-
Szukam hotel dla rodziny z dziećmi w okolicy Alcudii z polskiego biura podróży.Kiedyś byłem w hotelu Alcudia Pins z Exim Tours (polecam w 100%)niestety niema już w ofercie.Zależy mi na tej lokalizacji ze względu na piękną plaże(niezatokową). Może był ktoś z niemieckiego biura w tym rejonie to również proszę o info.
-
Witam. Ogladajac oferty biur podrózy i oferowane ceny postanowiłam porwac sie na samodzielne zorganizowanie wczasów. Chce jechać na Majorke, koniec sierpnia na ok 14 dni z dwójką dzieci i mezem:)
Znalazłam juz całkiem atrakcyjny lot ale został jeszcze hotel.
Przegladając booking okazało się ze wiekszość hoteli jest juz zajetych i zostały te z kosmicznymi cenami. Nie zalezy mi na luksusowym hotelu. Trójecza z wyżywieniem niedaleko morza i z basenem byłaby ok. Idealem byłby holel z all do 5...
-
Witam
Decyzja zapadła początkiem lipca lecimy na Majorkę bilety są, trzeba postanowić co dalej.
Mam nadzieję pomożecie.
Lecimy z 7 letnim dzieckiem, więc nie dla nas dyskoteki, i tłok
Musimy udać się do takiego regionu, hotelu aby łatwo było dotrzeć z i do lotniska.
Pytanie, jaki region, miasto polecacie, czy ktoś ma jakiś sprawdzony hotel (dodam niedrogi)
Czy rezerwować coś, czy szukać na miejscu.
Może ktoś był niedawno i orientuje się jakie są ceny:
hoteli, jedzenia w knaj...
-
Witam
Planuję z rodziną w czerwcu polecieć na Majorkę. Wyjazd organizujemy sami. Czy mógłby mi ktoś polecić hotel - w rozsądnej cenie z basenem. W zeszłym roku zorganizowaliśmy wyjazd 15 dniowy na Teneryfę do hotelu z pięknymi basenami oraz osobnym aqua parkiem dla dzieciaków, niestety mimo, że przeszukuję już internet od kilku dni nie mogę znaleźć niczego co by mnie satysfakcjonowało - ceny są porażające. Może ktoś z szanownych forumowiczów zasugeruje fajne i ciekawe miejsce. I jeszcze może...
-
Bardzo proszę o informacje na temat Hotelu Boccaccio w Alcudii. Wybieram się
tam z Neckermana na początku września i potrzebne mi inf. o hotelu, obsłudze,
pokojach, jedzeniu, okolicy itp. Może ktoś tam był i mi przekaże parę dobrych
i złych wiadomości. Pozdrawiam.
-
witam, czy ktoś rezerwował już hotel na stronie hotels4u ? pytam bo z tego co się orientuję płatność jest kartą kredytową, takowej nie posiadam a chciałabym zarezerwować nocleg, pozdrawiam.
-
Latem wybieram sie na wakacje do Katalonii. Wybrałam ten właśnie hotel
(Hotel H10Mediterranean Village). Jest tam opcja HB a więc śniadania i obiadokolacje.
Moje pytanie brzmi (oczywiście do osób, które tam były): w jakiej cenie hotel ma napoje (kawa, herbata, piwo, wino, soki...itd)..
Wiem, ze do śniadań są napoje gratis... ale do kolacji trzeba sobie dokupić (albo nie trzeba - jak kto woli)... Tak czy owak chciałabym mieć jakieś rozeznanie..
Większość napoi i tak pewnie zakupimy gdzieś ...
