwatłowna. W ciągu naszego dość krókiego związku szybko przeszliśmy od jej uwielbiających mnie oczu do niemożliwości nawet krótkiej rozmowy i wyprowadzki z dnia na dzień. Będąc razem miałem obawy, że ona nadużywa alkoholu, próbowałem rozmawiać, ale bez skutku. Obawy w tym względzie potwierdziło mi jeszcze dwoje wspólnych znajomych. Wiem bo mówiła mi, że ona przez cza...
    • Zapij(14)

Dzwia mnie takie rady na forum uzaleznienia. Widac niektorzy wierza podswiadomie, ze wszelkie gadanie to jest nic, liczy sie tylko STRACH .
    • jak mam Go sobie wybić z głowy, jak?!!jest narkomanem, nie rozstaje się z fetą, nie potrafi bez niej zaczać dnia,ale wciąz wierzy,że mam nad tym kontrolę- byliśmy kiedyś razemm próbowała mmu pomóc, ale On nie chce pomocy! tak strasznie mi go żal, tak szkoda, taki bystry, inteligentny facet,,,mógłby zrobić wszystko...a widzę jak gaśnie, jak ucieka z niego radość, jak potrafi spać pzrzez trzy doby,żeby potem trzy nie spać...chce mi się wyc po prostu, dlaczego on nie rozumie? przez to...
    • To głupie i możecie mi nie wierzyć ale jestem uzalezniony od masturbacji. Masturbuje się stale od około 10 lat, mam dziewczyne i zauważyłem że przez onanizm nie mam ochoty na zblizenia jak dawniej. Nie dlatego że nie wygłodnialem ale dlatego ze nie sprawia mi to juz tak wielkiej przyjemnosci. Co robic, do czego to mnie zaprowadzi, jak sobie pomóc? Słyszałem że przez częste onanizowanie można stać sie trwalym impotentem, czy to prawda? Pomóżcie jeśli potraficie mnie zrozumieć.
    • Ma 15 lat. W I klasie gimnazjum była szarą myszką. Zmieniła się. W II klasie doszła do nas inna dziewczyna (kibel) – wyluzowana, śmiała, pijąca alkohol i zażywająca narkotyki. ONA szybko się z nią zaprzyjaźniła. ONA to taka.... fajna dziewczyna. Jest ładna – zgrabna. Można z nią pogadać. Niedawno przefarbowała sobie włosy na blond. Ma chłopaka (lat 15) – nieomalże narkotykowy diler, szkolny rozrabiaka, kilka razy w zawieszeniu...Ona twierdzi, że to „najwięks...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się