hotelu

(23 wyniki)
  • Nie wiem dlaczego wszyscy narzekaja... ja znalazlem w ciagu 3 miesiecy prace w Szkocji w hotelu 5 dwiazdkowym, wszystko zalatwilem nie wychodzac z domu, teraz pracuje tutaj za ok. 5000 na miesiac, mam pokoj+ jedzenie. Studiuje dziennie - teraz bedzie ostatni rok czyli praca magisterska... i naprawde nie chce mi sie wracac to Polski. Polecam wszystkim...wystarczy tylko bardzo chciec tak jak ja chcialem... Pozdrawiam z cudownej Szkocji JJ
  • Jak w temacie co się dokładnie robi w tym fachu. Oprócz sprzątania
  • Witajcie! Poszukuje pracy w hotelu jako pokojowka,jednak nie mam doświadczenia a muszę je zdobyć. Agencje oferuja mi zwykle prace w mojej branży a ja chcialabym ją zmienić;) Znajomy "doradził" żebym troszke pofantazjowała w moim cv a znajde zatrudnienie, jednak wole nie ładować się w żadne kłamstwka. Doradzcie mi jak mam zdobyc doświadczenie, zrabiając przy tym jakis "grosz", nie oszukując i nie dając łapówki (czy prowizji-jedno i prawie to samo)??? Pomóżcie od dwóch miesięcy szuka...
  • Witam, Planuje jak najszybszy wyjazd do Anglii. Chcialabym pracowac jako recepcjonistka w hotelu. Posiadam biegla znajomosc ang. w mowie i w pismie, doswiadczenie. Jak taka prace znalezc? Czy ktos z Was moze ewentualnie polecic jakies zaufane biura posrednictwa pracy? Dzieki z gory za pomoc.
  • mam pytanie,jakiego wynagrodzenia mozna sie spodziewac pracauja na recepcji w niewielkim hotelu w polnocnej Anglii?z gory dziekuje za odpowiedzi
  • Witam wszystkich, na poczatku stycznia przenosze sie do Londynu (teraz mieszkam w Eastbourne) i bede szukala pracy w branzy hotelowej. Prosze o informacje jak wyglada ta branza, czy latwo znalezc prace na pelny etat i jakie stawki sa placone. Drugie pytanie dotyczy innej sprawy, ile kartonow papierosow mozna przywiezc z Polski? Czy sa jakies limity. Pozdrawiam wszystkich i oczekuje na posty.
  • Dostałem pracę w szkockim hotelu.Na pytanie ile godzin będę pracować i czy będą nadgodziny dostałem odpowiedź, że zakontraktowane będę miał 30 godzin tygodniowo (jestem zszokowany, czemu tak mało a nie więcej np 40).Napisano mi że 30 godz to standard.Ale mogę pracować nawe do 50 godz wtedy gdy bedzie taka potrzeba. W związku z tym mam pytanie do forumowiczów jak to jest z tymi godzinami pracy.Czy 30 godz to faktycznie norma w hotelu?(hotel średniej wielkości) Na to samo pytanie ...
  • czy ktos wybiera sie tam do pracy?prosze o odzew.
  • Hej!! Błagam o rade....mam propozycje pracy w grecji...i strsznie sie wacham, nie wiem co robic... sprawa wyglada tak...praca w turystyce /hotelarstwie, mam mieszkanie zapewnione i jedzienie 3x dziennie, zarobki to zaledwie 350 E ale przy podstawoym wymiarze godzin, mozliwosc nadgodzin + napiwki. Co sadzicie ?? warto sie pchac?? czy sobie darowac?? wiecie moze jakie tam sa zarobki w hotelarstwie?? blagam o pomoc;))) dzieki pozdrawiam
  • Witam czy pracowal ktos jako pracownik hotelowy w tej grupie hoteli Fiesta na Ibizie w sezonie?? Dostalem oferte pracy z Urzedu Pracy i chcialbym uzyskac blizsze inforamcje czy pracodawca jest wiarygodny???
