Forum Praca Praca - Warszawa
ZMIEŃ
      hotelu

hotelu

(18 wyników)
    • Gdyby komuś przyszło do głowy ,żeby zacząć pracę w tym hotelu to z całą odpowiedzialnością odradzam.Pracowałam tam kilka dni i uciekłam gdzie pieprz rośnie!dają śmieszną kasę na stanowisko recepcjonistki ,przez 12h stoisz na nogach bo krzesła tam nie ma,a przecież wykonujesz wiele prac biurowych,ale też na stojąco.Panuje bardzo gęsta atmosferka i jeden wielki zapierdziel.Kasa nie warta tego poświęcenia.Bardzo często się ogłaszają na różne stanowiska ,ale nie polecam.
    • Witam od pewnego czasu zastanawia mnie w jaki sposob można sie zalapac do pracy w jakims dobrym hotelu np. Jan III Sobieski. Może znacie kogos kto tam pracjue albo skladal kiedyś cv. Dzięki za odpowiedz
    • Witam Chciałem Was spytać, czy macie - podrozujac po kraju limity na nocleg, na hotel ? U mnie w firmie jest tak przyjete, ze... no wlasnie nikt tego nie ustalil, ale mysle ze tak jak nocuje to do 150 zl za dobe, wiec unikam Ibisow, Novoteli, ogolnie grupy Orbis. A jak u Was to wyglada? PS. zglaszacie w pracy, ze jedliscie sniadanie w hotelu ? czy nie? Bo u mnie nikt nie pyta, a wiadomo, ze kazdy je sniadanie, a diete otrzymuje cała. Co do diety, to na stronie: kad...
    • Czy ktoś wie ile zarabia pokojówka w dobrym (sheraton, hyatt,Bristol) hotelu?
    • jakie wykształcenie mile widziane? do tych co tak pracują: powiedzcie coś na temat swojej pracy, jakie macie odczucia, co się podoba a co nie? pytam bo interesuje mnie ta praca
    • Czy ktoś stara się tam o pracę? Podzielcie się swoimi spostrzeżeniami(ci co już byli na jakimś interwiev)
    • HOTELE(31)

Witam! Czy ktoś z Was orientuje się może czy rozpoczęto już rekrutację pracowników do kompleksu hoteli powstającego przy Pl.Zawiszy w Warszawie? Będę wdzięczna za wszelkie informacje na temat wymagań,terminów,zasad naboru,itp. Pozdrawiam.
    • witam wszystkich, a zwłaszcza ludzi z branzy hotelarskiej! Zalezy mi na info, które z duzych hoteli sieciowych w stolicy są warte uwagi jako pracodawca, a które zdecydowanie lepiej omijać. Spotkałem sie z niezbyt dobrą opinią nt.hotelu Mercure Fryderyk Chopin. Czy ktos może to potwierdzić? dzięki czekam na info
    • Hotel o podwyższonym standardzie 4 lub 5*, powyżej 100 pokoi. Czy 10000PLN to nie za dużo? Byłem kiedys na podobnej rozmowie poza Wawą i gdy podałem taką stawkę to Panią wgięło. Może ktoś wie ile trzeba zaśpiewać?
    • Interesuje mnie rekrutacja, warunki pracy, atmosfera i oczywiście zarobki... Z gory dziekuje za wszystkie wpisy;)
    • Zamierzam starać się o pracę w tym hotelu. Czy ktoś może mi powiedzieć ile tam się zarabia i czy wogóle warto tam pracować?
    • Mam zamiar popracować sobie w hotelarstwie DE LUXE! W środę idę na iterview. Są jeszcze jacyś amatorzy pracy w pięciogwiazdkowcach? Może ktoś wie jak to wygląda w Sheratonie. Chodzi mi o personel typu "wynieś, przynieś itp.
    • czy ktoś tam pracował? jak ta praca wygląda? czy warto?
    • czy ktoś zna austriacką firmę AIB? Zajmuje się doradztwem inwestycyjnym,ich siedziba podobno miesci sie na Emili Plater 53,a panowie na rekrutacje umawiają sie w Hotelu Intercontinental? prosze o opinie.czy ktos tam prawcowałó ?
    • Muszę pojechać do Warszawy służbowo i czeka mnie jeden nocleg. Dzielnica: Warszawa - Białołęka. Czy w tej okolicy jest jakiś niedrogi hotel? Gdzie szukać info na ten temat? Proszę o jakieś wskazówki. Z góry dziękuję! I czy jest daleko z Warszawy centralnej do Białołęki? Jak się tam dostać?
    • Witam jak kształtuje sie sytuacja w tej szerokorozumianej branży w stolicy ? Na ile moze liczyc osoba zaczynajaca prace w tej branzy ?
    • Jak wyżej. i czy jest jakieś racjonalne wytłumaczenie tego zjawiska???
    • czy ktoś wie coś na temat, jakie zarobki, atmosfera, perspektywy awansu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się