Forum Turystyka Świat KARAIBY
ZMIEŃ
      hotelu

hotelu

(111 wyników)
    • Witam, chciałabym lecieć w połowie czerwca, muszę wybrać z 3 hoteli, czy ktoś, bazując na własnych doświadczeniach, może mi któryś polecić bądź odradzić? - Occidental Grand Punta Cana - Gran Bahia Principe Punta Cana (Bavaro) - Riu Bambu Club Hotel
    • Witam czy ktoś był w hotelu Melia Varadero? Jak oceniacie ten hotel.
    • Wybieramy się do hotelu Occidental Punta Cana końcem marca.Czy ktoś był w tym hotelu?Bardzo proszę o opinię.Jedziemy z TUI.Chciałbym się też dowiedzieć o sytuacji na Dominikanie po trzęsieniu ziemi.
    • witam, jade na Kube i zastanawiam się jaki hotel wziąść w Varadero Poczytałem na forach, i zastanawiam się nad: Barceló Solymar 5* w centrum, albo Sol Palmeras 4* 7 km dalej. Zastanawiam się gdzie lepiej tam mieszkać w centrum czy nie koniecznie. Ceny podobne, standard chyba też, zastanawiam się gdzie będzie weselej jako że jade sam
    • witam:) czy ktos z Was ma moze jakies doswiadczenie z takimi stronami jak reisen-experten.de albo tui-internetpartner.com? albo moze moglibyscie jakies strony tego typu polecic? zawsze rezerwowalam wakacje w tradycyjny sposob wiec jestem pelna obaw, ale jak widze oferte na 2 tyg. w grand palladium za 2 tys. zł mniej niz na wakacje.pl to zaczynam sie powaznie zastanawiac gdzie tkwi haczyk:P i tak przy okazji, jaki hotel byscie polecili? palladium, gran bahia principe, cos z riu?...
    • polećcie mi proszę naprawdę dobry hotel w Punta Cana, 4 lub 5*, czysty, ładne pokoje, baseniki i ładna plaża, plus aby było co tam robić. Z góry dziękuję
    • Wybieram sie na urlop na Cayo Coco, nie wiem jaki hotel wybrac zastanawiam sie pomiedzy Sol Cayo Coco a Tryp Cayo Coco, ewentualnie Melia ale jest duzo drozszy, moze ktos z Was byl w tych hotelach i podzieli sie wrazeniami na ich temat i na temat samej wyspy - czy warto spedzic tam 2 tygodnie? i ile kosztuje wycieczka do Hawany z Cayo Coco?
    • Hej czy ktoś juz byl razem z Triadą na Kubie w takim hotelu na chybił trafił? jaki to hotel? sie trafia? jakie warunki jakie żarcie? i jak było w ogóle dzieki
    • Dzisiaj wróciłem - odpowiem na wszystkie pytania
    • Witam, Jaki polecacie hotel w tym regionie? standar od 3- 4 gwiazdek, chodzi o to żeby było czysto,zielono, łądna plaża i basen. Zastanawiam się nad hotelami z TUI( Sirenis la Salina lub Blau Varadero)nie chciałbym wydać więcej niż 5 tys od osoby na tydz.( interesuje mnie opcja all) Czy ktoś tam był? Będe wdzięczna za opinie
    • Lecę 4.05. Proszę o więcej wiadomości na temat pobytu w tym hotelu i mieście. Jakie są gniazdka i napięcie w pokojach, jakie są ogólne warunki pobytu, czy jest dostęp do internetu i ile kosztuje, co można zwiedzać i gdzie kupować wycieczki (tzn. u rezydenta czy gdzie indziej) Jakie zabrać ubrania?
    • Wybieramy sie z 2 dzieci do Varadero hotel Tuxpan za tydzień, mam jeszcze aletnatywę Brazylie rejon Fortalezy Hotel Praia do fontes i ma ogromny dylemat , prosba o info jaka na kubie jest obenie pogoda i temperatury - muszę organizacyjnie ogarnąć rodzinna gaderobę ;) no i zamierzam się wygrzewac na słońcu a nie trząśc z zimna :). Prosze o kilka słow na temat hotelu i jedzenia w nim, co jest płatne a co nie , wycieczek z których mozna skorzystac i ich cen oraz ewentualnych atra...
    • Witam, czy ktoś się wybiera od 20.09.2007 - 04.10.2007 do Punta Cana do Hotelu Ocidental Allegro ?? Oczywiscie jeśli ktoś tam już był, to chętnie bym posłuchała opinii. Pozdrawiam Marzena
    • Z przyczyn technicznych musimy tydzień pobyć w paskudnym Varadero a nie w jakimś przytulniejszym miejscu więc z góry dziękuję za opinie typu "nieważne jaki hotel byle nie w Varadero". Sprawa jest dość pilna rozważamy następujące hotele: Sandals Hicacos Paradisus Princesa del Mar Paradisus Varadero Melia las Americas Barcelo Marina Palace Cayo Libertad ktoś moze pomóc?
    • jak w temacie.Jaki hotel polecacie?W rozsądnej cenie, bez szaleństwa.
    • Czy ktos był może w hotelu Club Puntarena w Varadero na Kubie? Godny polecenia czy nie? A jeśli nie to jaki inny?
    • Mam zamiar wybrac sie w grudniu do tego resortu , moze ktos tam byl i podzieli sie swoimi wrazeniami .
    • wybieramy się z mężem 13 kwietnia do tego hotelu, chcemy z głową zaplanować nasz pierwszy wspólny urlop. Czy może ktoś był w tym hotelu i powie nam czego mozemy się spodziewać?Generalnie nastawiamy sie na totalną labę ale przez tak długi okres czasu pewnie trzeba sie będzie gdzieś ruszyć...czekamy na wskazówki i ciekawe miejsca które warto zobaczyć. Karola
    • leciec?(20)

Witajcie, mam pytanie. Latal ktos z malym 1.5 roku dzieckiem tak dlugo, 10h? Stary sie podpalil, a ja mam watpliwosci. Glowne, to dlugi lot, zmiana czasu flora bakteryjna, opieka medyczna itd. sylwester to bedzie. Jak pogoda? Jak bylam na jamajce w tym okresie, szalu nie bylo. 5 miejsc w samolocie zostalo, do wieczora trzeba placic. Prosze argumenty za i przeciw. No i przetlumaczcie starej babie, ze nie ma co sie bac latac, bo mimo, ze mam juz wylatane multum km, to z wiekiem co...
    • witam, wybieram się na Kubę do hotelu Brissas del Caribe do Varadero. Sporo już poczytałem i tu na forum i w innych miejscach, ale mam kilka pytań. 1. o sam hotel nie pytam, opinie , jak czytam są mieszane jedyna kwestia to sprawa GNIAZDEK ELEKTR. czy są w tym hotelu potrzebne przejściowki? gdzie można je w PL kupić? 2. jaka jest pogoda na przełomie marca i kwietnia? 3. jak wygląda sprawa waluty? jaką walutę neleży wziąć? 4. czy w Varadero są bankomaty? z tego co, czytam z kartami i b...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się