Forum Zdrowie Dieta 1000 kcal :)
ZMIEŃ
      dziewczyny

dziewczyny

(10 wyników)
    • Przypadkowo trafiłam na wasze forum. Jestem nim zachwycona!:) Od póltora miesiąca odchudzam się DC ale powoli przechodze do normalnego żywienia tzn. 1000 kal + dieta niełączenia. Obecnie waże 61 kg przy wzroście 164 a było 71kg:/ Moja docelowa waga to 55kg. Mam nadzieje ze uda mi sie ją dojrzec na mojej wadze. A moze ktoś tez jest po DC?? Piszcie ile mniej więcej chudniecie na 1000kcal. Pozdrawiam wszystkie!:)
    • ten usmiech w temacie to tak w ramach samopoprawienia nastroju. zawitalam do was, bo juz nie wiem, co mam ze soba zrobic. mam tak rozregulowany organizm, ze...ehh... szkoda gadac. probowalam juz wszystkiego. na diecie jestem, odkad pamietam... a potem... potem sie zaczela dieta na przemian z objadaniem sie, tzn. piec dni na diecie (ostrej), a potem weekendowa wyzerka. i tak w kolko. nigdy nie bylam bulimiczka doslownie, bo... nie umiem wymiotowac. ale o tym kiedy indziej. chciala...
    • Jestem tu nowa,aczkolwiek od dawna czytam to forum :) Chciałabym się do Was dołączyć. Odchudzam sie od okolo miesiąca, tez stosuje diete 1000 kalorii. Dzisiaj niedziela więc zastosowałam diete 3000 kalori ;))) Chce schudnąć ok. 5 kilo. Podoba mi się to, że piszecie tutaj sobie co jadłyście, pilnujecie i wspieracie sie na wzajem. Jak bede wiedziała ze się musze wyspowiadac to moze łatwiej mi bedzie wytrwac w diecie. Aha powiedzcie mi co to jest tryb głodowy? Bo w ktorymś z postow j...
    • Nie sadzilam ze az tak dobrze mi pòjdzie. I o dziwo nie mam zadnego zalamania, ani nie chce mi sie jesc (no z wyjatkiem tych czekoladowych jajek ktòre mi mòj facet wydziela, chociaz jestem dzis sama w domu i nawet na mysl mi nie przyszlo isc ich szukac - gdzie on je cholera schowal? ;) ). do dzis rana 2,5 kg w 16 dni. Zeby tylko nie bylo za szybko. Lepiej wolniej ale skutecznie. zobaczymy jutro :)
    • tak mi dzisiaj jakos wszyscy nagadali ze jestem OK i ze jak schudne jeszcze to bede zle wygladac noi ja sama sie przestraszylam ze bede chudla z "gory" a nie z "dolu" ze uleglam i ...poszlam na pyszny kaloryczny obiadek z deserem itd :((( no coz....sorki:( zalozylam forum a teraz sama sie nie trzymam :(((( ale obiecuje zaczac od jutra! wiem ze to znacie i w duchu powiecie "jasne jasne" ale ja mowie serio!! w koncu mam obowiazki jako moderator tego forum ihihi:) pozdrawiam i p...
    • jw?? ja Warszawa-Ochota Pati
    • czesc dziewczyny! wiem,ze to nie jest takie łatwe,bo sama się odchudzałam całe zycie..hahah..ale nie wykonalne..Uwierzcie mi-mozna.Pozdrawiam bardzo serdecznie wszystkie dziewczyny na dietach i..chłopcow tez.... anetaluczak@wp.pl
    • hmm znowu ale coz... mam nadzieje ze tym razem mi wyjdzie.......a przynajmniej dluzej niz ostatnio pozdrawiam goraco
    • codziennie chce tutaj wracac i spowiadac sie z tego czy zjadlam cos s łodkiego czy nie ,mam nadzieje ze wytrwam bez slodkosci , zapraszam wszystkich chetnych magda:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się