Forum Sport Narty
ZMIEŃ
      hotelu

hotelu

(114 wyniki)
    • Jadę w lutym. Czy ktoś tam był, prośba o opinie. Pozdrawiam Tom
    • Poproszę Was o opinie o tym hotelu? Wybieram się do Wierchomli i chyba do tego hotelu z całą rodziną. Warunki narciarskie już znam, chciałabym poznać jeszcze opinie osób które korzystały z usług tego hotelu. Z góry dziękuje za odpowiedz.
    • witam Chciałbym pojechać z żoną na narty do korbielowa lub białki tatrzańskiej. Razem z nami będzie kilku miesięczne dziecko. Powoduje to konieczność opieki nad nim (na zmianę co 2 godziny:)) plus karmienie. Szukam więc hotelu (pensjonatu), który będzie na stoku albo zaraz obok tak, żeby można było podjechać do niego na nartach i z niego ,raz ,dwa, zjechać do wyciągu. dzięki Łukasz
    • ... lubimy mieszkać "na nartach" przy stoku, wyciągu? Odpowiedź wydaje się banalna, bo zapewne większość zwolenników mieszkania bezpośrednio przy wyciągu bez zmrużenia oka odpowie, że chodzi o wygodę. Czy jednak tylko o to chodzi? Bo przecież zazwyczaj za podobne pieniądze możemy mieszkać w znacznie bardziej komfortowych ( wygodniejszych ), a położonych nieco dalej hotelach, których właściciele często dowiozą nas za darmo i wygodnie do do wyciągu. W dodatku hotele te często położone są w ...
    • Witam Czy ktoś może polecić mi fajne i sprawdzone miejsce w Alpach austriackich lub włoskich na wyjazd z dziećmi 4 i 6 lat. Zależy mi, aby hotel był przy stoku i była szkółka narciarska dla dzieci. Starsze dziecko samo śmiga bez problemów praktycznie na wszystkich trasach, natomiast młodsze w zeszłym sezonie powoli zaczynało samo zjeżdżać na oślich łączkach (i hamować :). Pozdrawiam i z góry dziękuję.
    • Szukam hotelu w Alpach (najlepiej austriackich) hotelu na stoku. Znacie jakieś, polecacie? Znalazłam na razie ten (z sensownymi cenami): www.neckermann.pl/Wycieczki/90055/AUTO/2011-02-12/SAB//7/Berghotel-RudolfshUtte.html Może ktoś z Was był w podobnym i poleca? Z góry dziękuję:)
    • Wlasnie wrocilam z tygodniowych wakacji we Wloszech, na ktorych wzielam slub. Hotel wyprawil nam najpiekniejsza i niezapomniana impreze weselna, moge ich tylko polecic. Jezdze tam juz na narty od wielu lat i zawsze bylam zadowolona, ale teraz to jestem absolutnie zachwycona i chyba juz nigdy nigdzie indziej nie pojade :) Hotel jest w Val di Sole w miasteczku Mezzana, nazywa sie Monte Giner. Nawet jestem w trakcje zakladania strony o moich slubnych wakacjach, komentarze mile widziane. Stro...
    • Planujemy wybrać się w styczniu na nasz pierwszy wyjazd na narty do Austrii.Spośród różnych ofert,jak na razie najbardziej przypadła nam do gustu miejscowość Maria Alm i hotel Marco Polo Alpina.Jedziemy tam w 5 osób.4 osoby dorosłe i jedno 8-letnie dziecko. Dziecko i mój mąż śmiało zjeżdżają z większości tras o różnym stopniu trudności.Pozostałe 3 osoby stopień średniozaawansowany.Jeśli ktoś był w tej miejscowości,proszę o info jak jest rozmieszczona tam cała infrastruktura narci...
