hotelu

(125 wyników)
  • Witam. Interesują mnie zabytkowe miejsca z ciekawą historią w naszym kraju, które warto zobaczyć. Osobiście rozpoczynam swoją przygodę z podróżowaniem po naszym kraju. Do tej pory miałem okazję gościć w nad zalewem Sulejowskim. Ten mieści się w XII wiecznym opactwie cystersów dzięki czemu spędzając w nim chwilę możemy poczuć średniowieczny klimat i niepowtarzalną atmosferę. Sam obiekt ma wielki potencjał choć pokoje, które nawiązują do klimatu całości wymagają drobnego odświeżenia. Sam pob...
  • Jeśli zdecydujemy się na podróż i wycieczki po Polsce, warto skorzystać z ofert Hotelowych, istniejących w murach zamkowych, wtedy można nie tylko się relaksować, ale i czuć się częscią historii, bo w końcu to nietuzinkowe zabytki. W Polsce jest ich kilka, ja natomiast zastanawiam się nad Hotelem St. Bruno w Giżycku, ponieważ jest tam przepiękny krajobraz, który bardzo mnie kusi.Do tego ostatnio zauważyłam, że Hotel ma urozmaicone oferty na rózne okazje, a dla fanów swojego facebooka proponuj...
  • Opowiem Wam moje przejścia, choć wyobrażam sobie, że wielu z Was może mnie nie zrozumieć. Otóż wybrałam się z mężem do 4 gwiazdkowego hotelu Krynica w Krynicy Zdroju na krótki odpoczynek – niestety cały pobyt był rozczarowaniem. Zacznę od tego, że np. nasz pokój dwuosobowy był mały (spodziewałam sie wiecej przestrzeni po 4 gwiazdkowym hotelu), sam hotel jest raczej duży (czego może nie bardzo widać na jego stronie web), do obsługi piętra jedna mała winda, cały czas zapchana i na któ...
  • Jakie jest wasze zdanie na temat przyszłości obiektów, w których niewielki hotel jest w jednym kompleksie z nowoczesnym medi spa? Czy na przykład turyści z Niemiec lub innych krajów to zauważą i jest to przyszłość dla polskiej turystyki? Rano zwiedzania jakiegoś urokliwego miasta, a po południu zabiegi na najwyższym poziomie... Takim połączeniem jest Instytut Glamour w Przeźmierowie k./Poznania. Jest tam miły hotel oraz spa dysponujące nowoczesnymi aparatami i urządzeniami, a ponadto restaura...
  • Witam, szukam przyjemnego hotelu/ motelu/ noclegu na romantyczny weekend w Krakowie, najlepiej w dzielnicy Czyżyny/Bieńczyce,ale niekonieczne. Zalezy mi na przyjemnym cichym pokoju z lazienką, lozku dwuosobowym wannie i niższych cenach niż w hotelach 4 gw :) Dzieki za pomoc.
  • Na jednym z portali grupowych zakupiłam pobyt w tym hotelu. Czy ktoś z Was forumowiczów był w tym obiekcie?
  • Czy ktoś z Was był w hotelu Diament w Ustroniu i mógłby coś o nim napisać ?
  • Proszę o opinie - wybieram się na weekend majowy, znalazłam ten hotel, wygląda interesująco.
  • Witam, zlecono mi znalezienie hotelu, dla biznesowych gości zagranicznych którzy przylecą na okres szkolenia organizowanego przez moją firmę w warszawie. Goście przyjeżdżają także w celach turystycznych, więc mam wytyczne, aby hotel/pensjonat znajdował się w ładnej okolicy pod miastem, żeby goście mogli sobie pospacerować z daleka od zgiełku, ale też nie za daleko, aby dojazd do centrum nie zajmował zbyt wiele czasu. [u]No i ważne żeby obsługa znała języki obce, konkretnie angielski, mile wid...
  • Wybieramy sie w tym roku na rodzinne wakacje do Wisły do hotelu Stok. Czy ktoś z was też tam będzie?:)
  • w marcu moi bracia załatwili wyjazd mi i mojemu mężowi, ot tak dla odpoczynku, zaoferowali zająć się dziećmi na weekend :) i wysyłają nas właśnie do tego hotelu, on jest w Biłgoraju. Znacie, byliście? pytam bo już wiele razy nacięliśmy się na hotele z marną obsługą, jedzeniem i cenami koszmarnymi... a w takie miejsca jechać nie chcemy, także jak znacie to podzielcie się opinią.
  • Szukałam ostatnio jakiegoś miejsca z wyżywieniem, basenem i zajęciami dla dzieci - większośc proponowanych miejsc, miało tylko zwykły basen a ceny dochodzą tam nawet do 200zł/os. .... Po przejrzeniu wszystkich ofert najciekawiej wygląda Gołębiewski, szczególnie jeżeli chodzi o zajęcia dla dzieci i Aquapark. Na dodatek mają ofertę wczasów - nie dość, że taniej to dziecko do 7 lat za darmo. Z jednej strony ceny dość wysokie a z drugiej, większość atrakcji oraz wyżywienie już...
  • Witam ,proszę o propozycje dobrych hoteli spa /sprawdzone/wybieramy się w miesiacu wrzesniu.Może podpowiecie jakieś ciekawe miejsca;mogą być góry,morze i jeziora.Pozdrawiam
  • czy ktoś zna jakies serwisy z lepszymi cenami niż te poniżej? bede wdzieczna za jakies alternatywne :) wiadomo, cena :)
  • Witam, poszukuje hoteli w Toruniu 2-3 gwiazdki dla większej grupy 15 osobowej. Możecie polecić jakieś sprawdzone miejsce?
  • Witam! Szukam opinii dotyczących Hotelu Planeta w Ustroniu Morskim. Siostra wykupiła tam wczasy na czerwiec i proponuje żebyśmy się zabrali z nimi. A ja chciałabym najpierw wiedzieć czy w ogóle warto odwiedzić to miejsce? Niestety mało jest wiarygodnych opinii o tym miejscu, więc może wy pomożecie?? Będę wdzięczna!
  • Kto zna Hotel Glamour i go poleca?
  • Chcemy z narzeczonym dac rodzicom w prezencie (podziekowania na weselu) weekendowy pobyt w hotelu Spa. Szukamy czegos nie dalej niz 300km od Warszawy, i zeby cena byla przyjazna. Oraz, zeby panowie tez mieli co robic w owym hotelu :)
  • Witam. Poszukuje jakiegos bardzo dobrego hotelu w centrum Warszawy na weekend do kwoty 500 pln za noc. Co mozecie mi polecic??? Wydaje mi sie ze sheraton jest dobrym wyborem ale moze macie jakies inne propozycje lub sugestie. Z gory dziekuje za pomoc!!!
  • Sprawa jest następująca: Jestem z Krakowa. Moja matka ma ok. 80 lat, mieszka sama i cierpi na wiele przypadłości, część z nich jeśli się nasila (np. obrzęk jamy ustnej na tle alergicznym grożącym uduszeniem się) - wymaga natychmiastowej interwencji lekarskiej. Szczęśliwy trafem, w naszej rodzinie nikt na starość nie idiociał - więc pod względem "świadomości" jest sprawna i sama "chodzi wokół siebie" - nie jest to absolutnie - odpukać niemalowane drewno - etap Alzheimera i wózka inwa...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się