-
czy ktoś wypoczywał w tym hotelu i może podzielić się swoją opinią, lece tam w sierpniu z bp rainbow tours i chętnie dowiem się czegoś więcej na temat hotelu, a także biura podróży, gdyż po raz pierwszy korzystam z ich usług. Beata
-
Dzień dobry:)
Mam ogromną prośbę do osób, które wypoczywały w hotelu Melia Atlantico Isla Canela o opinię o tym hotelu:)
Z góry bardzo dziękuję*)
-
Witam interesują mnie wasze opinie o Hotelu Bocciaccio Alcudia Majorka. Czytałam różne opinie - raczej przewaga nie najlepszych.... Hotel wydaje się mieć fajną miejscówkę... i poważnie go rozważam. Interesuje mnie naprawdę piękna plaża i centrum miasta, żeby było wieczorami co robić.Może ktoś wrócił w tym sezonie i podzieli się jak wygląda All w hotelu, plaża.Nie oczekuję złotych klamek ale żeby było czysto i bez robali oraz w miarę dobre jedzenie.
Dzięki za info pozdrawiam :)
-
Nie ma zbyt wiele informacji o tym regionie Hiszpanii .Może trochę wrażeń z pobytu w hotelu Zoraida Park i o miejscowości Roquetas de Mar.
-
Witam, moi 60 letni rodzice wybierają się w weekend majowy na Majorkę, ale umieją oni minimalny poziom angielskiego i absolutnie zerowy hiszpańskiego, także chętnie pojechaliby do hotelu gdzie w recepcji, albo przynajmniej w kuchni czy przy sprzątaniu pracują jacyś Polacy żeby w razie jakiejś nietypowej sytuacji móc się dogadać.
Znacie taki hotel w okolicach Palma de Mallorca?
-
Proszę napiszcie czy ktoś się wybiera do tego hotelu od 21 lipca wylot z Katowic LO 6421 z biura Ecco Holiday.
-
Witam, proszę o podanie cen napojów do kolacji (wino, woda).
-
Witam. Bardzo proszę o podpowiedź bywalców jaki hotel wybrać w Alcudii? zależy mi na bliskości pięknej plaży, oraz centrum miasteczka tak aby wieczorem można było pospacerować, posiedzieć w fajnych knajpkach standard 3 max 4* nie zależy mi na luksusach chcę spędzić fajne wakacje w miłej atmosferze :)
Z góry dziękuję z wszelkie wskazówki. Pozdrawiam
-
Ktoś ostatnio był w hotelu Caprici Verd w Santa Susana?
Jakieś opinie, uwagi? pokoje, jedzenie, obsługa?
-
czy ktoś z Was tam był? Czy pokoje są tak bardzo stare jak czytam opinie? Myślę o rezerwacji z Grecosa, ale oni maja pierwszy raz ten hotel w ofercie i boje się ,że dostaną najgorsze pokoje. Może tak być?
Dzięki
-
Wiem - pytań pewnie było wiele.
Co możecie polecić (końcówka maja) na Majorce?
Aby dojazd z lotniska nie byłza drogi i na plażę niedaleko (ale nie musi być przy plaży, ale MUSI być czysty).
-
Witam,
Czy ktoś spędzał tegoroczny urlop w tym hotelu?? Ma go w ofercie na 2013 Itaka i zastanawiam sie nad jego wyborem. Przeczytałam juz starsze opinie (2008 - 09r.), w większości pozytywne. Zastanawiam sie czy takie są nadal, czy "ząb czasu" zbytnio tego hotelu nie nadgryzł ;-)
Pięknie proszę o świeże opinie :-)
Ania
-
Przegladając hotele na Costa Brava zauwazylem ze dużo hoteli nie ma w ofercie lodowek,a czasami każa sobie placić różne kwoty za dostarczenie do pokoju od 3-9 Euro za 1 dzień.Nie zwracałem na to uwagi (myślałem że maja wszystkie hotele),ale czytając opinie na Holiday Check niektóre osoby wymieniały to jako mankament.Teraz zamiast wybierac hotel pod wzgledem polożenia,opini i inych czynników czytam w pierwszej kolejności czy lodówka jest na wyposażeniu pokoju.