  • Szukam pracy w branży hotelarstwa lub gastronomii w dowolnym państwie Europy Zach.,najchętniej Niemcy,Austria,Benelux lub Wlk.Brytania i Irlandia. Znam b.dobrze jęz.niemiecki oraz dobrze jęz.angielski.Uczę się hiszpańskiego. Mam doswiadczenie w pracy w hotelarstwie i gastronomii w Austrii i Niemczech. Za pomoc lub wskazanie konkretnych adresów będę dozgonnie wdzięczny.Za konkretne typy lub kontakty z góry ...THANKS.
  • Myślę o wyjeździe do Wielkiej Brytanii do pracy w hotelarstwie. Mina rzednie, gdy słyszę o ofertach pracy - poszukują głównie pokojówek i pomywaczek. Mnie bardzo zależy na pracy w biurze hotelowym w marketingu. Znam biegle oprócz angielskiego jeszce 2 języki i mam już doświadczenie zawodowe w tej branży, ukonczyłam 2 uczelnie. Jakie są w ogóle szanse dla kogoś takiego jak ja na znalezienie odpowiedniego stanowiska w tej branży? Czy jest jakaś agencja pracy, w której są takie oferty?
  • Czy ktoś jest zorientowany, czy w Holandii można znaleźć pracę w hotelach..?
  • Osoby zainteresowane ta oferta oraz posiadajace doswiadczenie na tej pozycji moga podac maila to z przyjemnoscia podam szczegoly. Pozdr
  • Szukam Kogoś kto jest lub ewentualnie był i pracował w St Andrews??Jakie wrażenia, jakie warunki, klimat itp?...Może ktoś zna Old Course Hotel??? Pozdrawiam
  • szukam pokoju do wynajęcia na tydzień w Londynie. pszeszukałam mnóstwo ogłoszeń w internecie ale nigdzie nie chcą wynająć na tydzień! Mam 4 rozmowy kwalifikacyjne i nie mam sie gdzie zatrzymać. ratowałoby mnie nawet 4,5 dni ale na hotel mnie nie stać :-( Czy ktos wie gdzie mogłabym cos wynająć na tak krótko? a może przeczyta to osoba która mieszka w Londynie i chciałaby sobie ulżyć w rachunkach na tydzień? błagam o pomoc nie znam tam nikogo a strasznie chciałabym pójść na te rozmowy. Z...
  • Poszukuje osoby- najlepiej kobiety, do pracy w miejscowosci Aosta- polnoc Wloch. Osoba powinna poslugiwac sie jezykiem wloskim, znac na poziomie komunikatywnym jezyk zngielski, znajomosc jezyka francuskiego nie jest konieczna, ale mile widziana. Konieczne permesso di soggiorno!!! Hotel 4 gwiazdkowy (zainteresowanym przesle strone hotelu). Kontrakt 6 miesiecy z 30 dniami proby. Stypendium od 900 Euro ( w zaleznosci od ilosci pracy stypendium moze byc wieksze). Praca nie wiecej ...
  • Witam wszystkich zainteresowanych ofertami pracy z ITC. Mam przykre doswiadczenia z ta firma. Nie mowie tego bezpodstawnie. W listopadzie 2004 bylem na "rozmowie kwalifikacyjnej" w Krakowie. Po pierwsze , zamiast Anglikow pojawila sie Polka -wiek okolo 30lat , ktora nieporadnie udawala ,ze zna doskonlae angielski. Na moje szcegolowe pytania nie potrafila odpowiedziec-pewnie ich nie zrozumiala ( taki maly szczegol). Po drugie rozmowa odbyla sie w piwnicy hotelu studenckiego. Kole...
  • Witam Mam pytanie do ziomków mieszkających w Anglii: Ile kosztuje tani hostel za dobę w opcji na jedną oraz dwie osoby? (tani ale w bezpiecznej dzielnicy) Z góry dziękuje za odpowiedź.
  • Mam male bo male ale mam doswiadczenie pracy w hotelu HYATT regency Chesapeak pod Washingtonem(jako kelner,pomoc barmana,pomoc w kuchni i szereg drobnych ale rzydatnych w tak duzym hotelu (moj Hyatt mial 400 pokoi,przystan itp) Mam wiec takie pytannie. Moja sytuacja finsowa jest nie najlepsza musze pomoc chorej matce sam byc samodzielny.Teraz koncze studia 4,5 magisterski Handlu Zagr. i mam jak badam rynek male szanse na znalezienielepszej pracy na start niz kserowanie pism w biur...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się