-
Witam
zastanawiam się nad wyborem tego hotelu.Czy ktoś może był, macie jakieś cenne informacje?:)
Z tego co widzę hotel jest położony na wydmach, czy orientuje się czy jest możliwość przejścia spacerkiem do miasteczka/sklepików z pamiątkami plażą?
Z góry dziękuję.
Pozdraawiam
-
Witam,
szukam osób które mogą co nieco opowiedzieć na temat tego hotelu. Niestety żadnych opinii na polskich stronach turystycznych nie znalazłem :/ Hotel jest w ofercie Tui, Neckermann i Itaka - ktoś chyba musiał tam być z PL ? :)
Pozdrawiam
Mikołaj
P.S.
W zeszłym roku byłem w Lopesan Villa Del Con na Gran Canaria - SUPER !!!
-
możecie doradzić jakiś dobry hotel co najmniej 4* z all inclusive? Zastanawiam
się nad barcelo fuerteventura thalasso&spa ale z tego co widzę jest tylko w
ofercie Itaki a co do biura nie jestem przekonany... Czy hotel jest dobry,
czysty i dobrze zlokalizowany tzn czy dookoła jest gdzie pójść? Może inny
hotel polecacie?
-
Witam. Na przelomie pazdziernika/listopada wybieramy sie na 7 badz 10 dni na Gran Canarie, Fuerteventure lub Teneryfe. Czy znacie jakis godny, w miare tani hotel ze zjezdzalniami wodnymi? W zeszlym roku bylismy w takim hotelu na Lanzarote i wiem jak to dobrze dzialalo na mojego 7 letniego syna :) My rowniez z checia pozjezdzamy ;)
Dziekuje i pozdrawiam.
-
Mam pytanie do osób które były w tym hotelu:
w katalogu jest napisane, że klimatyzacja w pokojach jest centralnie sterowana, czy jest możliwość całkowitego jej wyłączenia? staramy się nie używać ze względu na choroby dzieciaków.
-
Proszę o opinie o tym hotelu.
-
Witam,wyspa obojętna-aquapark, super all
:Pozdrawiam
-
Maże ktoś był niedawno w hotelu Park Club Europe na Teneryfie.Praszę o opinie na jego temat.
-
Czy ktoś może mi polecić dobry hotel 4* lub 5* na Fuertaventurze w którym nie spotkam karaluchów :))
-
Chciałabym jechać z rodziną w pierwszej połowie sierpnia, na którąś z wysp. Rodzina 2+2. Interesuje mnie hotel przy plaży i chciałabym 14 dni w all tak do 15.000. Polecicie coś? Jest szansa, że zmieszczę się w cenie? Bardzo proszę o Wasze rady
-
jak co roku proszę o pomoc w wyborze hotelu ;-)
Jeśli mielibyście wybór - który z hoteli wybralibyście:
- Costa Adeje Gran Hotel,
- Hotel Jacaranda,
-Hotel Bahia Principe Costa Adeje
- czy Riu Buena Vista -
Najlepiej chyba mi odpowiada Gran Hotel, ale cena jest troche wyższa, pozostałe są dalej od centrum...znowu do plaży z tego jest dalej, no ale z innej strony na forach piszą że plaża np. koło Riu Bena Vista - to " tak jakby plaży nie było" - i mam taki młyn że sama już nie wiem ;...
-
Witam, cena przystępna dla naszej czwórki. Czy ktoś z Was był? jak to wygląda w rzeczywistości- piszą że kompleks basenowy w odległości 150m poza hotelem? jaka plaża? czy czy mocno rozrywkowa to jest część (nie szukam dużego hałasu). Dziękuję
-
Planujemy wakacje na czewwiec 2013r.
2 tyg. All, 2 osoby dorosle plus 3 latek.
Chcemy sie zmieścić w 7 tysiącach.
Dodatkowo ok. 1, 1.5 tys. na wydatki na miejscu.
Blisko lub przy PIASZCZYSTEJ PLAŻY
Dobre jedzenie - głównie chodzi o dziecko
Mini Club
Animacje dla dorosłych i dzieci
Basen dla dzieci np. ze zjezdzalniami dla maluchów itp.
Nie na odludziu.
Max 60 km od lotniska.
Czy coś polecicie??
-
Bardzo proszę osoby życzliwe o podpowiedź jaki wybrać hotel na GC. Nie proszę o rady typu " poczytaj na forum", "zadaj konkretne pytania". Jest to moja pierwsza podróż na Wyspy, wybrałam GC, prześledziłam forum, odwiedziłam biura, które oferują - polecają: Paradise Lago Taurito, Orquidea lub IFA Interclub Atlantic- nie wiem, czy mają prowizję od tych hoteli:) po przeczytaniu opinii nt tych hoteli najkorzystniej wypada Orquidea, ale... Proszę o pomoc, może jakiś znawca/ znawczyni Wysp coś ciek...
-
Witam serdecznie, tak, jak temacie bardzo prosze o opinie na temat hotelu
-
Ostatnio byłem w hotelu IFA Catarina, Avenida de Tirajana, 1, E-35100, Playa del Inglés, Gran Canaria, España. Nie wiem, czy jakieś biuro podróży ma ten hotel w ofercie, bo leciałem na Kanary sam i też samodzielnie organizowałem noclegi.
Jeśli macie pytania, to śmiało.
---
www.yougo.pl
-
Prosze o aktualne opinie na temat tego Hotelu i ogólnie miejscowości. Planujemy podróż 3 osoby dorosłe 19-27 lat i 2 latek. cena za 15 dni z itaki 3799zł za osobe All - opłaca sie???
-
Witam
Proszę o opinie osoby, które były zaróno w tej miejscowości li/lub tym hotelu. Pierwszy raz wybioeram się na Teneryfę, i szukam spokojnego miejsca bez tłumu turystów i hałaśliwego otoczenia, żebu nie trzeba było walczyć o miejsce na plażuy. Ciekawa jestem czy słyszalny jest odgłos samolotów, bo niedalek jest lotnikso.
Proszę o wszelkie informacje oraz ewentualne propozycje innych spokojnych miejsc.
Pozdrawiam
Aga
-
Chcielibyśmy polecieć na Wyspy ale bez all-a. Samo śniadanie lub śniadanie i obiadokolacje. Szukam hotelu w którym dzieci też znajdą coś dla siebie: brodzik, basen, plac zabaw. Obojętnie która wyspa. Czy ktoś był w jakimś fajnym hotelu?
-
pomoc pilnie potrzebna