hotelu

(76 wyników)
  • Witam Czy mogłbym prosic o opinie ww hotelu.Chodzi mi o warunki , odległosc od jeziora czy warto tam jechac?Z góry dziekuje
  • Czy ktoś może polecić sensowny hotel w okolicach Ostravy w Beskidzie Morawskim? A może chociaż nie sensowny tylko jakikolwiek hotel ;-) Informacji w necie jak na lekarstwo jest... Interesuje mnie coś na 2-3 dniowy weekendowy pobyt zimą.
  • witam szykuje sie na jeden z tych hoteli jade z dziećmi pasuje mi hotel maj bo jest obok małego stoku wiec z dziećmi jak znalazł + basen termalny, w biurze polecają mi hotel odborar ze lepsze warunki , basen jest ale normalny. czy ktoś był może sie wypowiedzieć ? z góry dzięki za pomoc
  • Byliśmy wraz z dziećmi (1,5 i 2,5 ) i znajomą rodziną. Jeśli macie jakieś pytania to chętnie odpowiem:) Kilka przemyśleń: 1/ NIGDY więcej Park Hotel- pokoje w ogóle nie sprzątane, zaniedbane, nie działający sprzęt (lodówka,telewizor, światło), brak możliwości otworzenia okien (tylko jedno uchylne)- duchota, codziennie to samo jedzenie bez warzyw i owoców. Ogólnie za drogo jak na ten poziom.To bardziej motel, a nie 3-gwiazdkowy hotel 2/ Teraz wybrała bym raczej Eger lub inne miasto...
  • Witam! Czy jest ktoś kto mógłby napisać cokolwiek o tym hotelu?Czy okolica ciekawa,jak daleko to basenów termalnych,jakie atrakcje dla dzieciaków?Pozdrawiam!
  • czy ktoś wie który to hotel jakisz szwedzki w centrum pragi.prosze o odpowiedz
  • Czy ktoś był w tym hotelu i może się podzielić wrażeniami ? Hotel ma bardzo dobre położenie a jest znacząco tańszy od innych hoteli w tej okolicy. Jest gdzieś jakiś haczyk ? Pozdrawiam Wojtek
  • czy ktos rezerwował pokój w hotelu np. w czechach poprzez stronę www.hotele.cz? Czy wszystko było ok?
  • Mam wielką prośbę, czy był ktoś w tym hotelu i mógłby mi napisać, czy wszystko było ok? Czy polecilibyście go osobom z rocznymi dziećmi? Będę wdzięczna za każdą odpowiedź
  • Mam pytanie czy ktos nocowal w hotelu Star w Bratysławie i jakie sa tam warunki, czy warto sie tam wybrac czy lepiej poszukac sobie czego innego.
  • Jesli ktoś zna namiary na nowy hotel w Zubercu, położony w dolinie Rohasckiej, przy drodze, na której się parkuje aby dojść do wyciągów przez las, tuż przed pensionatem Sindlovec. Nie chodzi mi o Primule, ale hotel dalej, za zakretem po lewo. Nie mogę go nigdzie znaleźć, będę wdzięczna za odpowiedź.
  • był ktoś w tym hotelu? jakie wrażenia, jakie ceny , posiłki, napoje , alkohole itp, czy jest tam kort tenisowy?basen znośny?w miarę czysty? bepi@poczta.fm
  • Witajcie. Szukam hotelu na Slowacji, interesuje mnie dobra lokalizacja. Moze ktos z Was w okresie zimowym spedzal czas na Slowacji i cos poleci. Z gory dziekuje ;) i pozdrawiam, Asia.
  • Właśnie wróciłam z tegoż hotelu. Jesteśmy super zadowoleni. W zasadzie nie ma nic do czego mogłabym się przyczepić. Mieliśmy pokoje na 8 piętrze z widokiem na jezioro. Pokoje przestronne, czyste, serwis na wysokim poziomie. Restauracja i jedzenie to raj w ustach, wybór ogromny, nie do przejedzenia + przepyszne desery, owoce i lody :) Strefa wellness także bardzo czysta i bez zarzutu. Duży basen kryty - 25m, 3 sauny, jacuzzi, siłownia, sala treningowa, sala do squasha. Plus osobno płatn...
  • W sierpniu jadąc do Włoch będę potrzebował noclegu tranzytowego gdzieś w okolicach Budapesztu Zwróciłem uwagę na Etap Hotel Czy ktoś nocował?? Do której jest czynna recepcja? Co potem? Czy można wejść "na kartę kredytową" jak w innych krajach Parking? Śniadanie? A może jakiś alternatywny nocleg niedaleko autostrady.. Dzięki za wszelką pomoc!
  • Jest to bardzo duży hotel w miejscowości Podbanské w Tatrach, podobno często odwiedzany przez Polaków. Jeśli ktoś w nim był proszę o opinię
  • poszukuje hotelu na slowacji, blisko granicy z polska. przeznaczony dla rodzin z dziecmi powinno byc wyzywienie i basen, moze plac zabaw zeby dzieci mi sie nie nudzily, cena nie gra roli po prostu dostosowany dla dzieciakow, my rosdzice checmy tylko zeby bylo gdzie wyjsc wieczorem? pomożcie czekam na wszystkie posty
  • Czy ktoś był w hotelu Jan Sverma pod Chopokiem lub wie czego jest warty ten hotel patrząc pod kątem urlopu narciarskiego? Mam propozycję pobytu w Svermie, ale przed podjęciem decyzji chciałbym dowiedzieć się czegoś więcej, np. jak naprawdę daleko jest do wyciagów, jakie jedzenie, jaki jest dojazd (czy muszę kupować łańcuchy) na koła itp. itd. Informacje z biur podróży bywają różne i dlatego są mało wiarygodne. Dzięki za każde rzetelne info. Darek
  • Prosze poleccie jakis fajny hotel , mile pokoje z lazienka z cena przyzwoita.
  • Witam! Interesuje mnie przyzwoity hotel na tydzien w Pradze. W oko wpadl mi ibis glinki.com/?l=h83urc. Mial ktos okazje spedzic tam troche czasu? A moze jakas inna przywoita propozycja z dobrym standardem (2 os., lazienka, net, etc.) Czy ktos rezerwowal poprzez www.octopustravel.com ? Ceny sa zachecajace ale wplata calej kwoty w ciemno mi sie nie usmiecha. pozdrawiam Szymon

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się