Forum Turystyka Europa Grecja i Cypr
ZMIEŃ
      hotelu

hotelu

(2795 wyników)
    • Z uwagi na piękne plaże zafiksowałam się na wyjazd na Lefkadę, ale chyba nie umiem szukać ofert :-( tzn. znalazłam BP tylko 3 hotele w opcji all inclusive w wymaganym terminie 16.06-28.06 (tzn. wylot najwcześniej 16, a powrót najpóźniej 28) i wylot Kraków/Katowice. Pomoże ktoś?
    • Witam, Wybieram się do tego hotelu w lipcu. Czy ktoś mógłby napisać coś więcej o pobliskim parku wodnym i najbliższej okolicy hotelu? Czy plaża jest piaszczysta czy raczej żwirkowa (potrzebne jest obuwie)? Jak wygląda tam część rozrywkowa dla dzieci i dorosłych? Czy ktoś wykupił ten hotel w Triadzie i może podzielić sie opinią co do pokoi, które sa przydzielane z tego biura? Jakimi liniami lata Triada na Kretę? Z góry dziękuję za odpowiedź, jak również za wszystkie uwagi i sugestie do...
    • Proszę o opinię o hotelu Eksperia na Zakynthosie i o Hotelu Cretan Filoxenia na Krecie
    • proszę o radę? który wybrać hotel na wakacje z 18 miesięcznym synkiem - niezwykle ruchliwym ? czy sirios village czy gouvest park resort. jakie są warunki w tych hotelach, czy duże pokoje? no i co najważniejsze czy są łóżeczka dziecięce i krzesełka do karmienia?????? jaka plaża???? proszę o radę bo szybko muszę podjąć decyzję? chciałam jeszcze zapytać czy we wrześniu (na początku) jest tam jeszcze dobra pogoda - czy nie za gorąco dla dziecka? czekam na odpowiedzi. pozdrawiam
    • j.w
    • witam lecimy niebawem do ww hotelu,był ktoś może w nim?tu na forum trudno cokolwiek o tym hotelu wyszukac...
    • Z informacji katalogowych hotel kusi ogromnym pokojem, aneksem kuchennym. Opcja - same śniadania ma swoje zalety. Ale czy w dalszym ciągu są to bardzo skromne, "wydzielane" porcje ubogie jeśli chodzi o wybór jaki i ilość? Może zmienili filozofię i zrobili bufet? Jednak oprócz śniadań trzeba coś jeść. Podobno w pobliżu są fajne tawerny, ale mam pytania o bar przy basenie. Czy można tam coś zjeść "konkretnego" - przekąski, coś na ciepło? Jaka jest cena parasoli i leżaków na plaży oraz klimaty...
    • Ktoś może z Państwa wrócił ostattnio z tego hotelu? Proszę o opinie. Czy w pobliżu hotelu jest jakaś wypożyczalnia samochodów (jakie ceny)? Czy w pobliżu jest jakiś autobus, żeby się dostać do Lixouri? Jaka plaża?
    • Czy ktoś mieszkał w hotelu Sirocco w Kalamaki? Czekam na opinie :-)
    • Witam serdecznie, pozwoliłam sobie na założenie nowego wątku, mam nadzieję, że z przyjemnością dołączycie do dyskusji. Wybieram się na majowy do Caravel (jako pierwszy turnus z Rainbow Tours), może ktoś z Was także ma zarezerwowany ten hotel? A może ktoś podzieli się wrażeniami z wyspy? Pozdrawiam serdecznie i miłego dnia życzę :-)
    • Jest jedyna okazja polecieć na Kretę ze Szczecina z Itaką. Samolot ląduje w Chanii. Czy ktoś mógłby polecić jakiś fajny hotel z ofert Itaki w tej okolicy? Dobrze byłoby aby był przy plaży, najlepiej piaszczystej. Nie interesują mnie natomiast centra rozrywkowe w okolicy, ale jakieś sklepy, bazary - chętnie. Ze śniadaniami i najlepiej bez dodatkowych kosztów :) Zauważyłam bowiem, że w niektórych hotelach klimatyzacja jest płatna i to niemało.
    • Witam!Czy był ktoś w tym hotelu a może ktoś wybiera się w tym roku??jakieś opinie sugestie odnośnie hotelu i miejscowości Faliraki??
    • Bardzo proszę o informacje i opinie na temat tego hotelu. Pozdrawiam
    • czy ktos zna jak wygladaja pokoje economy w hotelu Haris bo innych juz nie ma.
    • Witam, interesuje mnie hotel w Grecji z aqua parkiem. Zastanawiam się nad ofertą Grecos w czerwcu: Hotel Mikri Poli 4* Hotel Club Calimera Gelina Village 4* Hotel Kipriotis Panorama Aqualand 4* Jedziemy w 3 rodziny z dziećmi i chciałabym się poradzić, który z nich byłby najbardziej odpowiedni. Pierwszy z nich ma mieć "podobno" otwarcie parku wodnego w czerwcu - czy ktoś coś wie więcej? nigdzie nie ma konkretnej informacji. A pozostałe hotele? Pytam bo nie byłam w Grecji (zawsze inne kr...
    • Witam Czy był ktoś z was na takim wyjeździe, że pierwszy tydzień spędza się w jednym hotelu, a drugi tydzień w innym? Ostatnio dowiedziałam się o takiej możliwości, ale że wcześniej nie słyszałam nic o takich opcjach to mam wątpliwości.
    • hej.;) jadę do tego hotelu w czerwcu w ramach praktyk studenckich . Posiada ktoś na jego temat informacje, doświadczenia? A może ktoś też jedzie.;p
    • Witam, planuje w tym roku urlop w tym hotelu, wiem,że jest kilka opinii o tym hotelu na tym forum, ale raczej starszych. Czy ktoś z państwa może mi napisać jakieś aktualne recenzje o tym hotelu, czy warto, jakie są realnie warunki?jadeęsama z dwójką dzieci i zależy mi żeby wszystko było ok, Pozdrawiam, Ewa
    • Witam, Pod koniec maja wybieramy się na Kretę, lądujemy w Chanii- 2 osoby dorosłe i dzieci 3, 6 lat. - to będzie nasz pierwszy samodzielny wyjazd; do tej pory lataliśmy tylko z biurami podróży... Zaczęłam więc szukać hotelu i mam problem :/ szukam apartamentów lub hotelu z basenem, placem zabaw, w miarę blisko plaży, koniecznie ze śniadaniem, ewentualnie też obiadokolacja (zależy od ceny), z parkingiem. Przeglądam strony booking.com, ryanairhotels.com, kayak, hotel4free.pl, hotels4u - ale ...
    • Witam. Czy był ktoś z Was w hotelu Aldemar Olimpia Village na Peloponez??? Chciałam zarezerwować ten hotel, ale okazało się, że samolot nie ląduje na Peloponez, tylko na Zakhyntos , a następnie płynie się promem na Peloponez i dopiero tam wsiada do autokaru i jedzie do hotelu. Trochę to skomplikowane,ale podoba mi się ten hotel. Czy może mi ktoś pomóc, czy warto robić sobie tyle kłopotu,przecież to nie Malediwy, żeby przeprawiać się łodzią do hotelu,tam to jest dla mnie zrozumiałe, ale w Gr...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się