Forum Turystyka Polska Góry
ZMIEŃ
      hotelu

hotelu

(22 wyniki)
    • rejon w sumie jest sprawą drugorzędną... basen oczywiście kryty- do tego fajnie jakby była sałna jacuzzi itp... w cenie najlepiej (trzy posiłki)- pwoiedzmy do 200 zł od soby dzienie... może ktoś mi coś polecić.... dzięki
    • witam,czy byl ktos w tym hotelu.Jesli tak to prosze mi napisac jak tam bylo! dzieki
    • czy ktoś tam nocował? jaką macie opinię na jego temat?
    • W ostatnich dniach spędziłem kilka dni w Gołębiu w Wiśle. Przed wyjazdem żona odkryła na tym forum uwagi na temat hotelu z przełomu 2003/2004. Włos mi się na głowie zjeżył! Same minusy: ciasno, brzydko, dziwki, dresiarze i rosjanie... Żyć, nie umierać!!! Ale, że jestem urodzonym optymistą - pojechaliśmy. I mam taką uwagę do wszystkich niezadowolonych. A może wam się w d*pach poprzewracało?! (jak zwykła mówić moja siostra) Takie wymagania to można mieć do hotelu gdzie doba w jedync...
    • Jeśli ktoś był to proszę by się podzielił swoimi spostrzezeniami. Z góry wielkie dzięki!
    • Za parę dni otwarcie nowego hotelu w Wisle, czy planujecie w niedalekiej przyszłosci tam pojechac?
    • Czy ktoś z was był może w hotelu wrzos w Karpaczu? Jesli tak to prosze o opinie na temat tego miejsca Dzieki
    • bardzo prosze o polecenie osrodka , hotelu pzrez kogoś kto zna Krynice. Ja nie znam i moge polegac tylko na ofercie internetowej a z ta różnie bywa na stronach osrodków.Wszystko jest naj... Chcemy jechac na 2 tyg w lecie z 3 latkiem. Ja znalazłam polecany Kosciuszko pensjonat A moze ktos potrafi mi doradzić jakis inny ośrodek lub coś o tym reklamowanym wszedzie "Kosciuszko" napisać bardzo dziekuje z góry wszystkim pozdrawiam serdecznie ania
    • jaka to miejscowość większa mniejsza?jakieś atrakcje dla dzieci? a co powiecie o ośrodku rekreacyjno konferencyjnym Czarna ?
    • W zeszlym tyg bylam ze znajomymi w Wierchomli. Bylo suuuper. Stoki osniezone i oswietlone, wiec moglismy sobie pojezdzic:) Pogoda byla piekna, jedzonko bardzo dobre, obsluga spoko. Polecam!! Dla stesknionych sniegu:))))
    • Mascie jakies doswiadczenia z tym hotelem? Poszukuje pensjonatu badz hotelu w Szczyru w cenie ok 100zl przy samym wyciagu..Moze potraficie cos doradzic? Dziekuje i pozdrawiam
    • Szklarska(11)

Jeśli ktoś szuka trochę bardziej komfortowego zakwaterowania (wyższe ceny) w Szklarskiej, to polecam Willa Anna. Spędziłam tam ostatnio z rodziną kilka dni. Miejsc idealne dla kogoś kto szuka spokoju, obiekt otoczony jest drzewami i szumiącymi potokami, duzy ogród - dla mnie bardzo ważny był ten element ze wzgledu na dzieci. Właściciele bardzo sympatyczni i komunikatywni. Polecam.
    • forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=37328
    • Poszukuję dobrego kempingu w Bieszczadach
    • Czy ktos byl w tym miejscu? Jakie wrażenia?
    • Pewnie mozna poszukac, ale ja jezdze bardzo dlugo i nieraz zle trafila, a ze teraz jezdzimy z roczna Kasia, musi byc wszystko o.k.- tzn. nie jak w hotelu, ale: -czysto -przestronnie-duze pokoje -bezpiecznie -dostep do kuchni,lazienka -fajne miejsce - i widoki:-) -niska cena Prosze o podanie jakis fajnych namiarow-dzieki!!
    • Witam ! Dostałem niespodziewanie parę dni wolnego i chciałem je spędzić w Bieszczadach. Jedziemy we dwójkę i zależy nam przede wszystkim na ciszy i spokoju, ale z drugiej strony chciałbym by w razie niepogody czy wieczorem można było wyskoczyć gdzieś na pifko czy kupić coś do jedzenia. Jaką miejscowość możecie polecić ? Może jakiś konkretny namiar na sprawdzoną miejscówkę ? Pzdr !
    • Witam, Szukam spokojnego miejsca noclegu(pokoj)dla dwoch osob w Bieszczadzach. Najlepiej na jakies prywatnej kwaterze. Nie mialem okazji byc jeszcze w tej czesci Polski wiec nie mam zadnych preferencji odnosnie lokalizacji. Najfajniej w Wetlinie albo Ustrzykach- ale niekoniecznie. Wazne aby mozna bylo pospacerowac po 'pagorkach' jakis ciekawych i zweryfikowac powszechna opinie o wyjatkowosci Bieszczad:)Miejsce powinno byc czyste i schludne, z dostepem do lazienki- bez zadnych zbe...
    • Ahoj! Wlasnie wrocilam z tatrzanskiej przygody i juz planuje nastepna:) Otopytanie czy ktos z was nocowal moze na slowacji w tatrach zachodnich - tak zeby bylo jak najblizej na błyszcz bystra i okoliczne szczyty? dzieki z gory
    • Witam, szukam spokojnego, zacisznego, pięknego miejsca w Polsce, gdzie można zorganizować firmowy wyjazd integracyjny dla ok. 30-35 osób, oderwać się od codzienności, stresów i spędzić fajne chwile blisko przyrody. Znacie takie miejsca? Bedę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam, Ogrodniczka ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się