    • odradzam pobytu w tym hotelu - ten hotel uchodzi w tym regione za bardzo ekskluzywny ale raczej tylko z nazwy , bo nawet nie powinien posiadać żadnej z 4 gwiazdek.Prawdą jest że wszystko co oferują jest ale niestety kulisy tego hotelu są inne 1.obsługa w restauracji fatalna - kelnerzy wogóle nie interesują się klientem a jezeli nie zamowisz butelki wina do kolacji w minimalnej cenie 25 euro za butelke to udaja ze cie nie widza 2.jedzenie fatalne - na śniadania zawsze to samo sala...
    • Wlasnie wrocilem z krotkiej konferencji z Zakopanego, gdzie mieszkalem w hotelu Kasprowy blisko Gubalowki. W gore wiedzie polana Szymoszkowa z wygodnym kanapowym wyciagiem, raczej plaska. Sniegu ani sladu, pogoda licha. Ale ja nie o tym. W samym hotelu mnostwo rozwieszonych zdjec z pionierskich czasow narciarstwa. Duze, niezlej jakosci (najpewniej przefotoszopowane). Narciarze w dawnych strojach, na drewnianych nartach, w butach przymocowanych paskami, z jednym dlugim lub dwoma krots...
    • witam, zna ktoś ten Hotel? jak daleko do kolejki na Rosengarten? bo znalazłem ciekawą ofertę www.zimakarlik.turystyka.net/page_narty_wlochy.html może ktoś z Was już był z tym biurem
    • Zależy mi na eleganckich pokojach i bliskiej odległości od gondoli tzn. max 5 minut na butach. Chcę zrobić małżonkowi urodzinowy prezent, więc musi być klasa. Jeżeli nikt nie pomoże mi w kwestii wyboru hotelu, to chociaż proszę o podpowiedź który jest obok wyciągów. Pani Wąż
    • wibieram się w lutym do hotelu sonne-sole w Dobbiaco czy ktoś tam był i może coś napiosać zarówno o hotelu jak i o okolicy. To mój pierwszy wyjazd w Alpy. Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki i opinie.
    • Witam Was, Prosze o info, gdzie w Polsce znajde dobry hotel SPA jak najblizej stoku nie dla poczatkujacego???? Wisla, Szczyrk, Ustron odpadaja... pzdr, tomek
    • witam, wybieram sie w drugim tygodniu lutego na 5 dni na narty do Szczyrku. Prosze o opinie o tym osrodku, przede wszytskim jaka cena skipassu - nigdzie na necie nie moge tego znalezc... Licze tez na opnie o hotelu Meta w Szczyrku. Z gory dziekuje! Mika
    • Witam, prosze o informacje dot. w/w hotelu- jaki standard, atmosfera, czystosc,jedzenie.Z gory dziekuje:)
    • Czy ktos moze pamieta jak sie nazywa hotel przy dolnej stacji wyciagow na Kitzsteinhorn? Zapomnialam i jakos nie moge go wygooglowac :(
    • czy też można je sobie zmienić dopiero na stoku? Jadę do włoch i mam skibusa od razu przy hotelu. Czy lepiej jest jechać od razu w butach narciarskich, czy możne ewentualnie zostawić gdzieś buty na stoku?
    • Wybieramy się w listopadzie w ten region. Może ktoś poleci jakiś fajny hotel z basenem, sauną, dyskoteką ?
    • Wybieram sie na narty w okolice Doliny Aosty - Val d'Ayas, czy ktoś tam może był? Jak tam z warunkami na poczatku kwietnia? jeżdzi sie po sniagu czy błocie? A jak z kolejkami? Wiem ze jest tam dość wysoko - nie ma problemów z samopoczuciem? No i jeszcze jedno pytanko czy Hotel Ogligo wart jest pobytu w nim? Szukałam na forum ale nic na jego temat nie znalazłam - jest zachwalany przez organizatora jako idealne miejsce na wypady narciarskie bo 12 km od wyciągów w Valtournenche gdzie są w...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się